Arkadaşlar okuldaki fesat insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin bugün bir kızla istemeden yakınlaşmamızda bizi sevgiliyiz gibi göstermeleri tam bir fesatlık. Böyle fesatça konular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende aynı şeyleri yaşıyorum bir arkadaşıma sarıldım diye (erkek) hemen oooo Hüso hayırlı olsun diyip gaylik damgası vuruyorlar sınıfta kızlarında işi gücü bana laf yetiştirmekten başka işleri çok iyi anlıyorum siziArkadaşlar okuldaki fesat insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin bugün bir kızla istemeden yakınlaşmamızda bizi sevgiliyiz gibi göstermeleri tam bir fesatlık. Böyle fesatça konular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gerçekten hepsinin akılları pis!Bende aynı şeyleri yaşıyorum bir arkadaşıma sarıldım diye (erkek) hemen oooo Hüso hayırlı olsun diyip gaylik damgası vuruyorlar sınıfta kızlarında işi gücü bana laf yetiştirmekten başka işleri çok iyi anlıyorum sizi
Evet bu zamanlarda daha dikkatli olmak gerek!Hayat böyle, alışacaksınız, daha dikkatli olacaksınız. Daha kötüleri ile tanışacaksınız.
2 Tarafı da kötü duruma düşürüyor bu olay. Hatta kız seviyorsa bile sırf böyle olduğundan sevmemeye başlıyor. Bu insanlar gerçekten çok gereksiz, takmayın onları. Bunlar sadece okullarda değil her yerde var.Örneğin bugün bir kızla istemeden yakınlaşmamızda bizi sevgiliyiz gibi göstermeleri tam bir fesatlık.
Keşke sadece okullarda olsa?Okullar kalitesiz insanlarla dolu.
Gerçekten kaliteli öğrenci hiç kalmamış. Okulda tuvalette gizli sigara içen mi dersin, okuldan kaçan ve dersleri kaynatan vs. daha niceleri var.Okullar kalitesiz insanlarla dolu.
Sigara içen kendine, kimse zorla içtirmez. Bunu demeniz pek alakalı değil.Okulda tuvalette gizli sigara içen mi dersin,
Bence alâkalı. Eğer ki okulda yasaksa içmeyecek. Bizde yasak olmasına rağmen içip yakalananlar çok oldu.Sigara içen kendine, kimse zorla içtirmez. Bunu demeniz pek alakalı değil.
Zararı kendine, şuan konu o değil konuya dönelim. O tipler hayatın her yerinde var, takmamak lazım. Ama çok görmezden gelmeyin iyice arttırırlar bunu. Dozunda görmezden gelin.Bence alâkalı. Eğer ki okulda yasaksa içmeyecek. Bizde yasak olmasına rağmen içip yakalananlar çok oldu.
Maalesef ki ister istemez var. ?Zararı kendine, şuan konu o değil konuya dönelim. O tipler hayatın her yerinde var, takmamak lazım. Ama çok görmezden gelmeyin iyice arttırırlar bunu. Dozunda görmezden gelin.
Kızla bayağı bir zamandan beri arkadaşız. Umarım bana kızmamıştır. Yani arkadaş olarak sevgisi gitmemiştir. Yani arkadaş olarak.2 Tarafı da kötü duruma düşürüyor bu olay. Hatta kız seviyorsa bile sırf böyle olduğundan sevmemeye başlıyor. Bu insanlar gerçekten çok gereksiz, takmayın onları. Bunlar sadece okullarda değil her yerde var.
Bu davranışı normal karşılıyor iseniz desteğe ihtiyacınız var.Hocam fesatlık kötü bir şey değil ki gayet normal bir şey kimisine göre ayıp ama ben normal karşılıyorum
Gerçekten siz iyi misiniz? Bir doktora görünün. Fesatlığın ne olduğunu bilmeden gelmeniz hata!Hocam fesatlık kötü bir şey değil ki gayet normal bir şey kimisine göre ayıp ama ben normal karşılıyorum
Ayrıca bu anlattığınız olayın fesatlık ile ilgisi yok
Böyleleri sakin adamı akıl hastanesine gönderecek seviyede. Beyinleri nasıl çalışıyor, Dünyayı nasıl görüyorlar çok merak ediyorum. Bizim sınıfta bir tane beyinsiz var, çocuk 75 ortalamayla teşekkür aldı, 178 boyunda kıl tanesi gibi bir çocuk. Tahminimce dünyayı 20 fps kare kare görüyor herhalde.Arkadaşlar okuldaki fesat insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin bugün bir kızla istemeden yakınlaşmamızda bizi sevgiliyiz gibi göstermeleri tam bir fesatlık. Böyle fesatça konular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Emin ol doktora gitsem bana hak verirBir doktora görünün.
Sen bir doktora git sonra konuşuruz.Emin ol doktora gitsem bana hak verir
Fesat değilde sapık insanlar var.Arkadaşlar okuldaki fesat insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin bugün bir kızla istemeden yakınlaşmamızda bizi sevgiliyiz gibi göstermeleri tam bir fesatlık. Böyle fesatça konular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çok ayıp olur,evet.Konu sapmasın.
Meslek ve düşük puanlı Anadolu liselerinde var bunlar genelde maalesef.Meslek lisesine hoşgeldin.
Vallahi ilk defa sizinle hemfikirim.Hayat böyle, alışacaksınız, daha dikkatli olacaksınız. Daha kötüleri ile tanışacaksınız.