Tecnopattankaçan
Asistan
Sen okula gitmemek için bahane arıyorsun o zaman beim annem hemşire. O insan değilmi?Ne için sosyalleşecez, sosyal medya ne için yapılmış resmen bizi ölüme gönderiyorlar, ölüme teşvik etmekten ceza almaları gerek.
Sen okula gitmemek için bahane arıyorsun o zaman beim annem hemşire. O insan değilmi?Ne için sosyalleşecez, sosyal medya ne için yapılmış resmen bizi ölüme gönderiyorlar, ölüme teşvik etmekten ceza almaları gerek.
Sonlara doğru diyor.Bu arada Tweet'te isteğe bağlı yazmıyor ben anlamadım o işi?
Ne saçmalıyorsun ? Çocuklarda zaten çok risk yok ve maskesiz mi gönderiyorlar sanki.
Kafan mı güzel? Maskesiz içeri almıyorlar.Maskele taktıklarını nerden biliyorsun
Öyle.Öğretmen Bir Sürü Ödev Verdi Hiç Birini Yapmadım İnşallah İsteğe Bağlıdır
Sen okula gitmemek için bahane arıyorsun o zaman beim annem hemşire. O insan değilmi?
Sen okula gitmemek için bahane arıyorsun o zaman beim annem hemşire. O insan değilmi?
İsteğe bağlı. Fotoğrafın sonuna bak, yazıyor.Öğretmen Bir Sürü Ödev Verdi Hiç Birini Yapmadım İnşallah İsteğe Bağlıdır
He İyi O ZamanKafan mı güzel? Maskesiz içeri almıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle.
Senin Profil Neden Öyle Çok Yanlış AnlıyorumdaLanet olsun ama kısa sürmesi iyi. Haftada 2 gün desek 7 hazirandan 2 temmuza toplasan 10 gün falan okula gidicez gine de iyi sayılır ama korona bittikten sonra yapsalardı keşke. Vakalar fırlayınca ne yapıcaklar bakalım![]()
Diyorsun ya çocuklar ölüme gidiyor annemde gidiyor ama elinden bir şey gelmiyor.Annen ne alaka kardeşim annenden mi bahsediyorum ne güzel işte okullar açılmasın virüs yayılmasın annende yorulmasın.
Annen ne alaka kardeşim annenden mi bahsediyorum ne güzel işte okullar açılmasın virüs yayılmasın annende yorulmasın.
Kafan mı güzel? Maskesiz içeri almıyorlar.
Kaç kez PP değiştirdin sen?He İyi O Zaman
Senin Profil Neden Öyle Çok Yanlış Anlıyorumda
Evet olur....Hayır, olamaz...
Baya Çok Karar VeremiyorumKaç kez PP değiştirdin sen?
Baya Çok Karar Veremiyorum![]()
Aga Harbi Çok Yanlış Anlıyorum Profilini NeyseLanet olsun ama kısa sürmesi iyi. Haftada 2 gün desek 7 hazirandan 2 temmuza toplasan 10 gün falan okula gidicez gine de iyi sayılır ama korona bittikten sonra yapsalardı keşke. Vakalar fırlayınca ne yapıcaklar bakalım![]()
1- Çocuğunmu Var Örnekmi VeriyorsunBen olsam çocuğumu göndermezdim hem virüs açısından riskli hemde ne gerek var zaten çocuklar sıkıldı sürekli aynı bilgisayar oyunları oynamaktan yaz tatili yapsınlar oyunlarını rahat rahat yakalanma riski olmadan oynasınlar haksızmıyım?
yok 12 olarak falan gösteriyorlar. ben kendimde gidiyorum konular bittiği için 12 konusu gösteriyorlarTürkiye de enayiler çok. 11. Sınıflar nasıl gittiler onu anlayamadım kesin rüşvet yemişlerdir.
Örnek veriyorum tabiki 21 yaşında evlenip çocukmu yapılır ?1- Çocuğunmu Var Örnekmi Veriyorsun
2- Haklısın
Yaşını Bilmiyordumda Evet 21 Yaş Erken xdÖrnek veriyorum tabiki 21 yaşında evlenip çocukmu yapılır ?
Bizim okulda çok dikkat ediyorlar kimse yan yana gelemiyor hep uyarıyorlar belli ki senin olduğum bölge sıkıntılıSenin nerede okuduğunu bilmiyorum ama çoğu yerde öyle değil her yerde de öyle değil.
Yapan yaparÖrnek veriyorum tabiki 21 yaşında evlenip çocukmu yapılır ?
Uzaktan eğitim devam edecektirPeki ben yüz yüze eğitime gitmek istemiyorum, gitmek istemeyenler için özel olarak ders mi yapacaklar.
Uzaktan eğitim devam edecektir
Diğerlerini bilmem de meslek lisesi ögrencisi olarak söyliyim uzaktan olmuyor bizim yüzyüze eğitim almamız gerekiyor okulda bi ton makine var uzaktan eğitimde yok mecburen hoca bize video fln izlettiriyor diğer okullar kapansa da meslekler açık kalsın benceEmin olun kimse gitmeyecek.Eğer bir yüzdeliğe dökersek bu işi öğrencilerin %85'i gitmeyecek.
Hem tatil sezonu da açıldı.Çoğu aile ''Tatile gideceğiz'' diye çocuklarını da alıp memleketlerine giderler.
Zaten toplam 10 gün falan gidecek bir öğrenci ne öğrenir ALLAH aşkına! Toplasan 2 hafta eder.2 haftada bir konu bile bitmiyor.
Onlarda biliyorlar çoğu kişinin gitmeyeceğini.
Siz asıl Yeni eğitim öğretim yılının başlayacağı Tarihe bakın.Sonbaharın başı....Önümüzde 3 ay Tatil var...
Her yer açık olacak...
Zor bir dönemden geçtik.Eğitim-Öğretimi ciddi manada sözde bıraktığımız bir yıldı.
Herkese iyi Tatiller...
Hangi bölümde okuyorsunDiğerlerini bilmem de meslek lisesi ögrencisi olarak söyliyim uzaktan olmuyor bizim yüzyüze eğitim almamız gerekiyor okulda bi ton makine var uzaktan eğitimde yok mecburen hoca bize video fln izlettiriyor diğer okullar kapansa da meslekler açık kalsın bence
plastik teknolojileri lisesinde makine tasarım okuyorumHangi bölümde okuyorsun
Emin olun kimse gitmeyecek.Eğer bir yüzdeliğe dökersek bu işi öğrencilerin %85'i gitmeyecek.
Hem tatil sezonu da açıldı.Çoğu aile ''Tatile gideceğiz'' diye çocuklarını da alıp memleketlerine giderler.
Zaten toplam 10 gün falan gidecek bir öğrenci ne öğrenir ALLAH aşkına! Toplasan 2 hafta eder.2 haftada bir konu bile bitmiyor.
Onlarda biliyorlar çoğu kişinin gitmeyeceğini.
Siz asıl Yeni eğitim öğretim yılının başlayacağı Tarihe bakın.Sonbaharın başı....Önümüzde 3 ay Tatil var...
Her yer açık olacak...
Zor bir dönemden geçtik.Eğitim-Öğretimi ciddi manada sözde bıraktığımız bir yıldı.
Herkese iyi Tatiller...