ozy33
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
SDN ÜYELERİNİN YAKLAŞIK 1 AYDIR BNM SORUNUMLA UĞRAŞTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....
:sorcerer:BİR HAFTA BAYRAM İLAN EDİYORUM:sorcerer:.... KUTLAYIN ARANIZDA
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yaw yok böyle bişey.. nasıl oldu bilmiyorum... ama heralde .. hijackthis ve combofix programından oldu sanırsam..... DNSkodu felan değişmiyordu şükür oldu ... otomatik alıyor kodu artık......
HERNEYSE OLDU YA ....... :stuart:
BYLER BN Bİ SİTEDEN BUNU BULMUŞTUM DEDİKLERİNİ YAPTIM OLDU HERALDE ONU YAPTIGIMİÇİN OLDU GENEDE DENEYİN...
hijackthis programını bilgisayarınıza buradan indirip çalıştırın aşşağıdaki resimlerde anlatılanları uygulayın.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 822x525 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 822x525.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 822x525 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
-ADIM 3-
ComboFix (XP, Vista) Özel Temizleme Aracını masaüstünüze buradan indiriniz. Alternatif
* ÖNEMLİ: Bilgisayarınız normal kipte açıkken güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
* Unutmayın aracı masaüstünden çalıştırmalısınız.
* Bütün dosya ve klasörleri kapatın.
* Hjackthis programıyla oluşturduğunuz logu masa üstünüze kayıt etmiştiniz.(zararsız olanlar kesinlikle listeden çıkarılmış olmalıdır) CFScript.txt dosyasını ComboFix.exe dosyasının üzerine sürükleyin ve bırakın. ComboFix çalışmaya başlayacaktır.
* Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek. Çıkan tüm uyarılara "Evet" veya "Yes" deyin. İşlemin bitmesini bekleyin.
*Karşınıza mavi renkli bi pencere çıkacak sakın kapatmayın.
*Bu aşamada klavye veya mouse'a dokunmayınız. Tarama işleminin bitmesini bekleyin. pc 2 ..3 kere res atacak....
tertemiz bir xp hata vermeyecektir
DNS kodunu otomatik alacağı için hiçbir bağlantı sorunu olmaz
dn:sadece virüs ve log hatası şeklinde gelen hatalara kesin çözüm yoludur.
:sorcerer:BİR HAFTA BAYRAM İLAN EDİYORUM:sorcerer:.... KUTLAYIN ARANIZDA

yaw yok böyle bişey.. nasıl oldu bilmiyorum... ama heralde .. hijackthis ve combofix programından oldu sanırsam..... DNSkodu felan değişmiyordu şükür oldu ... otomatik alıyor kodu artık......
HERNEYSE OLDU YA ....... :stuart:
BYLER BN Bİ SİTEDEN BUNU BULMUŞTUM DEDİKLERİNİ YAPTIM OLDU HERALDE ONU YAPTIGIMİÇİN OLDU GENEDE DENEYİN...

-ADIM 3-

* ÖNEMLİ: Bilgisayarınız normal kipte açıkken güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
* Unutmayın aracı masaüstünden çalıştırmalısınız.
* Bütün dosya ve klasörleri kapatın.
* Hjackthis programıyla oluşturduğunuz logu masa üstünüze kayıt etmiştiniz.(zararsız olanlar kesinlikle listeden çıkarılmış olmalıdır) CFScript.txt dosyasını ComboFix.exe dosyasının üzerine sürükleyin ve bırakın. ComboFix çalışmaya başlayacaktır.

* Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek. Çıkan tüm uyarılara "Evet" veya "Yes" deyin. İşlemin bitmesini bekleyin.
*Karşınıza mavi renkli bi pencere çıkacak sakın kapatmayın.
*Bu aşamada klavye veya mouse'a dokunmayınız. Tarama işleminin bitmesini bekleyin. pc 2 ..3 kere res atacak....
tertemiz bir xp hata vermeyecektir
DNS kodunu otomatik alacağı için hiçbir bağlantı sorunu olmaz

dn:sadece virüs ve log hatası şeklinde gelen hatalara kesin çözüm yoludur.