Öğretmene veli dayağı güvenlik kamerasında/ Video

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Isparta'da bir ilköğretim okulunda görev yapan kadın öğretmenin, okul koridorunda kadın öğrenci velisi tarafından darp edilmesi, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

[SDNTV]http://video.memurlar.net/files/4903.flv[/SDNTV]

Atatürk İlköğretim Okulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni Hatice Nur Tortop, iddiaya göre, öğrencilerini Gökçay Mesireliği'ne götürdü. Burada öğrencilerinden H.S, süs havuzunda oynarken suya düştü. Yaşanan olayın ardından H.S, annesi F.S. ile okula geldi.

Okul koridorunda bir süre öğretmenle konuşan F.S, daha sonra öğrencilerin gözü önünde öğretmeni darp etmeye başladı. Okulun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olayda F.S, okulda bulunan diğer öğretmenler tarafından uzaklaştırıldı. Öğretmen Hatice Nur Tortop, olayın ardından F.S. hakkında emniyete şikayette bulundu.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Olayla ilgili yasal prosedürün başlatıldığını ifade eden Oğuz, ''Aldığım ilk bilgi, öğrenci velisinin biraz problemli olduğu. Aile Mersin'den Isparta'ya yerleşmiş ve ikamet konusunda da bazı sıkıntılar yaşamış, eşinden ayrılmış. İnsanların bazen ruh dünyasında neler yaşandığını bilemiyoruz'' dedi.

Vali Oğuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Okul öğretmeni tarafından pikniğe götürülen çocuğunun ıslandığını iddia eden anne, daha sonra okula gelerek çocuğunu ıslattığı ve bakmadığını iddia ettiği öğretmenle tartışmaya başlamış. Bu olay daha sonra kavgaya dönüşmüş. Kavga diğer öğretmenler tarafından güçlükle ayrılmış. İstemediğimiz üzücü bir olay yaşanmış. Olayla ilgili yasal prosedür başlatıldı. Öğretmenlerimiz bizim başımızın tacıdır. Bir velinin diğer öğrenciler önünde okulda böyle bir olaya sebebiyet vermesi gerçekten üzücü, Öğretmenimize de geçmiş olsun diyorum.''

Isparta Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Yıldırım ise olayın adli mercilere intikal ettirildiğini söyledi. Öğretmenlerin övgüye layık görülmesi gerektiğini belirten Yıldırım, ''Yaşanan olay bizleri ve eğitim camiasını derinden üzdü. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Biz moral ve motivasyon içinde mesleğimizi icra etmeye devam edeceğiz'' dedi. (AA)
(Kaynak)
 

spybot

Guru
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Hesap makinası ile çekmişler herhalde video'yu :)
 

TEGİN

Profesör
Katılım
13 Mayıs 2009
Mesajlar
2,102
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Bundan sonra öğretmenlere fakültelerde yakın dövüş teknikleri dersi de verilsin ya da öğretmenlere şok cihazı ya da biber gazı verilsin.Ardından dayakçı öğretmenlere karşı öğrencilere da aynı işlemler uygulansın...

Arkadaş şu ülkede ne öğretmen öğretmen gibi ne de öğrenci öğrenci gibi...
 

Son mesajlar

Üst