'Oğlum bak git' 12 dikişe mal oldu

Bu konuyu okuyanlar

ALPARS

Müdavim
Katılım
2 Ağustos 2011
Mesajlar
3,883
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
%C3%87OCUKXS.hlarge.jpg

"Oğlum bak git" diyaloğuyla tıklanma rekorları kıran olayın kahramanı 17 yaşındaki Y.K.'nın daha sonra hastanelik olduğu ortaya çıktı. Temizlik görevlisi ise iddiaya göre bir köye sürüldü.

Kocaeli Gölcük'te belediye temizlik işçisi ile bir çocuğun arasında geçen video 'Oğlum bak git' ismiyle izlenme rekoru kırdı.

Ancak videoda yaşananların arka planı daha sonra ortaya çıktı. İddiaya göre olay Gölcük Belediyesi'nin konuşma zorluğu çeken temizlik çalışanının kendisiyle dalga geçen çocuklardan birine tokat atmasıyla başladı.

Daha sonra videodaki diyaloglar yaşanıyor. Ancak temizlik işçisinin defalarca uyarmasına rağmen çocuk üzerine gitmeye devam edince bu kez de elindeki süpürge ile kovalamaya başlıyor.
Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre, çocuk, belediye işçisinden yediği dayaktan sonra hastanelik oldu.Kafasına 12 dikiş atılan çocuğun ailesi de temizlik görevlisinden şikayetçi oldu."Oğlum bak git" diyaloğu ile internet fenomeni olan 17 yaşındaki Y.K., ise temizlik görevlisinin kendisini yok yere tokatladığını öne sürdü.Videonun internete arkadaşları tarafından yüklenmediğini ancak kimin yüklediğini de bilmediğini belirten Y.K. "Ben videoyu izlemedim ancak tıklanma rekoru kırıyormuş" diye konuştu.

İddiaya göre temizlik görevlisi olaydan sonra bir köye sürüldü.
 

pcwolf

Müdavim
Katılım
21 Ocak 2009
Mesajlar
7,545
Reaksiyon puanı
33
Puanları
48
Şimdi bu çocuğun yüzü videoda net görünmüyordu ama insanlar küfür ettikleri kişinin yüzünü haber ajansları sayesinde görmüş oldu. Adamdaki konuşma zorluğuyla dalga geçmişlerse o adam süpürgenin hakkını iyi verememiş anlaşılan. İşinden olmamak için kendinden uzak tutmaya çalışmış ama olmamış.
 

angel75

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Temmuz 2011
Mesajlar
5,272
Reaksiyon puanı
18
Puanları
38
"kendisini yok yere tokatlamış" diyen 17 yaşında ki bir ÇOCUK...
17 yaşında olduğuna emin miyiz?
belki kafasına yediği darbeden sonra aklı başına gelmiştir...
 

Son mesajlar

Üst