Oğlunun 15 Yaşındaki Arkadaşından Hamile Kaldı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
21793880870.jpg

Oğlunun 15 yaşındaki arkadaşıyla 6 ay ilişki yaşayan Ü.B. hamile kaldı, bebeği düşürdü. Çocuğun durumu öğrenen ailesinin şikâyetiyle açılan davada 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi
Adana'da oğlunun 15 yaşındaki arkadaşıyla birlikte olup hamile kalan 36 yaşındaki kadın hakkında "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 8 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Mağdur çocuk, "benimle zorla ilişkiye girdi" derken, Ü.B., "Yaşının küçük olduğunu bilmiyordum" diye kendisini savundu. Sıra dışı "istismar" davasına konu olay geçen yıl yaşandı. 15 yaşındaki lise öğrencisi M.O., zaman zaman arkadaşı M.İ.'nin evinde kalıyordu. Bu dönemde M.O. ile arkadaşının annesi Ü.B. birkaç kez ilişkiye girdi. 13 yıl önce eşinden boşanan 2 çocuk annesi kadın, bu ilişkiden hamile kaldı. 3 haftalık bebek karnında ölünce, kürtaj yaptıran kadın, çocukla imam nikâhı yaptırmak istedi. Yaklaşık 6 ay süren ilişki, geçen mayıs ayında, çocuğun ailesinin durumu öğrenmesi üzerine sonlandı. Emniyete giden aile, çocuklarıyla ilişkiye giren kadından şikâyetçi oldu. Savcılık, kadın hakkında "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 3 yıldan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada tutuksuz sanık Ü.B., "Benimle evlenmek istedi. Kendi isteği ile bir kez ilişkiye girdim ve hamile kaldım. Kan uyuşmazlığı nedeniyle çocuk ölünce aldırdım. Yaşının küçük olduğunu karakolda öğrendim" dedi. M.O. ise psikolog eşliğinde alınan ifadesinde şunları anlattı: "Bir gece, oğlu uyuduktan sonra Ü.B. yatağıma geldi. Benimle zorla ilişkiye girdi. Hamile kalınca çocuğu aldırdık. Kadının 18 yaşındaki oğlu, olay duyulursa beni öldüreceğini söylemişti. Bu yüzden kimseye anlatamıyordum. Babamın arabasıyla, dini nikâh için imam bulmak üzere giderken ailem beni buldu. O zaman başımdan geçenleri anlattım. Şikâyetçiyim." Dava, M.O.'nun doğum kaydının istenmesi ve şüphelinin oğlu M.İ.'nin dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Sabah

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
"kaynım bana kaydı" gibi olmuş :D

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hiçbir türk erkeği kadının zoruyla ilişkiye girmez, ayrıca 15 yaşında tamda hareketliliğin zirveye ulaşmaya başladığı dönemde gelen bu teklife hayır diyeceğini hiç sanmıyorum...

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
zorla mı?Niye bir daha gidip kalmıs madem

timuruntorunu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kandırdı dese neyse ama , zorla demesi bariz yalan olmuş.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
erkeklerin hemen hepsi yetişme çağında kendinden çok büyük insanlara aşık oluyorlar.. tek başına kadın yada çocuk suçlu olamaz tabiki ama kadının daha sorumlu davranması gerekirdi , çocukla çocuk olunmaz demişler.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
American Pie ve türevleri filmleri izlemeye devam ederseniz böyle olaylar sıradanlaşır...
Normal bir durum olur.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bu haberler nereden çıkıyor böyle anlamış değilim, sabah'tamı kolpa habere başladı ne !!!... saçma sapan haberler.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
" Dava, M.O.'nun doğum kaydının istenmesi ve şüphelinin oğlu M.İ.'nin dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendİ"

Doğum kaydı ne demek ? Hakim ; Niçin İstemiş ? Nerden İstemiş ? Nüfus Cüzdanı Ne İşe Yarar ?

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ula ne oliy ya nereye gidiyo arkadaş bu memleket..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
oha diyorum artık yurt dışındaki istismar olayları bizdede görülmeye başladı sonumuz hayrola

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
441
Bu haberleri keyifle okuyanlar bile vardır...

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Erkeğe zorla tecavüz nasıl oluyor arkadaş. At yalanı .. inananı misali

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
alan razı veren razı. Ama olayın iğrençliği başka...

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet zorlama olabilir ama çocuk da bence pek isteksiz değil gibi haberi okuyunca

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Okuldan bi arkadaş aynı yaşlardayken kendinden büyük bir kızla zorla ilişkiye girmişti.Bişeyde anlamadığını dile getiriyordu.
Çocuk daha yeni zar zor anlatabildi bunu.Hadi 17- 18 olsa neyse diyeceğim ama o yaşta yapılan cinsel tacizden ötedir!
Tabi o yaşta çocuk var çocuk var ama bu bahsettiğim daha çivilerin tam manasıyla dünyadan çıkmadığı vakitlerdi!

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
8. sınıftayken başka şubeden bir kızın hamile olduğunu duymuştum.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
" Dava, M.O.'nun doğum kaydının istenmesi ve şüphelinin oğlu M.İ.'nin dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendİ"

Doğum kaydı ne demek ? Hakim ; Niçin İstemiş ? Nerden İstemiş ? Nüfus Cüzdanı Ne İşe Yarar ?

Hastanede doğmuşsa doğum saatine kadar yazılıdır. Hastane dışında doğmuşsa nüfus müdürlüğüne ne zaman kayıt edilirse kimliğe o gün doğduğu yazılır.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Adana milleti olayı aştı

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tövbe yaa ne olacak bu milletin hali