Öğretmen kendi kendine bunu söylemez, birisi gidip seni ispiyonlamıştır. İlk önce sınıfa yapmadığını kanıtla, zaten öğretmenlerinde kanıtı yok ise konu kapanır gider. Fakat yapmadığını onlara söyle.Senin yaptığını biliyorum dürüstçe itiraf et dedi sizce ne yapmalıyım? ben yapmadım bu arada
Öğretmen kendi kendine bunu söylemez, birisi gidip seni ispiyonlamıştır. İlk önce sınıfa yapmadığını kanıtla, zaten öğretmenlerinde kanıtı yok ise konu kapanır gider. Fakat yapmadığını onlara söyle.Senin yaptığını biliyorum dürüstçe itiraf et dedi sizce ne yapmalıyım? ben yapmadım bu arada
1 hafta oldu tam hicbir kanitlari yok hatta benim o anda sinifta olmadigimin kaniti varÖğretmen kendi kendine bunu söylemez, birisi gidip seni ispiyonlamıştır. İlk önce sınıfa yapmadığını kanıtla, zaten öğretmenlerinde kanıtı yok ise konu kapanır gider. Fakat yapmadığını onlara söyle.
E o zaman korkmaya gerek yok, en kötü inanmasalar bile kapanır gider. Ama büyük ihtimal suçsuz olduğun çıkar ortaya.1 hafta oldu tam hicbir kanitlari yok hatta benim o anda sinifta olmadigimin kaniti var
Kondom suç değil ayrıca. Yasak da değil, bizim Din Kültürü öğretmenimiz 8.sınıfta iken "Erkeklerin çantasında kondom/prezervatif olabilir, kızlarında ped vb olabilir. Bu gayet normal" demişti, o yaşta bunu ayıp/utanılacak bir şey olarak görüyorduk. Yani bunu öğretmenlerin öğrenciye öğretmesi gerek. Bazı şeyleri Anne Baba değil Öğretmen öğretir.sen daha kondom demeye utanıyorken kimsenin kafasına atmıcağını nasıl anlamaz bu güya rehber öğretmen bozuntusu yuh.