Ogame Awacs

subay10192

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ogame Awacs v1.0

Program Ogame'de bilgisayar başında değilken veya bilgisayar başında olup sürekli olarak ogame ile ilgilenemeyecek durumda olanlar için tarafımca (subay10192) programlanmıştır.Program sayesinde giriş yaptığınız hesaba karşı yapılan her casus sondası ve saldırı hareketlerinde program sizleri uyaracak ve alarm verecektir.Ayrıca belirtmek isterim ki kullanıcının hesap dahil hiçbir şekilde hiçbir bilgisine ulaşılmayıp güvenliği sağlanmıştır.İnanmayan arkadaşlar için yeni bir hesap açıp 1 hafif avcı ile saldırı deneyebilirler...

RapidShare Linki

http://rapidshare.com/files/251073224/Ogame_Awacs.rar.html

http://s2.dosya.tc/OgameAwacs.rar.html

(Rar Şifresi Yoktur)

1.Sessiz Mod Kullanımı
Sessiz Mod , kullanıcının saldırıyı farketmesi ve bu saldırının
sürekliliğini koruması ve alarmdan etkilenmemesi için geliştirilmiştir.
Kullanımı: SystemTray'deki Ogame Awacs simgesine farenin sağ tuşu
ile tıklanılarak açılan menüden Sessiz seçeneği seçilir ve uyarı penceresi
görüntülenir...Devre Dışı bırakma işlemi içinde aynı yollar izlenebilir...

2.Alarmı Durdur - Devam Ettir
Alarmı Durdur ile saldırı altındayken yada diğer menüler arasında gezinti yapılabilir.
Dikkat: Bu işlem ile alarm durduğundan dolayı yapılabilecek olan saldırılardan haberdar olamazsınız.
Kullanımı: SystemTray'deki Ogame Awacs simgesine farenin sağ tuşu
ile tıklanılarak açılan menüden Alarmı Durdur / Devam Ettir tuşu ile iptal ve aktif edilebilir...

3.Alarm'ın Çalıştırılması
Program çalıştırılıp ogame.com.tr'den evren seçimi yapılıp kulanıcı adı ve şifresi girildikten hemen sonra GENEL DURUM görüntülenmesi tamamlandığında yukarıda 'Alarmı Çalıştır' düğmesi aktif olacaktır.
Düğmeye tıklanılması yeterli olacaktır.

4.Saldırı Anında
Alarm açık ve Sessiz Mod kapalı ise program bütün casuslama ve saldırı işlemlerinde şiddetli bir alarm verecektir .Alarm sonucunda ister Sessiz Mod'a alabilir , istersenizde alarmı durdurup saldırgan kişi ile ilgilenebilirsiniz...İstersenizde Ogame Awacs simgesine sağ tuş ile tıklayarak açılan menüden Göster'i seçip sadece bakabilirsiniz...

Her Türlü Öneri ve Şikayetlerinizi Bildirebilirsiniz.

İletişim Bilgilerim : subay10192@hotmail.com
Gökhan Turunç - subay10192

Ekran Görüntüleri
http://img6.imageshack.us/i/goruntu1.png/

http://img158.imageshack.us/i/goruntu2.png/

http://img6.imageshack.us/i/goruntu3.png/

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kendin yazdın sanırım bu yazılımı_?

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Arkadaşın çabasını tebrik etmek lazım...
Kullanın bi kazık olmaz büyük ihtimal..

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
2 yıl önce yapsaydın keşke bırakmazdık ozaman.Devasa savaşlardan ay çıkaramayınca isyan edip bırakmıştık arkadaşlarla topluca

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben Bi Ara Büyük Savaşların Animasyonunu Yapcıaklar Dıye Dydum Doğrumu Acaba

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Manyağı çok böyle oyunların. Ben gördüm adam evden telefon açıyor "falan gemiyi yolla, falan madeni işlet" diye :D

Ben de bir ara oynamıştım.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Manyağı çok böyle oyunların. Ben gördüm adam evden telefon açıyor "falan gemiyi yolla, falan madeni işlet" diye :D

Ben de bir ara oynamıştım.
oynama şekli bu başka yolu yok geceleri nöbet tutanları biliyorum ben sırayla:yes:

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mesaj bir paylaşım bir. Ne kadar paylaşımcı bir arkadaşsın :yes: Arkadaş siz siz olun Ogame'i benim gibi oynayın. Böyle programcıklara itimat etmeyin. Neme lazım hesabınız uçabilir.

D_o_C_T_o_R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önceden ogamer adında bi program vardı o da bu tip işler yapıyordu bilmiyorum bu ne derece sağlam bi programdır.

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
süper çalışma tebrik edrim ogamerın boşluğu dolduruldu sonunda :Dama link kırık yenilermisin?

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
süper çalışma tebrik edrim ogamerın boşluğu dolduruldu sonunda :Dama link kırık yenilermisin?

Dostum dikkat et :) Bu tür programlarin geneli sahtedir. Farkettiysen arkadas cok paylasimci ruha sahipmis ilk mesajda vermis programi gitmis :)

O nedenle her programa sifrenizi girmenizi tavsiye etmiyorum.

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tavsiyen için sağol :)Ancak ben zamanında ogamerda kullandım birçok arkadaşımda kullandı hiç bir şifre çalınma olayı duymadım.ama tabi doğru söylüyosun risk var tabiki :)

subay10192

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link: http://s2.dosya.tc/OgameAwacs.rar.html
İlginiz için teşekkürler ilk önce.
Evet programı ben yazdım.Bir yıllık programcılık eğitimim ve tecrübem ile yazdım...Yani bu işlerde yeniyim ve şu sıralar stajyeri aramaktayım.Ayrıca programı yayınlamamım amacı ise bana referans olmasını istememdir.
"Cloakengaged" bir kazık olmaz derken neyi kastedtin anlamadım.Program çalışıyor.Çoğu kez test ettik ve başardık kendi arkadaşlarımla sizlerde test edebilirsiniz ayrıca güvenlik konusuda sorulmuş...Hiçbir şekilde kimsenin hesabına yan gözle bakacak değilim.Ogame oynamıyorum.Ayrıca iletişim bilgilerimi bıraktım.Yani kendime güvenmesem bırakmazdım.Lise 4 öğrencisiyim ve kendimi kanıtlamam gerek.Bundan dolayı kendimi kötü gösterirsem birşey kazanmam dimi?
Ayrıca programın ileriki versiyonlarında belirlenen tarihte belirlenen koordinatlara otomatik filo kaldırma ve saldırı anında belirlenen aralıklarda cep telefonuna SMS sistemlerini düşünüyorum fakat SMS sistemi ücretli olur.Bu ücret benim tarafımdan değil servis sağlayıcı tarafından konulan bir ücret olacaktır...
Herkese teşekkürler

Dostum dikkat et :) Bu tür programlarin geneli sahtedir. Farkettiysen arkadas cok paylasimci ruha sahipmis ilk mesajda vermis programi gitmis :)

ilk mesajda terkedip gitmedim günlerce oturup kod yazdım ve emeğimide kötületmem takip ediyorum

Ayrıca kullanıcı adı ve şifrenizi programa değil bizzat Ogame.Com.Tr sunucusuna giriyorsunuz...

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
progamı indirip kurdum.ogamerın boşluğunu doldurucak bir program değilmiş.sadece saldırı alarmı için.genede faydalı program teşekkürler.

subay10192

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilgilendiğin için teşekkürler fakat bu programın ilk sürümü daha önceki cevabımda dediğim gibi bir sonraki versiyonda otomatik filo kaldırma ve saldırı anında cep telefonuna SMS ile saldırı bildirimini geliştirmeyi düşünüyorum.
ayrıca önerilerinizide bekliyorum...

polat33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program private serverlerde çalışıyorsa size Newogame.com u tavsiye ederim . yeni server ve yakında resmi açılışı yapılacak, şimdien kaydınızı yaptırın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yıl olmus 2013 bende bi umut buraya yaziyorum link kırık acaba yenilermisiniz :))

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim arkadaşımda yazdı böle bir progrm fakat ne bileyim kullanışlı değil sanki