''Oğlum bak git''e hapis istemi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
oglum_bak_gite_hapis_istemi13482161720_h927184.jpg

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde temizlik işçisi ile bir çocuk arasında ''Oğlum bak git'' diye başlayan ve sosyal medyada fenomen olan kavga mahkemelik oldu.

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, belediye temizlik işçisi şüpheli Selçuk Kahraman'ın, 11 Mayıs 2012'de temizlik yaptığı sırada Gölcük Ali Paşa Caddesi'nde mağdur Yasin K'nın (17) arkadaşıyla uygunsuz konuştuğunu görmesi üzerine uyardığı belirtildi.

Mağdur Yasin K'nın da bunun üzerine, Kahraman'a ''sinkaflı'' sözler söylemesi üzerine, Kahraman'ın, mağdurun haksız tahriki altında temizlikte kullandığı ağaç saplı süpürge ile mağdura bir kez vurarak Yasin K'yı yaraladığı kaydedilen iddianamede, Yasin K'nın olay sonrası basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandığı vurgulandı.
İddianamede, Yasin K'nın bu olaydan dolayı şüpheli Kahraman'dan şikayetçi olduğuna yer verilerek, şüphelinin alınan savunmasında suçunu inkar ettiği kaydedildi.

-Suç aleti süpürge adli emanette-

Şüpheli Kahraman'ın olayda kullandığı süpürgenin TCK'nın 54. Maddesi uyarınca el konulması istenen iddianamede, Kahraman'ın TCK'nın ''kasten yaralama'' suçunu düzenleyen 86/2, 3-e maddeleri uyarınca 2 yıldan 5 yıl arasında değişen hapisle cezalandırılması talep edildi.

İddianamede, şüphelinin söz konusu suçu ağır tahrik altında işlediği belirtilerek, şüpheliye 1,5 yıldan 3 yıl 9 aya kadar hapis cezası verilmesi istendi.
Söz konusu iddianameyi kabul eden Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada, yaşı küçük mağdur için avukat ve sosyal hizmet uzmanı istenmesine karar verildi.
Mahkeme, diğer eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde temizlik işçisi Selçuk Kahraman ile kendisini elindeki kemerle taciz eden 17 yaşındaki Yasin K. arasındaki ''Oğlum bak git'' diye başlayan diyalog ve süpürgeli kavga bir süre önce sosyal paylaşım sitelerinde en fazla izlenen görüntüler arasında yer almıştı.

kaynak

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yazık yazık.O adamı rezil edeceksin tüm türkiye'ye sonra mahkemeye vereceksin, Yazık.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
O cocuk 12 dikişi değil 112 dikişi hak etmiş.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Oğlum bak gitde ki oğlana bişey istemi yok mu? Belediye başkanım size sahip sesleniyorum. Çalışanınızın arkasında durun. Adama avukat tutun. Yoksa bir dahaki seçimlerde bu halk sizi sandığa gömer.

Don Tano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi cocuk yzunden adam isinden gucunden oldu

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Attırmayız hapse Çöpçü Reyizi.O velet videoda da gözüktüğü gibi kendi kaşındı.Videoda gözüktüğü gibi ilk saldıran velettir. Kemerle çöpçüye vurması sebebiyle(nefsi müdafa olarak) çöpçü velete karşılık vermiştir.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bu cocugun kafasına 500 dikiş atsalardı ya..

yusufb58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O adam hapse girerse Türkiye ayaklanır demedi demeyin :D

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hiçbiriniz tam olayı bılmıyor galıba ben anlatayım.

Çocuk arkadaslarıyla konusurken (biraz küfürlü ve argoca kim konusmuyorkı)
Çöpçü duyup gelip çocuga 2 tokat atmıs .
Çocuk da yedırememıs (kım yedıre bılır 2 tokat yemeyi)
Çocuk sonra kemerle gıderken video ya birdaha bakarsanız vursana dıyo bıdaha vursana dıyo yemıyomu dıyo.
Çöpçü de bu sefer sopayı kafasında kırıyo ...

Sorarım sıze arkadasınızla kufurlu bırazda argo konusurken bir çöpçü size gelip 2 tane saglam tokat atsa ne yaparsınız arkanızı donup gıdermısınız yoksa adamla kavga mı edersınız

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Çocuk sonra kemerle gıderken video ya birdaha bakarsanız vursana dıyo bıdaha vursana dıyo yemıyomu dıyo.

Sorarım sıze arkadasınızla kufurlu bırazda argo konusurken bir çöpçü size gelip 2 tane saglam tokat atsa ne yaparsınız arkanızı donup gıdermısınız yoksa adamla kavga mı edersınız
Küfür edersem bana atsın.Çöpçü reyiz haklı o yaşta çocukların bile ağzı bozulmuş.İyi etmiş vallaha :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ayıp be kardeşim sen mahallede hayvanlık yap adam seni uyarsın sonra git dayıln zopayı ye ondan sonrada ver mahkemeye

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130

Atmışmış! İspatı var mı? Yok. Hadi ben de diyorum ki, ilk olarak çocuk çöpçüye pandk atmış.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru

küfürlü konuşmaya polis bile karışmıyo çöpcü nasıl karışmış ?
gerçekten 2 tokat attıysa haketmiş 2 yıl hapsi

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Atmışmış! İspatı var mı? Yok. Hadi ben de diyorum ki, ilk olarak çocuk çöpçüye pandk atmış.

çocuk vıdeo ccekılırken bu kadar olayın buyuyecegını tahmın ederek (medyum güçleriyle) o yalanı uyduruyo vursana bıdaha vursana ne oldu yemıyormu dıyor cok haklısın bız bunu nasıl dusunemedık ???