Sizin öneriniz nedir? İstanbul çocukları çokta sağlıklı sayılmaz.Ortamına göre değişir.
Hocam genellikle bu yaşlarda ergen tipliler çok sosyal olmanınız daha iyi.Sizin öneriniz nedir? İstanbul çocukları çokta sağlıklı sayılmaz.
Herkesle samimi olmanı önermem kendin gibi bir insan bul onunla arkadaşlık yap.Sizin öneriniz nedir? İstanbul çocukları çokta sağlıklı sayılmaz.
Benimde dediğim gibi aynı fikirdeyiz.Herkesle samimi olmanı önermem kendin gibi bir insan bul onunla arkadaşlık yap.
Türkiye'de çoğu okul ortamı berbattır, ama bu sizin a-sosyal olmanız gerektiği anlamına gelmez. 30 kişiden illa birisi sizin gibi düşünüyordur. Sınıftan çıkmaz ise illa okulda vardır.Sizin öneriniz nedir? İstanbul çocukları çokta sağlıklı sayılmaz.
Cidden berbat hocam.Türkiye'de çoğu okul ortamı berbattır, ama bu sizin a-sosyal olmanız gerektiği anlamına gelmez. 30 kişiden illa birisi sizin gibi düşünüyordur. Sınıftan çıkmaz ise illa okulda vardır.
Bizim sınıfta hiç yok?. Başka sınıfta var...Cidden berbat hocam.
Sadece 1 kişi var benle aynı olan sınıfta.
Aynı olan derken düzgün olan samimi olan.Bizim sınıfta hiç yok?. Başka sınıfta var...
Ortam aynı büyük şehir küçük şehir farketmez ortaokula her türlu yazılabiliyor.Ortamına göre değişir.
Bizim bölümde bile yok başka bölümde varBizim sınıfta hiç yok?. Başka sınıfta var...
Bende senle aynı kafada gibiyiz.Öneri - Kimseyle arkadaşlık kurmak istemiyorum
İyi akşamlar SDN ailem. Size içimi dökmek istiyorum. Nedense yaşıtlarım gibi hiçbir arkadaşımla (!) dışarı çıkıp vakit geçirmek istemiyorum. Sürekli SDN, Technopat ve Overclockers UK'da takılıyorum. Yaşıtlarımın giydiği kıyafetlerden giyinmiyorum, yaşıtlarım gibi Allah'ın her gününü sosyal...forum.shiftdelete.net
Hocam aynı kafa yapısındayız. Ben de Adana kekolarıyla uğraşıyorum.
Lisede başaramaz ise asla başaramaz. Hayatı berbat olur.Ama liseye geçince direkt kendini toplumdan soyutla.
Lise ortamında değil okul dışında sosyalleşebilir ve hayatının daha canlı geçmesini sağlayabilir. Lise ortamında hep çok aktif olanlar kötü yola düşüyor.Lisede başaramaz ise asla başaramaz. Hayatı berbat olur.
Ergenim?.Kardeşim ergen değilsen, asosyal olma!
Asosyaller, topluma daha geç adapte olurlar, daha geç para kazanırlar ve daha geç iş kurarlar.
Nedeni çok basit :
İnsanı ve toplumu ne kadar geç tanırsan o kadar küçük kalırsın.
İyi lisede de durum aynıBurada kişilik özellikleri, ergenlik seviyesi gibi çok faktör var ama eğer iyi bir okul kazanamadıysanız sonuç hep hüsran olur. İyi bir lisede okumak adeta insana zevk verir. Müthiş bir deneyimdir.
Beraber takıldığım 3 tane var. Yeter mi?Geçen sene 2 kişiyle takılıyordum şimdi 1 kişi ile takılıyorum okulda. Gayet te yetiyor, fazla arkadaşım olsun diye saçma sapan ortamlara rastgele girerseniz en sonunda size bela olarak geri döner. Az kişi çok huzur.