Soru Okuldaki fesat insanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eren_e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Arkadaşlar okuldaki fesat insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin bugün bir kızla istemeden yakınlaşmamızda bizi sevgiliyiz gibi göstermeleri tam bir fesatlık. Böyle fesatça konular hakkında ne düşünüyorsunuz?

jelibonlu makarna

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
46
Arkadaşlar okuldaki fesat insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin bugün bir kızla istemeden yakınlaşmamızda bizi sevgiliyiz gibi göstermeleri tam bir fesatlık. Böyle fesatça konular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende aynı şeyleri yaşıyorum bir arkadaşıma sarıldım diye (erkek) hemen oooo Hüso hayırlı olsun diyip gaylik damgası vuruyorlar sınıfta kızlarında işi gücü bana laf yetiştirmekten başka işleri çok iyi anlıyorum sizi

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Bende aynı şeyleri yaşıyorum bir arkadaşıma sarıldım diye (erkek) hemen oooo Hüso hayırlı olsun diyip gaylik damgası vuruyorlar sınıfta kızlarında işi gücü bana laf yetiştirmekten başka işleri çok iyi anlıyorum sizi
Gerçekten hepsinin akılları pis!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayat böyle, alışacaksınız, daha dikkatli olacaksınız. Daha kötüleri ile tanışacaksınız.
Evet bu zamanlarda daha dikkatli olmak gerek!

Reaksiyon puanı
19,113
Örneğin bugün bir kızla istemeden yakınlaşmamızda bizi sevgiliyiz gibi göstermeleri tam bir fesatlık.
2 Tarafı da kötü duruma düşürüyor bu olay. Hatta kız seviyorsa bile sırf böyle olduğundan sevmemeye başlıyor. Bu insanlar gerçekten çok gereksiz, takmayın onları. Bunlar sadece okullarda değil her yerde var.

Reaksiyon puanı
19,113
Bence alâkalı. Eğer ki okulda yasaksa içmeyecek. Bizde yasak olmasına rağmen içip yakalananlar çok oldu.
Zararı kendine, şuan konu o değil konuya dönelim. O tipler hayatın her yerinde var, takmamak lazım. Ama çok görmezden gelmeyin iyice arttırırlar bunu. Dozunda görmezden gelin.

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
2 Tarafı da kötü duruma düşürüyor bu olay. Hatta kız seviyorsa bile sırf böyle olduğundan sevmemeye başlıyor. Bu insanlar gerçekten çok gereksiz, takmayın onları. Bunlar sadece okullarda değil her yerde var.
Kızla bayağı bir zamandan beri arkadaşız. Umarım bana kızmamıştır. Yani arkadaş olarak sevgisi gitmemiştir. Yani arkadaş olarak.

19atakan54

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Hocam fesatlık kötü bir şey değil ki gayet normal bir şey kimisine göre ayıp ama ben normal karşılıyorum
Ayrıca bu anlattığınız olayın fesatlık ile ilgisi yok

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Hocam fesatlık kötü bir şey değil ki gayet normal bir şey kimisine göre ayıp ama ben normal karşılıyorum
Ayrıca bu anlattığınız olayın fesatlık ile ilgisi yok
Gerçekten siz iyi misiniz? Bir doktora görünün. Fesatlığın ne olduğunu bilmeden gelmeniz hata!

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Böyleleri sakin adamı akıl hastanesine gönderecek seviyede. Beyinleri nasıl çalışıyor, Dünyayı nasıl görüyorlar çok merak ediyorum. Bizim sınıfta bir tane beyinsiz var, çocuk 75 ortalamayla teşekkür aldı, 178 boyunda kıl tanesi gibi bir çocuk. Tahminimce dünyayı 20 fps kare kare görüyor herhalde.

Tarihbilgilisi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
175
Fesat değilde sapık insanlar var.
Zaten sınıfta hiç düzgün çocuk yok.
Fesatlar hakkında çok var yani fazla samimi olmadığım için sıkıntı yok.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
iyi okullara gitmek gerek onun için de sınavlara çalışmak gerek.

Siz eğer sınavlara hazırlanmak yerine laylaylom yaparsanız gittiğiniz/gideceğiniz okulda da sizin gibi laylaylomcular çoğunlukta olur. eğri oturup doğru konuştum, acaba ban yer miyim ? :p

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Derslerine yoğunlaş, güzel bir eğitim almaya bak, büyüyüp iş sahibi olduğunda sen istemesen dahi kız arkadaş sevgili ve evlilik meselelerinin içerisine gireceksin. Ancak en başta söylediğim şeyleri yapmaz isen en sonda söylediğim şeyler olmayacaktır muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...