- Reaksiyon puanı
- 14
Arkadaşlar bu yeni Office 2007 hakkında ne düşünüyorsunuz. Yorumlarınızı alabilirmiyim. Yoğun uğraşlar sonucunda tam olarak hallettim ve şu anda sorunsuz kullanıyorum. İçime sinmesi açısından bir fikrinizi alayım dedim. Bence mükemmel bir arayüzle ve yeni programlarıyla harika olmuş diye düşünüyorum. Yinede konu Microsoft olunca biraz temkinli yaklaşılmalı mı? Yoksa hakkını verip parayla satın alınmalı mı? (Böyle bir düşüncem yok ama düşüncesi olanlara ve alabilecek durumda olanlara saygı.) Bu kadar kırıldı ve başka sitelerde yayımlandı sizce bulupta bunamış mı oluyoruz. (Eminim yasal olmayan MS office kullanmaya devam edip te onu yerden yere vuran vardır ama sonuçta öyle yada böyle kendini kullandırtırıyor.Bu Microsoft'un bir taktiği mi?Ne taktiği derseniz; Dünyanın en zengin yazılım şirketi olacan zaten sattığın yetecek artacak bile daha sonra en çok kullanılan yazılım olma ünvanın da korunması için yazılımlarıda arka kapıyı açık bırakacaksın ve bunlar da kırılıp dağıtılacak ve milyonlarca kişi tarafından kullanılacak kullanılacak.)
Sizin düşüncelerizde Office 2007'nin yeri nedir?
Sizin düşüncelerizde Office 2007'nin yeri nedir?