Office 2007 (Acil)

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Benim office 2007 ile ilgi bir problemimvar.
office 2003 versiyonunda excel sayfasında sayfa adına sağ tıklayınca kod bölümü açılırdı orya excel kodları girerdim.
Şimdi 2007 excel de kod girme yerini bulamadım. geliştirici sekmesinde makro ekle var ama ordaki makro ve visual basic butonları pasif durumdadır. bu konuda bilgisi olan arkadaş varmi? inan yardımcı olsanız çok sevinirim.
Sabahtantır araştırıyorum hep yüzeysel bilgiler var hiç biri çözümü sunmamış. lütfen yardımlarınızı bekliyorum. lütfen gereksiz yorumlar yapmayalım bilmediğinizkonu hakkında yorum yapmayın. (bunu dene bunu yap) ki bizde karmaşa içinde kaybolmayalım. saygılarımla...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba,

Sayfa sekmesine sağ tuş tıkladığınızda açılan menüden "Kod Görüntüle" seçeneğine tıklayın. İstediğiniz bölüm açılacaktır.

İlgili menüyü aşağıdaki ekran görüntüsünde de bulabilirsiniz.

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Troy Hocam çok tşk ederim ama malesef bende pasif durumdadır.sizdeki göster pasif durumda ya oda onun gibi office enterprise sp1 kullanıyorum problembundan kaynaklanıyor olabilir mi?

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Troy Hocam çok tşk ederim ama malesef bende pasif durumdadır.sizdeki göster pasif durumda ya oda onun gibi office enterprise sp1 kullanıyorum problembundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Kurulum yaparken yüklenmemiş olabilir o özellik. Belge korumalı olmasın ona dikkat et.

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurulum yaparken yüklenmemiş olabilir o özellik. Belge korumalı olmasın ona dikkat et.

kurulum yaparken yüklenmeyen ne? officenin hangi bileşeninden kaynaklanıyor olabilir? şimdi silecem full yükleyecem tekrar ama daha önce denemiştim olmamıştı. (arkadaşım full yükledim ama sorun devam ediyor)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bendede 2007 var ama troy un gösterdiğinin aynısı çıkıyor ;) Demekki sende sorun var

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede 2007 var ama troy un gösterdiğinin aynısı çıkıyor ;) Demekki sende sorun var
:) doğru sorun var ama sorunu bulamıyorum? office 2007 ninbirsürü versiyonu var onlarıda denedim. sizdeki versiyon hangisi?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
10zreqr.jpg
qs6yqa.png

Sorun senin Ofiste olabilir.

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10zreqr.jpg
qs6yqa.png

Sorun senin Ofiste olabilir.
lisanstan olabilir mi? yani ürün anahtarından
resim nasıl ekleyecceğimi bilmediğim için ekleyemiyorum ama benim ürün versiyonu biraz daha yüksek (12.0.6323.5000) sp1 MSO (12.6213.1000)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ben Service pack kurmadım henüz sürüm numarası onun için farklı.
SP1 kurunca da deneyip yazarım

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Service pack kurmadım henüz sürüm numarası onun için farklı.
SP1 kurunca da deneyip yazarım
hocam sp1 ile alakalı değil daha önce bendede yoktu sp1 o zamanki versiyondada bulamamıştım bu sorunun çözümünü. o zamanda sorun vardı sp1 versiyonunu yeni indirdm. yani bence problem başka ama bir türlü bulamıyorum? kafayı yemek üzereyim :( en az 3 çeşit office kurdum hepsinde öyle demekki bu officeler ful mul değil 1 gb yakın boyutları var herşey içinde mevcut ama kod yok :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
ckx7c.jpg

Benim sistemim bu.
Sendeki durum nedir hâlâ bir sonuca varamadım. :sweatdrop:

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ofisi yüklerken özelleştirerek yükleyip Net ile programlama desteğini Tümünü bilgisayarımdan çalıştır seçilmelidir diye tahmin ediyorum ?