pesimist dedi ki:Ez de görelim B)
elektr10 dedi ki:Pesinin eli görünüyordu en azından senin elin de görünmüyor, karanlık :]
pesimist dedi ki:mert motoru eline alacakmışsın biraz daha gitseymişin
TuningMert dedi ki:pesimist dedi ki:mert motoru eline alacakmışsın biraz daha gitseymişin
Honda Civic Type-R'daki DOHC I-VTEC motor teknolojisi sayesinde inanılmaz bir dayanıklılığa sahip.Sana şöylee anlatayım.1.viteste 9 bin devirde belkide 100 km git motor patlamaz ama su kaynatır o yüzden hiç korkmuyorum yüksek devirlerden.Bida dikkatli bak devir daha 7 binde.Bunun 9 bini var
pesimist dedi ki:TuningMert dedi ki:pesimist dedi ki:mert motoru eline alacakmışsın biraz daha gitseymişin
Honda Civic Type-R'daki DOHC I-VTEC motor teknolojisi sayesinde inanılmaz bir dayanıklılığa sahip.Sana şöylee anlatayım.1.viteste 9 bin devirde belkide 100 km git motor patlamaz ama su kaynatır o yüzden hiç korkmuyorum yüksek devirlerden.Bida dikkatli bak devir daha 7 binde.Bunun 9 bini var
Küresel ısınma var. Su falan kaynattırma
cathlack dedi ki:Mert kaç basmışın yahuu
<br /><br />Çok anlamsız bi video ya.Nasıl bir korku teması bu pesipesimist dedi ki:<br />Ben sözümü tutarım. Pazartesi dedim pazartesi... Zaten kimse de video falan koymuyor. ben 1.yim <br /><br />Filmimin adı korku.. 1. bölüm bu daha heheh.. Saçma maçma idare edin <br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=tKhEBKLv7Hg<br />
chimera dedi ki:Aaaa öyle deme Obs. O bir sanatsal çalışma. Abi bu arada el kime ait (A)
Pesiye ait.chimera dedi ki:Abi bu arada el kime ait (A)
pesimist dedi ki:Sanatsal çalışma benimkisi. Ondan anlamsız geliyor hahahah