Olsada Kullansak...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rakkate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rakkate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayar hayatımıza girdiğinden bu yana ne çok değişti öyle değil mi arkadaşlar. Bazen konuşurken yanlış bir cümle kurduğumda yada yanlış bir kelime söylediğimde bendimi "back space" tuşuna basarken yakalıyorum. Google artık açılış sayfamız onsuz tek sayfa dahi açmıyoruz, yemek tarifinden adres tarifine, kurbanlık seçiminden, memleket havası siparişine, evimimize hatta elimize dahi alamadığımız hayvanları, mücevherleri, bayları ve bayanları sayesinde arar bulur olduk. Ve tabiki programlar. Neredeyse her derde deva programlar var. İletişimimiz, eğlencemiz, yardımcımız elimiz ayağımız oldu neredeyse. Her türlü program varda şu programda olsayda acayip işime yarar dı diyeceğiniz birşey oldu mu hiç. benim aklıma şimdilik şunlar geldi.. Hadi sizde yazın belki birileri okurda geliştirir bu programları...

- Mesala Cd - Dvd Writer ımda şimdiye dek kaç tane dvd yazdığımı göseteren bir program olsaydı yada fotokopi makinalarında olduğu gibi bir numaratör ömrünün ne kadar kaldığını anlar onlarca dvd yakmadan çöpe atar yenisini alırdım...

- Bilgisayarımın anlık yada saatlik ne kadar elektrik sarfettiğini gösteren bir program olsaydı. Elektrik faturası geldiğinde gözlerim bu kadar açılmaz tetbirimi baştan alırdım.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Güzel olurdu gerçekten

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Bir program olsa da (ki olacağını düşünmüyorum)Sürekli insanların kin nefret ve kötü alıskanlıklara engel olacak..!!

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
msnde konustugum kisinin adresini bulma programi

Rakkate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir program olsa da (ki olacağını düşünmüyorum)Sürekli insanların kin nefret ve kötü alıskanlıklara engel olacak..!![/QUOTE Tabiki böyle bir programı herkes ister. Eşim bu konuyu açerken "bende başkalarının beynini okuyan bir program isterdim" dedi. Aynı cevabı veriyorum. Benim Olsada Kullansak dediğim şey daha olabilir günlük hayatımızı daha elverişli, kullanışlı hatta eğlenceli hale getirecek şeyler. Şimdi aklıma geldi, bir ara böyle bir çalışma olduğunu duymuştum mesala ama arkası gelmedi. Hala bilgisayarımızdan tozun dışında koku alamıyoruz. Parfüm alışverişi yaparken keşke deneyebileceğimiz bir program olsaydı... :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
@Rakkate fikrin güzel. Ve senin istediğin şeyler olmayacak cinsten değil.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Aynen eskiden mahallede top oynardık ne güzel.Taki pcler yaygınlaşana kadar.Şimdi mahalleye bakıyorum bomboş.Veletler yok silkroad yok knight yok GTA konuşup duruyorlar...Bu PC insanda sosyal yaşam denen birşey bırakmıyor...

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aynen eskiden mahallede top oynardık ne güzel.taki pcler yaygınlaşana kadar.şimdi mahalleye bakıyorum bomboş.veletler yok silkroad yok knight yok gta konuşup duruyorlar...bu pc insanda sosyal yaşam denen birşey bırakmıyor...
imza.