Zonguldak'ta kızım bak git vakası yaşandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Zonguldak'ta üç genç kıza 'Yere çöp atmayın' uyarısında bulunan temizlik işçisi gördüğü tepki karşısında uzun süre sabretti.

zonguldak-temizlik-iscisi_491714.jpg

Zonguldak Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan bir görevli, sabah saatlerinde Gazipaşa Caddesi'nde temizlik çalışmalarına başladı.

TEMİZLİK İŞÇİSİ KIZLARIN YERE ÇÖP ATMASINI ELEŞTİRDİ

Bir süre yerlerdeki izmarit, pet şişe, kağıt atıklarını süpüren temizlik işçisi, üç genç kızın müdahalesiyle karşılaştı. Bir süre kızlarla diyaloğunu sürdüren işçi, kızların yanından ayrıldığı sırada gördüğü fiziksel tepki karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Temizlik işçisini ve arabasını itekleyen kızlar, ellerindeki meyveyi de yere atarak temizlemesini istedi.

DAHA ÖNCE DE "OĞLUM BAK GİT" OLAYI YAŞANMIŞTI

Bir süre zor anlar yaşayan temizlik işçisi görevini yaptığını söyledi. Daha önce sosyal paylaşım sitelerinde bir videoda, bir genç pantolonundaki kemeri çıkarıp elinde süpürgeyle yerdeki çöpleri temizleyen orta yaşlardaki çöpçüye kafa tutmuş, uzun süre "Oğlum bak git" diyerek sabreden adam sonunda elindeki süpürge ile gencin kafasına vurmuştu. Bu video günlerce konuşulmuş, filmi çıkmış ve giysilere baskı olarak hit haline gelmişti.

[SDNTV]http://videonuz.cdn.gostream.nl/flv/flvideo/buda-kizim-bak-git-vakasi.mp4[/SDNTV]
İHA

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Mutlu sonla bitmedi ki :)

................................ diyorum o kızlara ben :angry:

selweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dayıya üzüldüm. Bulaşsa işinden olma ihtimali var bir önceki vakada olduğu gibi bulaşmasa kızlar tam falakalık. oradan geçip de olaya müdahale etmeyen halk ve esnafa yazıklar olsun diyorum.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Abimiz gerçekten sabırlı bir insanmış.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Ne desem bilemedim. Bir kaç şey yazacak oldum geri sildim. Her gördükleri o adamdan daha kötü hallere düşecekler elbet.