Okul müdürü odasını Taciz İçin Kullandı

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Büyükçekmece'de öğrenciye gebelik testi ve ense tıraşına dayak skandallarına bir yenisi daha eklendi. Recep Güngör Lisesi'nde bir öğrenci velisi yaklaşık bir ay önce Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz'e bir ihbar mektubu yazdı. Mektupta okul müdürü O.K.'nin öğrencileri taciz ettiği yazıyordu.

Kaymakam Gündüz, mektubu araştırılması için savcılığa gönderdi. Savcılık mektupla ilgili önce rehber öğretmenlerinin bilgisine başvurdu. Taciz iddiası öğretmenler tarafından da doğrulandı. Kaymakamlık izin verince savcılık branşı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği olan okul müdürü O.K. hakkında soruşturma başlattı. Akşam gazetesinden Ercan Öztürk'ün haberine göre, İhbar mektubunda ismi geçen dört öğrenci de savcılığa çağrıldı. Dört öğrencinin de derslerinin zayıf olduğu öğrenildi. O.K.'nin dört çocuğun dışında okulda başka öğrencileri de istismar etmiş olmasından şüpheleniliyor. Çocukların ifadeleri eğitim kurumunda istismarın korkunç boyutunu ortaya koydu:

DERSLERDEN GEÇERSİN DEDİ

Öğrencilerden biri, "Okul bahçesinde oyun oynarken kavga çıktı. Müdür beni odasına çağırdı. Kavgadan dolayı bacağım kanıyordu. Derslerimin çok kötü olduğunu söyledi. Eğer istersem beni derslerden geçirmek için öğretmenlerle konuşabileceğini söyledi. Daha sonra da bacağımı okşadı ve göğsümü sıktı. Öpmeye çalıştı ama ben kaçtım. Bu olanları ne arkadaşlarıma ne de aileme anlattım. Yıl sonu olduğu için kimseyle de paylaşma ihtiyacı duymadım" dedi.

ÖĞRETMEN DE MAĞDUR OLMUŞ

Tacize öğretmenlerden birinin de maruz kaldığı ortaya çıktı. Bir öğretmen ifadesinde şunları anlattı: "Öğretmenler Günü'nde okul müdürümüzün odasına gittim. Amacım Öğretmenler Günü'nü kutlamaktı. Yanına gidip, 'Hocam Öğretmenler gününüz kutlu olsun' dedim. Normalde insanlar yanak yanağa öpüşür. Müdür benim yanağımı öptü. Bıyıklarını hissettim. Farklı bir öpücüktü. Zaten o günden sonra kendisinden uzak durdum. Bunu da birkaç öğretmene anlattım."

MÜDÜR AÇIĞA ALINDI

Öğrencilerin savcılıkta ifadeleri doğrulamasının ardından Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, soruşturmanın sonunu beklemeden okul müdürü O.K.'yi açığa aldı. İfadelerin tamamlanmasının ardından soruşturmayı yürüten savcının okul müdürü O.K. hakkında 'cinsel istismar' suçlamasıyla dava açacağı öğrenildi.

KAYNAK

NOT : Bu haberi paylaşmamın sebebi, siyasi ya da bir dini propaganda değildir. Bahsi geçen ''Öğretmen'in!!!!!'' yıllar önce okuduğum okulda öğretmenlik yapmış olmasıdır.

Ucuz atlatmışız vesselam :D

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Peki neden özellikle Din Öğretmeni diye başlık attın MÜDÜR diye atmaddın senin başlığından din öğretmenleri ve dindar kişiler sapıktır iması çıkıyor

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Geçenlerde bu konuyla ilgili bir sohbet vardı konu komşunun eşiyle birleşmeydi bu minval üzerine hadisler naklediliyordu ve olay öğretmen ebeveyn veya sorumluluğu üzerinde olan kişilerle birleştiriliyordu
hüküm:Komşusunun eşiye velevki hanımın israrıyla bu birleşmeyi yapan cehennemde yanmadan rabbini huzuruna çıkmaz yani haşa evliya olsa önce bunun azabını görecek sonra hesaba çekilecek bu konuyla ilgili öğretmenlerde emanet olarak çocuğun sahipleridir ve hüküm aynıdır.
Bir de değişik yerden bakarsak günümüzde din öğretmeninin hükmü nedir nerede nasıl ne şartlarda yetişir bu düzenin yetişytirdiği uluğemr adayları bunları yapabiliyorsa imam cemaat ilişkisi gereğince tabiki bunlarda yapabilir doğrumudur
ha burada meselenin bamteli vardır herkezin doğrusu aynı olamaz islam üzerine olanların doğrusu birdir attığı adım dahi birdir ama bunun için sadece islam olmak yetmez o doğrular üzerinde yaşamak gerekir

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Kardeşim kaynağın başlığında okul müdürü mü yazıyor?

Ben haberi olduğu gibi buraya taşıdım sadece...

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
malesef öyle insanlar var eğitim kurumlarında devlet dairelerinde vs önemli olan insan olmak insan olmadıktan sonra başbakan olsan neye yarar....

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Kardeşim kaynağın başlığında okul müdürü mü yazıyor?

Ben haberi olduğu gibi buraya taşıdım sadece...
Malum gazete :hammer:zaten herşeyi çarpıtması ile ünlü ve senin Bu başlığı düzeltmende çok saygıdeğer hareket:thumbup1:

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
vay be neredeyse tüm yakın arkadaşlarım bu okulda okuyorlar neler oluyor ya millete bak :S

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Peki neden özellikle Din Öğretmeni diye başlık attın MÜDÜR diye atmaddın senin başlığından din öğretmenleri ve dindar kişiler sapıktır iması çıkıyor

Bahsettiğiniz şeyi burada yapacak son kişiyimdir.

Öğretmen, beden eğitim matematik veya edebiyat öğretmeni olsa ve başlıkta da bu şekilde verilmiş olsa be yine aynı şekilde alıntı yapacaktım ve paylaşacaktım burada...

Sizin mantığınıza göre, eğer ''matematik öğretmeni.....'' diye başlık olsaydı, ''Neden özellikle matematik öğretmeni diye başlık attın. MÜDÜR diye atmadın senin başlığından matematik öğretmenleri ve matematikçiler sapıktır iması çıkıyor'' diyerek yine aynı tepkiyi verecekmiydiniz acaba? Hiç sanmıyorum...

Benim bu haberde ilgilendiğim husus sadece ve sadece, haberde adı geçen şahısın yıllar önce okuduğum okulda öğretmenliğimi yapmış olması idi...

Hoş, öğretmenin din öğretmeni olupta yaptıkları sizi zerre kadar üzmemiş ise, söyleyecek başka da bir sözüm yok size...