damzchevk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,013
O zaman fTPM yerine PTT kullanın.
Onu seçincede değişen bişey olmuyor. Ama sanırım işlemciden dolayı windows 11 çalıştıramazsınız yazıyor. işlemci i3 6100
O zaman fTPM yerine PTT kullanın.
TPM den dolayı olabilir, masaüstü anakartlarda bu çip olmuyormuş genelde.3600 var gözüküyor işlemci şeylerinde. Bence tam sürümü bekleyin geçebileceğinizi düşünüyorum.
win 11 insider ISO su var mı offical ? öğle denicem gibi.Windows 11 ISO'sunu indir ve kur sorun çıkmayacak. Denendi ve onaylandı. BIOS'dan Secure Boot'u aktifleştir yeterli.
insidera kayıt oldum ama win 11 desteklemıyor dıyor orada bıletpm etkin windows insider sürümüne kayıt olsun (geliştirici sürümü ) windows 11 güncellemesi alırsınız lakin hoş değil tepki süresi
olsun tüm win 10 güncellemelerini yapın insider geliştici kanalını seçininsidera kayıt oldum ama win 11 desteklemıyor dıyor orada bıle
saçma bir şekilde dediğin gibi oldu, sağol şuan da iniyor. ama ben anlamadım neden böğle saçma bir sistem yapmışlar ... mualaolsun tüm win 10 güncellemelerini yapın insider geliştici kanalını seçin
saçma mı üzdüsaçma bir şekilde dediğin gibi oldu, sağol şuan da iniyor. ama ben anlamadım neden böğle saçma bir sistem yapmışlar ... muala