Okulum online eğitime geçti

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Bizim okul tekrar online eğitime geçti. İlk başta 15'er kişiye bölünen gruplar tek grup haline getirildi. Böyle olunca öğrenciler tepki gösterdi. Covid falan da çıkmıştı. Tekrar online eğitime geçtik. Genel bir durum mu bilmiyorum. Siz de durumlar nasıl?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Ben üniversite öğrencisiyim koronada vakalar başlamadan üniversiteler kapanmıştı, 1 yıldır evdeyim daha bir haber yok.
Üniversite daha sıkıntı. Eğer açılırsa, milyonlarca öğrenci ev kiralıyacak ya da yurtta kalacak. Vakalar hızla artar.

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,490
Üniversite daha sıkıntı. Eğer açılırsa, milyonlarca öğrenci ev kiralıyacak ya da yurtta kalacak. Vakalar hızla artar.
Üniversiteliler genelde üniversite ortamından çıkmıyor, pek yayılacağını düşünmüyorum bu yüzden. Hibrit modeli yapılabilirdi, 1 yıl oldu ve çözüm gelmedi. Virüsle yaşamaya alışmamız gerek normalde.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Üniversiteliler genelde üniversite ortamından çıkmıyor, pek yayılacağını düşünmüyorum bu yüzden. Hibrit modeli yapılabilirdi, 1 yıl oldu ve çözüm gelmedi. Virüsle yaşamaya alışmamız gerek normalde.
Ev ve yurt olayı olmasa, açılırdı. İnsanlar ev kiralayacak, yurda yerleşecek. Sonra geri kapatıyoruz derlerse, sıkıntı çıkar.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Büyük şehirlerde çok sıkıntı. Misal ben Çukurova'da okuyorum. Okulda 70 binden fazla öğrenci var. Personeli, eğitmeni, hastaneye gelenleri derken bu sayı epey artıyordur. Üstelik bu kişiler şehrin hemen hemen her yerinden geliyor. Yurtlar, toplu taşımalar falan hak getire zaten. Bana kalırsa bir sonraki yıl da uzaktan olabilir hibrit şekilde.

Heinz

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
142
Bizimiki hiç açılmadı

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
İlk sınavlardan önce 5 gün açabildiler ondan sonra sınavlar dışında ders işlenmedi. Bölgeden bölgeye değişiyor demek ki.

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
bizde sınavlar olacaktı önceki hafta yada önceki haftann öncekisi olan hafta(artık her neyse) salı günü iki yazılı olduk gerisini olamadık bir hocada corona çıkmış.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Bizim grubumuza öğretmen Mayıs a ertelenen sınavların da olma ihtimalinin düşük olduğunu böyle bir durum olursa derse katılım puanları ile geçeceğimizi yazmıştı.E bizim sınıfta canlı derse 3-4 kişi giriyor geri kalan ne olacak??

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
eğer ertelenmeseydi bugün sınav olacaktık, keşke olsaydı da kurtulsaydık.
Hem bir şey öğrenemiyorum hem de her an diken üstünde hissediyorum, halimiz ne olacak...

kırmızı simit

Utanmaz üye
Cezalı
Reaksiyon puanı
417
Bizim okul tekrar online eğitime geçti. İlk başta 15'er kişiye bölünen gruplar tek grup haline getirildi. Böyle olunca öğrenciler tepki gösterdi. Covid falan da çıkmıştı. Tekrar online eğitime geçtik. Genel bir durum mu bilmiyorum. Siz de durumlar nasıl?
okulunuz hangi ilde ?