2005 yıldından beri ttnet kullanıcısıydım öyle diyorum çünkü artık bıktırdılar beni bu lanet olası internet sözde aldığım hizmet 8 mbit olarak gözüküyor akk 50 gb fakat ay basında tekrar normal hıza ulasması gerekirken 3 mbit olarak devam ediyor ve her seferinde müşteri hizmetlerini aradığımda güncelleme var bakım var vs gibi nedenler önüme sürüyordu.Çogukez arayıp kendilerine 2005 yılından beri kullnıcıyım bir kampanya yapın fiyatlarda yada akk'de iyileştirme yapın dediğimde yapabileceğimiz birşey yok demişlerdi bana.kısacası 8 mbit 50 gb kotalı internet ve tivibu web kullanımı için aylık 70 tl ödüyordum.Artık ödediğim ücrette aldığım hizmet değmiyor dedim tak etti canıma ve 4 gün önce interneti iptal ettirdim(kapattım).Şimdi ise hergün beni arıyorlar yok beyfendi kapatmayalım internetinizde iyileştirme yapalım,kampanya yapalım gibi öneriler sunuyorlar.SİZ SİZ OLUN KARDEŞİM TTNET İNTERNETİ KULLANMAYIN.......
bugün gittim süperonline 16mbit internet basvurusu yaptım 24 ay tahahütlü 64 tl....
bugün gittim süperonline 16mbit internet basvurusu yaptım 24 ay tahahütlü 64 tl....