Oldu şükür..

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SDN ÜYELERİNİN YAKLAŞIK 1 AYDIR BNM SORUNUMLA UĞRAŞTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....

:sorcerer:BİR HAFTA BAYRAM İLAN EDİYORUM:sorcerer:.... KUTLAYIN ARANIZDA :D :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

yaw yok böyle bişey.. nasıl oldu bilmiyorum... ama heralde .. hijackthis ve combofix programından oldu sanırsam..... DNSkodu felan değişmiyordu şükür oldu ... otomatik alıyor kodu artık......

HERNEYSE OLDU YA ....... :stuart:

BYLER BN Bİ SİTEDEN BUNU BULMUŞTUM DEDİKLERİNİ YAPTIM OLDU HERALDE ONU YAPTIGIMİÇİN OLDU GENEDE DENEYİN...

hjtji8.png
hijackthis programını bilgisayarınıza buradan indirip çalıştırın aşşağıdaki resimlerde anlatılanları uygulayın.
11pc5.jpg

wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 822x525 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 822x525.
wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 822x525 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
12da7.jpg

-ADIM 3-

combozj8.png
ComboFix (XP, Vista) Özel Temizleme Aracını masaüstünüze buradan indiriniz. Alternatif
* ÖNEMLİ: Bilgisayarınız normal kipte açıkken güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın.

* Unutmayın aracı masaüstünden çalıştırmalısınız.

* Bütün dosya ve klasörleri kapatın.

* Hjackthis programıyla oluşturduğunuz logu masa üstünüze kayıt etmiştiniz.(zararsız olanlar kesinlikle listeden çıkarılmış olmalıdır) CFScript.txt dosyasını ComboFix.exe dosyasının üzerine sürükleyin ve bırakın. ComboFix çalışmaya başlayacaktır.
cfscriptuz3.gif

* Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek. Çıkan tüm uyarılara "Evet" veya "Yes" deyin. İşlemin bitmesini bekleyin.

*Karşınıza mavi renkli bi pencere çıkacak sakın kapatmayın.

*Bu aşamada klavye veya mouse'a dokunmayınız. Tarama işleminin bitmesini bekleyin. pc 2 ..3 kere res atacak....

tertemiz bir xp hata vermeyecektir

DNS kodunu otomatik alacağı için hiçbir bağlantı sorunu olmaz
wink.gif

dn:sadece virüs ve log hatası şeklinde gelen hatalara kesin çözüm yoludur.

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
walla ya ne çileler çektim .... AMa oldu...... VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN .... :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ne mutlu dertten kurtuldaysan :D

Dervisan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
geçmiş olsun

ah bilseydin nasıl olduğunu bir dahakine aynı duruma düşenler zorluk çekmezdi.

neler yaptın da oldu bi anlat

sorundan da ufak bahsette bilgi arayanlara bulunsun burada..

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yazdım artık bnmle aynı sorunu olanlar vea dns kodu yüzünden dosya indiremeyip neti yavaşlayanlar yapsın bunu ... pc ilk günkü gibi oluyor hiçbişi silinmiyor merak etmeyin...