sdmh
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
Şu mesajı yazarken program ekle kaldır office 2007'i yavaş yavaş bilgisayardan siliyor. Güle güle 0ffice 2007, merhaba Open office :clap:
Office bi kan daha kaybetti desene![]()
İşletim sistemi ayrı, ofis yazılımı ayrı.Elbette ayrı ayrı para vereceksin. Open office iyi güzel ücretsizde bir microsoft office'in yerini tutarmı hiç. Sözde microsoft office'e rakip olmaya çalışıyor ama bir outlook bile yok içinde.
Writer'ı desen oda apayrı problem.Sözde ribbon arayüz yapacaklardı. 3.2.3 sürümü çıktı hala eski kullanışsız menü sistemi mevcut.Korsan yazılıma karşı olduğum için şu an bende open office kullanıyorum ama hiç memmun değilim. office 2010 çıksın kaç paraysa bastırıp parayı alacam.Daha fazla çekemem .
Anlayacağınız open office = beleş etin yahnisi muhabbeti
Office 2007 gözümden düştü yok trial yok 23 sefer kullanım hakkı yok licence key. Office 2010 çıktı çıkacak yani iki gün sonra beleş verse kimse yüzüne bakmayacak ama adamlar problem üzerine problem çıkarıyorlar.
Zaten windows alırken dünyanın parasını veriyoruz.:cursing:
---------- saat 18:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:30 eklenmişti ----------
Kaybettiler beni. Yeni office'i Bill Gates yalvarsa ancak o zaman kurarım. Tabii beleş :lol::lol::lol:
bill gATES emekli oldu .Kendinide hayır işlerine adadı.Anlayacağın artık o işlere bakmıyor. Ayrıca Office 2010 da windows 7 gibi satış rekorları kıracak.Bu şimdiden net bir şekilde anlaşılıyor.
İşletim sistemi ayrı, ofis yazılımı ayrı.Elbette ayrı ayrı para vereceksin. Open office iyi güzel ücretsizde bir microsoft office'in yerini tutarmı hiç. Sözde microsoft office'e rakip olmaya çalışıyor ama bir outlook bile yok içinde.
Writer'ı desen oda apayrı problem.Sözde ribbon arayüz yapacaklardı. 3.2.3 sürümü çıktı hala eski kullanışsız menü sistemi mevcut.Korsan yazılıma karşı olduğum için şu an bende open office kullanıyorum ama hiç memmun değilim. office 2010 çıksın kaç paraysa bastırıp parayı alacam.Daha fazla çekemem .
Anlayacağınız open office = beleş etin yahnisi muhabbeti
İçinde Outlook olmamasının nasıl bir eleştiri konusu anlamadım.
Böylesine programları ücretsiz bulmuşsun, içinde outlook yok diyorsun.
Ayrıca ThunderBird gibi ücretsiz ve çok güvenli bir eposta istemcisi varken, outlook'un isminin geçmesi bile garip.
Sonuçta beğenmediğiniz nokta olarak geriye sadece şerit arayüzü kalıyor. Buda Aslında ofis yazılımı kullanmak için, bakmak için açtığınızı gösteriyor. Sanki MS Office çıktığından beri şerit sistemi kullanıyor. Sanki her yer bununla dolmuş taşmış bir Open Office eksik kalmış. Zamanı gelince çıkarırlar elbet. Ayrıca bu sadece teknik bir konu değil. Bu arayüzün bir lisansı var diye biliyorum.
Bu arada belirteyim sürüm isimlerinde alt numaralar güvenlik güncelleştirmelerini gösterir. Yani 3.2'nin her alt numarasında aynı beklentiye girmeyin. Olacaksa bile en erken 3.3 'de olur.
Office bi kan daha kaybetti desene![]()
Komiksiniz, çünkü Microsoft'un kendisinin uydurduğu, daha sonra kendisininde kabullenmediği, ne olduğu belli olmayan bir standarda sahip dosyayı Open Office'in açamadığını söylüyorsunuz.
Dünyanın kabul ettiği bir ISO Standardına sahip olan ODF belgelerini kullanırsanız HİÇBİR YERDE, HİÇBİR OFİS PROGRAMINDA, HİÇBİR DONANIM ÜZERİNDE sorun yaşamayacağınızı taahhüt ediyorum. Ayrıca Office 2007, Service Pack 2 ile birlikte ODF standartlarını açabiliyor.