ozy33
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
SDN ÜYELERİNİN YAKLAŞIK 1 AYDIR BNM SORUNUMLA UĞRAŞTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....
:sorcerer:BİR HAFTA BAYRAM İLAN EDİYORUM:sorcerer:.... KUTLAYIN ARANIZDA :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yaw yok böyle bişey.. nasıl oldu bilmiyorum... ama heralde .. hijackthis ve combofix programından oldu sanırsam..... DNSkodu felan değişmiyordu şükür oldu ... otomatik alıyor kodu artık......
HERNEYSE OLDU YA ....... :stuart:
BYLER BN Bİ SİTEDEN BUNU BULMUŞTUM DEDİKLERİNİ YAPTIM OLDU HERALDE ONU YAPTIGIMİÇİN OLDU GENEDE DENEYİN...
hijackthis programını bilgisayarınıza buradan indirip çalıştırın aşşağıdaki resimlerde anlatılanları uygulayın.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 822x525 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 822x525.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 822x525 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
-ADIM 3-
ComboFix (XP, Vista) Özel Temizleme Aracını masaüstünüze buradan indiriniz. Alternatif
* ÖNEMLİ: Bilgisayarınız normal kipte açıkken güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
* Unutmayın aracı masaüstünden çalıştırmalısınız.
* Bütün dosya ve klasörleri kapatın.
* Hjackthis programıyla oluşturduğunuz logu masa üstünüze kayıt etmiştiniz.(zararsız olanlar kesinlikle listeden çıkarılmış olmalıdır) CFScript.txt dosyasını ComboFix.exe dosyasının üzerine sürükleyin ve bırakın. ComboFix çalışmaya başlayacaktır.
* Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek. Çıkan tüm uyarılara "Evet" veya "Yes" deyin. İşlemin bitmesini bekleyin.
*Karşınıza mavi renkli bi pencere çıkacak sakın kapatmayın.
*Bu aşamada klavye veya mouse'a dokunmayınız. Tarama işleminin bitmesini bekleyin. pc 2 ..3 kere res atacak....
tertemiz bir xp hata vermeyecektir
DNS kodunu otomatik alacağı için hiçbir bağlantı sorunu olmaz
dn:sadece virüs ve log hatası şeklinde gelen hatalara kesin çözüm yoludur.
:sorcerer:BİR HAFTA BAYRAM İLAN EDİYORUM:sorcerer:.... KUTLAYIN ARANIZDA :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yaw yok böyle bişey.. nasıl oldu bilmiyorum... ama heralde .. hijackthis ve combofix programından oldu sanırsam..... DNSkodu felan değişmiyordu şükür oldu ... otomatik alıyor kodu artık......
HERNEYSE OLDU YA ....... :stuart:
BYLER BN Bİ SİTEDEN BUNU BULMUŞTUM DEDİKLERİNİ YAPTIM OLDU HERALDE ONU YAPTIGIMİÇİN OLDU GENEDE DENEYİN...
-ADIM 3-
* ÖNEMLİ: Bilgisayarınız normal kipte açıkken güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
* Unutmayın aracı masaüstünden çalıştırmalısınız.
* Bütün dosya ve klasörleri kapatın.
* Hjackthis programıyla oluşturduğunuz logu masa üstünüze kayıt etmiştiniz.(zararsız olanlar kesinlikle listeden çıkarılmış olmalıdır) CFScript.txt dosyasını ComboFix.exe dosyasının üzerine sürükleyin ve bırakın. ComboFix çalışmaya başlayacaktır.
* Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek. Çıkan tüm uyarılara "Evet" veya "Yes" deyin. İşlemin bitmesini bekleyin.
*Karşınıza mavi renkli bi pencere çıkacak sakın kapatmayın.
*Bu aşamada klavye veya mouse'a dokunmayınız. Tarama işleminin bitmesini bekleyin. pc 2 ..3 kere res atacak....
tertemiz bir xp hata vermeyecektir
DNS kodunu otomatik alacağı için hiçbir bağlantı sorunu olmaz
dn:sadece virüs ve log hatası şeklinde gelen hatalara kesin çözüm yoludur.