Soru Okulda Suçlanıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mayhsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayhsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba, sinifa bir insan kon**m atmış bugun rehber öğretmen çağırdı Senin yaptığını biliyorum dürüstçe itiraf et dedi sizce ne yapmalıyım? ben yapmadım bu arada.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Yapmadığını söyle. Herhangi bir kanıt olmadan seni cezalandıramazlar. Korkmana gerek yok eğer yapmadıysan.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149
Senin yaptığını biliyorum dürüstçe itiraf et dedi sizce ne yapmalıyım? ben yapmadım bu arada
Öğretmen kendi kendine bunu söylemez, birisi gidip seni ispiyonlamıştır. İlk önce sınıfa yapmadığını kanıtla, zaten öğretmenlerinde kanıtı yok ise konu kapanır gider. Fakat yapmadığını onlara söyle.

Çözüm

mayhsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Öğretmen kendi kendine bunu söylemez, birisi gidip seni ispiyonlamıştır. İlk önce sınıfa yapmadığını kanıtla, zaten öğretmenlerinde kanıtı yok ise konu kapanır gider. Fakat yapmadığını onlara söyle.
1 hafta oldu tam hicbir kanitlari yok hatta benim o anda sinifta olmadigimin kaniti var

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149
sen daha kondom demeye utanıyorken kimsenin kafasına atmıcağını nasıl anlamaz bu güya rehber öğretmen bozuntusu yuh.
Kondom suç değil ayrıca. Yasak da değil, bizim Din Kültürü öğretmenimiz 8.sınıfta iken "Erkeklerin çantasında kondom/prezervatif olabilir, kızlarında ped vb olabilir. Bu gayet normal" demişti, o yaşta bunu ayıp/utanılacak bir şey olarak görüyorduk. Yani bunu öğretmenlerin öğrenciye öğretmesi gerek. Bazı şeyleri Anne Baba değil Öğretmen öğretir.