Office Kurulum Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @ly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@ly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler ben internetten 8 partlık bi office 2007 indirdim... 1.partı acıp setup dediiimde krulum açılıyor.sonra yüklenirken %70 civarına gelince Microsoft Ofiice Kurulum Sırasında Bi Hatayla Karşlılaştı uyarısını alıorum yardım please

o.O :R :O :^) :I >X< :S |) ;( :L :( %( !!! ??? +( :#

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
please, acil, oh my god, yardım edecek kimse yok mu?, ev yanıyor, ayşe sakızımı aldı, oto teybimi gören var mı gibi ibarelerle konu açmamaya özen gösterelim
tüm partları sorunsuz indirdiğinden emin misin, winrarla çıkarırken herhangi bir hata alıyor musun?

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Partları İDM ile indir yarıda kesilirse devam edersin ve kesilip kesilmediğini görürsün.Partlarda bozuk olabilir vede böyle saçma sağan başlıklar yazmayın..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
kurulum için indirdiğin dosyaları alakasız yerlerden değil de microsoft'un kendi sitesinden indirmelisin.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Konuyu açan arkadaş galiba hack sitesinden indirmiş (: karşılaştığın hatayı gidermek için microsotun kendi sitesinden office indirmelisin ayrıca yine hata veriyorsa hangi office sürümünü kullandığın işletim sistemini hatanın ekran görüntüsü verirsen iyi olur

ekleme: gereğinden fazla smiley kullanmayalım forum kuralları

@ly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hack sitesinden falan indirmedim arkadaşım atma...kendi arkadaşım bna zipleyip verdi... ayrıca microsoftun kendi sitesindeki officein bi demosu tam sürümü deil... gerçei bi dvd AMA sitedeki 500 küsür mb yannış hatırlamıosam......

hataya gelince office kurulum sihirbazı acılıyo...ancak %70 küsürlerde office 2007 kurulum sırasında bir hatayla karşılaştı diyo...acaba ben de office 2007 nin demosu olmasından kaynaklanabilir mi?

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
@ly dedi ki:
hack sitesinden falan indirmedim arkadaşım atma...kendi arkadaşım bna zipleyip verdi... ayrıca microsoftun kendi sitesindeki officein bi demosu tam sürümü deil... gerçei bi dvd AMA sitedeki 500 küsür mb yannış hatırlamıosam......

hataya gelince office kurulum sihirbazı acılıyo...ancak %70 küsürlerde office 2007 kurulum sırasında bir hatayla karşılaştı diyo...acaba ben de office 2007 nin demosu olmasından kaynaklanabilir mi?
sisteminde hard disk dolu olabilir

@ly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mümkün diil 250 gb bos alanım var :D övünmek gibi olmasın:D

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
o zaman ziplerken dosya eksik kalmış olabilir

black_mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım office 2007 enterprise 499 mb .exe dosyasını indir netten bir key bul ve işlem tamam ne uğraşıyorsun zipler vs vs vs (&) :# Zzz (:

hb1201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş senin eski ofisinde problem var. kaldırma hatası verior... o yüzden ofis2007 yi kuramıyor.... öncelikle bir your uninstaller kur... ofisi kaldır ordan senden "Enterprise.WW" şeklinde bir klasör isteyecektir ".msi" uzantılı bir dosya arayacaktır. onu kurmaya calıştığın ofis2007 klasorundan masaustune kopyala ve uninstallerdan masaüstündeki klasörü göster. ve işleme devam et. ofis tamamen kaldırıldığında kurma işlemine baştan başla. ben az önce böyle kurdum. ofisi program ekle kaldırdan kaldırmaya çalışma zaten kaldıramazsın. microsoftun kendi sitesine bile baktım bu bilgi kesinlikle yoktur.
hadi hayırlı traşlar. :D