Olmaz olsun TTnet

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
2005 yıldından beri ttnet kullanıcısıydım öyle diyorum çünkü artık bıktırdılar beni bu lanet olası internet sözde aldığım hizmet 8 mbit olarak gözüküyor akk 50 gb fakat ay basında tekrar normal hıza ulasması gerekirken 3 mbit olarak devam ediyor ve her seferinde müşteri hizmetlerini aradığımda güncelleme var bakım var vs gibi nedenler önüme sürüyordu.Çogukez arayıp kendilerine 2005 yılından beri kullnıcıyım bir kampanya yapın fiyatlarda yada akk'de iyileştirme yapın dediğimde yapabileceğimiz birşey yok demişlerdi bana.kısacası 8 mbit 50 gb kotalı internet ve tivibu web kullanımı için aylık 70 tl ödüyordum.Artık ödediğim ücrette aldığım hizmet değmiyor dedim tak etti canıma ve 4 gün önce interneti iptal ettirdim(kapattım).Şimdi ise hergün beni arıyorlar yok beyfendi kapatmayalım internetinizde iyileştirme yapalım,kampanya yapalım gibi öneriler sunuyorlar.SİZ SİZ OLUN KARDEŞİM TTNET İNTERNETİ KULLANMAYIN.......

bugün gittim süperonline 16mbit internet basvurusu yaptım 24 ay tahahütlü 64 tl....

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
süperonlıne iyidir çoğunluk memnun boşver ttnet üzülsün gerçi üzülmez ya

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
bugün gittim süperonline 16mbit internet basvurusu yaptım 24 ay tahahütlü 64 tl....

Ben TTNET kullanıyorum 16 mgbt limitsiz tahahütsüz,adsl2 Plus ayrıyetten ttnet alo tarifesi ve tivibu maxi de var.ayda 53 TL ödüyorum.Telefona para ödemiyorum.gelen arama var.aradığım zaman vergisiz ödeme yapıyorum.ve hızım bazen idm de dosya indirirken 20 mgbt in üstüne bile çıkıyor.TTneti ne zaman arasam ilgi alaka gösteriyorlar.bir kere bile çıkıp arıza var demediler.ama önceden 70 TL internete, 50 TL telefona ödüyordum.inanmayan varsa eve geçince faturamı sansürler mail atarım. :D

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
1 hafta içinde arıyolar neden iptal ettiniz diye kapadım telefonu direk abartısız

Bitmek bilmeyen altyapı çalışmalarınız.Yavaş ve çileden çıkaran internetiniz.çarpım tablosunu bile bilmeyen çalışanlarınıza Bu kadar katlanabildim. deseydin

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bitmek bilmeyen altyapı çalışmalarınız.Yavaş ve çileden çıkaran internetiniz.çarpım tablosunu bile bilmeyen çalışanlarınıza Bu kadar katlanabildim. deseydin

güzel dedin de konuşmaya değmez diye o an direk kapadım onlar da farkında müşteri kaybetttiklerinin yakında yeni kampanyalar yapıcaklardır. tanıdığım 4 kişi kapattı farklı iss lere geçti özellikle şu son zam(güncellemelerine....)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1 hafta içinde arıyolar neden iptal ettiniz diye kapadım telefonu direk abartısız

banada son bi kaç gündür tivibu için dadandılar dediğin gibi yapıyorum direk kapatıyorum yüzlerine ( merhaba ttnet tivibu servisinden arıyorum) dıt dıt dıt :):)

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gaza geldim haa, bir hatalarını göreyim iptal edecem ben de. Superonline iyimiş harbiden. En iyisini yapmışsın.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
16 mbit'i alabiliersen iyi. Şunu hatırlatayım tarifen 16 mbit e kadar. Adsl de ttnet daha iyi diyebilirim. Fiber ayrı.

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
beyler superonline almaktan vazgeçtim digitürkün 2 keyif(dizi)paketi+5 büyük taraftar paketi(gs,bjk,fb,ts,bursa)+8 mbit internet ilk 3 ay 59,90 tl 21 ay 69,90 tl bana bu daha mantıklı geldi ve basvuru yaptım bakalım nasıl olacak....

beyler superonline almaktan vazgeçtim digitürkün 2 keyif(dizi)paketi+5 büyük taraftar paketi(gs,bjk,fb,ts,bursa)+8 mbit internet ilk 3 ay 59,90 tl 21 ay 69,90 tl bana bu daha mantıklı geldi ve basvuru yaptım bakalım nasıl olacak....

acer ttnet daha ii diyorsun ama sen ne kadar zamandır kullanıyorsun bilemem ama ben 7 seneden fazla olmustu kullanalı ve adamlar resmen bıktırdı beni.KAZIK......