Office 2007 güle güle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdmh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Şu mesajı yazarken program ekle kaldır office 2007'i yavaş yavaş bilgisayardan siliyor. Güle güle 0ffice 2007, merhaba Open office :clap:

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
hayırlı olsun.

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Office 2007 gözümden düştü yok trial yok 23 sefer kullanım hakkı yok licence key. Office 2010 çıktı çıkacak yani iki gün sonra beleş verse kimse yüzüne bakmayacak ama adamlar problem üzerine problem çıkarıyorlar.

Zaten windows alırken dünyanın parasını veriyoruz.:cursing:

---------- saat 18:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:30 eklenmişti ----------

Office bi kan daha kaybetti desene :D

Kaybettiler beni. Yeni office'i Bill Gates yalvarsa ancak o zaman kurarım. Tabii beleş :lol::lol::lol:

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bir ev kullanıcısının Open Office ile yapamayacağı şey yok.

Uzman kullanıcılar içinde Open Office bir çok eski özelliği destekliyor ve bir çok farklı yeni özellik sunuyor. Tüm standartları destekliyor. Gelecek ile tam uyumlu.

Bir tanıtım turuna çıkmak isteyenler için Open Office Türkçe Wiki Sayfaları, sizi bekliyor.

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşletim sistemi ayrı, ofis yazılımı ayrı.Elbette ayrı ayrı para vereceksin. Open office iyi güzel ücretsizde bir microsoft office'in yerini tutarmı hiç. Sözde microsoft office'e rakip olmaya çalışıyor ama bir outlook bile yok içinde.
Writer'ı desen oda apayrı problem.Sözde ribbon arayüz yapacaklardı. 3.2.3 sürümü çıktı hala eski kullanışsız menü sistemi mevcut.Korsan yazılıma karşı olduğum için şu an bende open office kullanıyorum ama hiç memmun değilim. office 2010 çıksın kaç paraysa bastırıp parayı alacam.Daha fazla çekemem .

Anlayacağınız open office = beleş etin yahnisi muhabbeti

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İşletim sistemi ayrı, ofis yazılımı ayrı.Elbette ayrı ayrı para vereceksin. Open office iyi güzel ücretsizde bir microsoft office'in yerini tutarmı hiç. Sözde microsoft office'e rakip olmaya çalışıyor ama bir outlook bile yok içinde.
Writer'ı desen oda apayrı problem.Sözde ribbon arayüz yapacaklardı. 3.2.3 sürümü çıktı hala eski kullanışsız menü sistemi mevcut.Korsan yazılıma karşı olduğum için şu an bende open office kullanıyorum ama hiç memmun değilim. office 2010 çıksın kaç paraysa bastırıp parayı alacam.Daha fazla çekemem .

Pahalı etin tadını da biliyoruz(!)

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Office 2007 gözümden düştü yok trial yok 23 sefer kullanım hakkı yok licence key. Office 2010 çıktı çıkacak yani iki gün sonra beleş verse kimse yüzüne bakmayacak ama adamlar problem üzerine problem çıkarıyorlar.

Zaten windows alırken dünyanın parasını veriyoruz.:cursing:

---------- saat 18:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:30 eklenmişti ----------

Kaybettiler beni. Yeni office'i Bill Gates yalvarsa ancak o zaman kurarım. Tabii beleş :lol::lol::lol:

bill gATES emekli oldu .Kendinide hayır işlerine adadı.Anlayacağın artık o işlere bakmıyor. Ayrıca Office 2010 da windows 7 gibi satış rekorları kıracak.Bu şimdiden net bir şekilde anlaşılıyor.

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bill gATES emekli oldu .Kendinide hayır işlerine adadı.Anlayacağın artık o işlere bakmıyor. Ayrıca Office 2010 da windows 7 gibi satış rekorları kıracak.Bu şimdiden net bir şekilde anlaşılıyor.

Sen microsoft'tamı çalışıyorsun. Bilelimde foruma faydan olur.

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görünen köy kılavuz istemez.Hala görmemekte ısrar edersen de kendine edersin.Banane

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24

İçinde Outlook olmamasının nasıl bir eleştiri konusu anlamadım.
Böylesine programları ücretsiz bulmuşsun, içinde outlook yok diyorsun.

Ayrıca ThunderBird gibi ücretsiz ve çok güvenli bir eposta istemcisi varken, outlook'un isminin geçmesi bile garip.

Sonuçta beğenmediğiniz nokta olarak geriye sadece şerit arayüzü kalıyor. Buda Aslında ofis yazılımı kullanmak için, bakmak için açtığınızı gösteriyor. Sanki MS Office çıktığından beri şerit sistemi kullanıyor. Sanki her yer bununla dolmuş taşmış bir Open Office eksik kalmış. Zamanı gelince çıkarırlar elbet. Ayrıca bu sadece teknik bir konu değil. Bu arayüzün bir lisansı var diye biliyorum.

Bu arada belirteyim sürüm isimlerinde alt numaralar güvenlik güncelleştirmelerini gösterir. Yani 3.2'nin her alt numarasında aynı beklentiye girmeyin. Olacaksa bile en erken 3.3 'de olur.

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçinde Outlook olmamasının nasıl bir eleştiri konusu anlamadım.
Böylesine programları ücretsiz bulmuşsun, içinde outlook yok diyorsun.

Ayrıca ThunderBird gibi ücretsiz ve çok güvenli bir eposta istemcisi varken, outlook'un isminin geçmesi bile garip.

Sonuçta beğenmediğiniz nokta olarak geriye sadece şerit arayüzü kalıyor. Buda Aslında ofis yazılımı kullanmak için, bakmak için açtığınızı gösteriyor. Sanki MS Office çıktığından beri şerit sistemi kullanıyor. Sanki her yer bununla dolmuş taşmış bir Open Office eksik kalmış. Zamanı gelince çıkarırlar elbet. Ayrıca bu sadece teknik bir konu değil. Bu arayüzün bir lisansı var diye biliyorum.

Bu arada belirteyim sürüm isimlerinde alt numaralar güvenlik güncelleştirmelerini gösterir. Yani 3.2'nin her alt numarasında aynı beklentiye girmeyin. Olacaksa bile en erken 3.3 'de olur.

Ben şu an evde openoffice ,işte Ms office 2007 kullanıyorum.Dolayısıyla her iki ofiside yakından tanııyorum.

MS office'in kullanım kolaylığı ve sorunsuz çalışıyır. Open office in word çakması Writer adındaki programla çalıştığımda sayfalar kayıyor.Çıktıya yazılan metin düzgün oturmuyor. Adeta saç baş yolduruyor.

Thunderbird'e gelince ben onun kadar kullanışsız bir program görmedim. O programa sadece 5 dakika tahammül edebildim. Bence berbat ötesi bir email programı.Windows Mail bile ona beşde basar onda basar. Outlook ile kıyaslanamaz bile.
Email programı olarak evde Opera email'i kullanıyorum.Ücretsiz e mail programı arayanlarada ya Opera E Mail ,yada Windows Mail kullanmalarını tavsiye ederim.Kesinlikle thunderbird den uzak dursunlar.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hayırlı olsun.
Office 2007 tam bir baş belası bişey, 2003 bin çeker. 2007 de yazı yazma işi dışında aradığım şeyleri bulamıyorum. Kullanmıyorum da zaten.

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Komiksiniz, çünkü Microsoft'un kendisinin uydurduğu, daha sonra kendisininde kabullenmediği, ne olduğu belli olmayan bir standarda sahip dosyayı Open Office'in açamadığını söylüyorsunuz.

Dünyanın kabul ettiği bir ISO Standardına sahip olan ODF belgelerini kullanırsanız HİÇBİR YERDE, HİÇBİR OFİS PROGRAMINDA, HİÇBİR DONANIM ÜZERİNDE sorun yaşamayacağınızı taahhüt ediyorum. Ayrıca Office 2007, Service Pack 2 ile birlikte ODF standartlarını açabiliyor.

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Komiksiniz, çünkü Microsoft'un kendisinin uydurduğu, daha sonra kendisininde kabullenmediği, ne olduğu belli olmayan bir standarda sahip dosyayı Open Office'in açamadığını söylüyorsunuz.

Dünyanın kabul ettiği bir ISO Standardına sahip olan ODF belgelerini kullanırsanız HİÇBİR YERDE, HİÇBİR OFİS PROGRAMINDA, HİÇBİR DONANIM ÜZERİNDE sorun yaşamayacağınızı taahhüt ediyorum. Ayrıca Office 2007, Service Pack 2 ile birlikte ODF standartlarını açabiliyor.

Kim dediyse iyi sallamış. Open office .doc da .docx ide açabiliyor.Zaten açamasa at çöpe gitsin tartışmaya bile gerek yok.

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ben Open Office, doc belgelerini açamıyor mu dedim. Siz düzgün açamadığını söylediniz, bende sebebini söyledim.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
OpenOffice gerçekten Office'e alternatif olabilir.Ben ise sadece freeware olan abiword sadece doc. uzantasını açan program kullanıyorum. Office ile artık işim olmaz zaten ne excel'de nede power point'le işim var :)

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
2 gün sonra forumda merhaba Office 2007 diye bir konu açıldığını göreceğiz demekki :D

yine bekleriz, çok sürmez zaten :p

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
OpenOffice süperdir şirkette bile kullanıyoruz. Özellikle PDF olarak kaydetme özelliği süper teklifleri e-posta ile yollarken büyük kolaylık oluyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Keşke office 2007 yi kaldırmayaydın lisansını ben verebilirdim...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
OpenOffice dururken hala MS'e para yedirmek anlamsız :).

En iyisini yapmışsın OpenOffice'e geçerek :)

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
hiçbir yazılım microsoftun eline su dökemez bu işin profesyoneli microsoft boşuna itiraz etmeyin ..
ücretlendirme konusunda hem fikiriz biraz daha ücret konularında türkiye için gelir düzeylerini göz önüne almalı microsoft