okula gitmek istemiyorum

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
merhaba ben okula gitmek istemiyorum covid-19 dan değil ben hep böyleyim okula gitmek istemiyorum bu yüzden derslerimde düşük napabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide hocaların azarlaması yokmu

SayınBezmenler

Doçent
Reaksiyon puanı
474
Yaşın küçük büyük ihtimalle ve okulu sadece vakit kaybı olarak görüyorsun. Bir an önce kendini topla. Okumazsan, okula gitmezsen ne yapacaksın ?
Evet ya, Siz nasıl bi nesil oldunuz çıktınız anlamadım.Sen okuyabildiğine şükret, siz okulun eskiden nasıl bir ortam olduğunu bilmiyorsunuz, aidat veriyordunuz eskiden geç kaldığınızda vermediğinizde 40-50 şınav çektiriyorlardı. Bir de hoca boşuna azarlamaz, eskiden azarlardı ancak artık öyle yapmıyor genellikle siz birşey yapmışsınızdır da kızmıştır.

Reaksiyon puanı
104
yani bir iş bulup çalışabilirsin hem de açıktan okulunu tamamlarsın. Eğer kendini böyle avutucaksan.

Reaksiyon puanı
3,029
Herkes okulu sevmek zorunda değil. Eğitim sisteminin felaket bir durumda olması bunun en büyük sebebi. Gençleri ilgi duydukları alanlara yönlendirselerdi okulu her genç severdi. Şimdi siz yazılımcı olacak çocuğu tarih, fizik, biyoloji ile sınarsanız aptal olduğunu sanacak.

Egemen Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Buraya yazmışsın ama sana yardım edemeyiz, tavsiye veremeyiz. Biz de okula isteyerek gitmiyoruz ama gitmek zorundasın.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Yıllar boyu eğitim sistemi gençleri ilgi duyduğu değil tutturduğu bölüme yönlendirdi. Okul geleceğindir. Okul sadece okuma yazma öğretmez, eğitim de verir. Seve seve okuyacaksın. Hepsini geç, yasal bir zorunluluk... Üniversiteye kadar sevmeye bak, sana garanti veriyorum okulu sevmezsen 10 sene sonra çok fazla pişman olacaksın.

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Mecburiyetlere mecburuz canlar yapacak bisiy yok sevmesende liseye kadar gidecen en azından üni şart değil ama ?

Timurid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
836
en fazla 12 yaşındasındır ve böyle boş ve salakça düşünüyorsun okulun hiç sevilmeyecek yanı yok gayet okuldaki hocalarımız iyi istersen okuma ders çalışma kimse seni zorlamıyor büyüyünce hamallık yaparsın ben okudum çalıştım yüksek lisans okuyorum üniversite bitince rahat bir hayatım olacak ders çalışma kendin bilirsin ama ileride bunun faturasını çekeceksiniz

ahmetaltun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
merhaba ben okula gitmek istemiyorum covid-19 dan değil ben hep böyleyim okula gitmek istemiyorum bu yüzden derslerimde düşük napabilirim

bide hocaların azarlaması yokmu
Bende öğrenciyim derste dersi dinle akşam eve gelince notları oku anlamadığını anlamaya çalış anlamazsan da okulda hocaya sor kasmanı gerektiren bir durum yok:) boş kalan zamanını da kesinlikle ilgi alanın neyse o alanla ilgili kendini geliştir emin ol çok rahat geçecek

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
arkadaşlar merekatmeyin ben okulumu seviyorum sadece yorumlarınızı merak etmiştim

elhamdulillah sadece bitane hocom var herşeye azarlıyor onun dışında başka bir sorun yok

yani ben okulumu seviyorum tek sorun birtane hocam var herşeye azarlıyor

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Ben de sevmiyorum ama bence oku olmadı bi is sahibi ol okumak şart

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Benden çok güzel bir tavsiye var, okuluna gitmelisin ve orayı sevmelisin. Geriye kalan hayatında en çok özlem duyacağın anıları okulunda edineceksin. Okuman gerçekten çok önemli, okumaya önem ver. Çünkü her ne kadar hepimizi bıktıran bir sistem de olsa çalışmazsak bir şey olamıyoruz. Belki sen tarihi severken onlar senden matematik isteyecekler, belki sen değerli bir müzisyen olacak iken onlar kafaları kapalı biçimde balıktan ağaca tırmanmasını bekleyecekler. Ama her zaman ilgi duyduğun ve yetenekli olduğun bölümde kendini geliştir, unutma ki yetenekli olduğun konunun üstüne gidip çalışırsan yapamayacağın şey yok. Öğretim çok önemlidir kankam, okulu sev. :)

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
aynen

ama hocalar azarlamasa

tek sıkıntı o
Beni de okul zamanında azalıyorlar ama ben yinede şunu kendime şart koştumoku okumazsan sürünecen

CJ Bey

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Okuma tm ne olacağını yazıyım 2 çocuk maaşın 2000 tl bu çocuklar rın aç kalacak sende kopek gibi çalışcaksın

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
ama bir tane matematik hocam var bana hep bağırıyor bana bir şey anlatıldığı zaman geç anlarım anlamaya çalışırım ama anlayamam ve beceriksizim hiçbir şeyi adam akıllı yapmamışımdır aslında bütün hocalarımı severim ama bir tane hocam var matematik hocası bani hep azarlıyor sağolsun beni okuldan soğuttu ondan gitmek istemiyorum ilkokuldayken okulu çok severdim ama artık hayır o hoca beni matematikten de bütün derslerden de okuldan da soğuttu zaten bütün arkadaşarım benimle alay ediyor ben onlara bir şey yapmadığım halde zok mutsuzum eve geldiğimde ailemle mutlu oluyorum

aslında okulu seviyorum ama arkadaşlarım benimle alay ediyor hocam bana bağırıyor ondan okuldan soğudum tek ailemle mutlu oluyorum

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
ama bir tane matematik hocam var bana hep bağırıyor bana bir şey anlatıldığı zaman geç anlarım anlamaya çalışırım ama anlayamam ve beceriksizim hiçbir şeyi adam akıllı yapmamışımdır aslında bütün hocalarımı severim ama bir tane hocam var matematik hocası bani hep azarlıyor sağolsun beni okuldan soğuttu ondan gitmek istemiyorum ilkokuldayken okulu çok severdim ama artık hayır o hoca beni matematikten de bütün derslerden de okuldan da soğuttu zaten bütün arkadaşarım benimle alay ediyor ben onlara bir şey yapmadığım halde zok mutsuzum eve geldiğimde ailemle mutlu oluyorum

aslında okulu seviyorum ama arkadaşlarım benimle alay ediyor hocam bana bağırıyor ondan okuldan soğudum tek ailemle mutlu oluyorum
Sırf bir tane hocandan dolayı hayatına mal olacak bir şeyi yapma. Arkadaşların ile bugün küsersin yarın barışırsın bunlar olacak şeyler

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Sırf bir tane hocandan dolayı hayatına mal olacak bir şeyi yapma. Arkadaşların ile bugün küsersin yarın barışırsın bunlar olacak şeyler
teşekkürler elimden geldiği sürece okulu sevicem

bide benim küçüklük hayelim lütfen gülmeyin ben imam olmak istiyorum lgs de kaç puan almam gerekir

bide 8000 tl yeyle aile geçindirilirmi ileri ki zamanda 2040 yılında filan

imam olmak için lgs de kaç puan almam gerekir

CJ Bey

Doçent
Reaksiyon puanı
275

bide benim küçüklük hayelim lütfen gülmeyin ben imam olmak istiyorum lgs de kaç puan almam gerekir

geçinir rahatça 2000 tlye geçinen vrr

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130

imam olmak için lgs de kaç puan almam gerekir
Maşallah, imam olmak gayet çok güzel bir şey. Neden dalga geçelim ki, ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH