OgrenciEsya.com

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Üniversite öğrencilerinin en büyük sıkıntılarından biri olan eşya konusuna çözüm getirmek için kurmuş olduğumuz. Site de ilanlarınız girerken üniversiteyi de seçerek sizin o üniversiteye gelecek kişiler için daha kolay şekilde eşya bulmayı amaçlıyoruz. Bir çok kişi için yararlı olacağını umuyorum :)

Şuan beta aşamasında , en büyük eksikliği de tema :closedeyes: İnşallah ilerleyen zamanlarda temayı geliştireceğiz.

Site hakkında fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.

logo.png

http://ogrenciesya.com

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Çok yaratıcı bence tutar ama sizinde söylediginiz gibi tema güven vermiyor :)

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biz kapı kapı eşya arardık ne günlerdi :)

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Süpersiniz :D helal olsun
Teşekkür ederim :)

Çok yaratıcı bence tutar ama sizinde söylediginiz gibi tema güven vermiyor :)
:D Sınavlar nedeni ile pekte zaman ayıramadık, haftaya tema çalışmaları başlayacak. Güzel bir tema ile sağlam bir şekilde giriş yapmayı planlıyoruz :)

Biz kapı kapı eşya arardık ne günlerdi :)
Bu gerçekten büyük bir sorun :D malesef bende yaşadım.. İnş bu problemi çözmeyi amaçlıyoruz ...

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim :)

:D Sınavlar nedeni ile pekte zaman ayıramadık, haftaya tema çalışmaları başlayacak. Güzel bir tema ile sağlam bir şekilde giriş yapmayı planlıyoruz :)

Bu gerçekten büyük bir sorun :D malesef bende yaşadım.. İnş bu problemi çözmeyi amaçlıyoruz ...

Güzel bi düşünce sınavlardan sonra sarılın bakalım elimizden bir şey gelirse bizde yardım ederiz

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Harika projede o site nedir ya. Bnce siteyi değiştirmeden reklamlara girişmeyin

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Maddi destekçi bulmaya çalışın :) Vizyonunuz açık :)

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sponsor lazım :D gittigidiyor olayı çakarsa hemen yapışır :D

danceinthedark

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla başarabilirseniz fikir çok güzel alır gider yani ama yapabilmeniz işleyebilmeniz daha yaratıcı düşünebilmeniz lazım millet bozuk mal satar biri foruma bir yazdımı bütün itibar gider dikkatlide olmak lazım :D

arla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence harika bir fikir olmuş :) benim ve eminim bütün Türkiye'nin takıldığı nokta ödeme güvenliği. Ödeme güveniği olursa yürür bu sistem :) Hocam bir de tema konusundaki yorumları haklı bulduğumu söyleyeyim. Benim işime de çok yarar çok eşya satarım buradan ucuza

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Fikir güzel, tasarım berbat..

Ayrıca üniversiteler arasında ODTÜ yok mu yoksa ben mi göremedim :)

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence harika bir fikir olmuş :) benim ve eminim bütün Türkiye'nin takıldığı nokta ödeme güvenliği. Ödeme güveniği olursa yürür bu sistem :) Hocam bir de tema konusundaki yorumları haklı bulduğumu söyleyeyim. Benim işime de çok yarar çok eşya satarım buradan ucuza

Tema konusunda eksiğimizi biliyorum :) İlk geliştirme bu konuda olacak. Ödeme güvenliği aslında pek aklıma yatmadı belki ilerleyen dönemlerde düşünebilirim :)

O 1.El kalemi ben alacam :)

tsezer o ilginç bir ilan :D galiba biri şaka olsun diye ekledi asıl garip olan ise siteye eklen ilk ilan olması :P

Fikir güzel, tasarım berbat..

Ayrıca üniversiteler arasında ODTÜ yok mu yoksa ben mi göremedim :)

:D Tasarım yorumun için gerçekten teşekkür ederim :) ODTÜ Orta Doğu Teknik Ünv. olarak ekli. :)

Sınav yoğunluğu nedeni ile bir hafta çalışmaya ara verdik, tema inş bu hafta sonundan sonra ağırlıklı bir şekilde çalışacağımız konu olacak :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Önemli olan fikir ve fikirde gayet güzel :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=38975]muratgurcemal[/MENTION] bu siteyi hazırlarken kullandığınız tüm progragramları sayar mısın usta ? :D En çok kullanılandan en aza :) ?

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@muratgurcemal bu siteyi hazırlarken kullandığınız tüm progragramları sayar mısın usta ? :D En çok kullanılandan en aza :) ?

IDE olarak Visual Studio 2010 dil C# database olarak ise MSSQL kullandım. :) Gerisi Css javasctip vb..
Neden sorduğunuzu bilmiyorum ama arkadaşın biri girip sitede bir şaka yapmış sağolsun :P

fikir güzel ve tam dönemi ancak tutacağını düşünmüyorum :(

Önemli olan fikrimin peşinden koşmak :) Tutacağına inanıyorum..

Arkadaşın biri siteye girip hoş bir şaka yapmış test için oluşturduğum 'a' kullanıcı adı şifreyi çözmüş teşekkürler kendisini :rolleyes:

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:devil: :D

Şey sadece merak etmiştim o yüzden . :) Umarım tutunursunuz ve seneye sizin sitenizden alışveriş yaparım :D :D

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:devil: :D

Şey sadece merak etmiştim o yüzden . :) Umarım tutunursunuz ve seneye sizin sitenizden alışveriş yaparım :D :D

:P Buldum Seni... giriş kolay olsun diye eklenmiş bir kullanıcı test amaçlı :)

Sağolun inşallah bir ucundan yakalıyıp yararlı olmaya çalışacağız :)