- Reaksiyon puanı
- 2,122
Ben de katılıcam sanırım.. Nıhahaa (&
iol dedi ki:RuNaL dedi ki:Troy dedi ki:RuNaL dedi ki:heyecan uyandırıcı bi yarışma sdn den taze fikirler cıkar bekliyoruzz
bekleme video çek gönder.
ayarlarız telefonla ne kadar olursa
Aman Runal telefonla çektiğin resimler gibi olmasın videoların da
pesimist dedi ki:Ben de katılıcam sanırım.. Nıhahaa (&
iol dedi ki:Mert kapacak ödülü Tek aday o
Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&
iol dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&
Aslında senin Mert'le buluşmanız çekilse oldukça fazla oy alır
Böyle videoya oyum feda olsuniol dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&
iol dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&
falaka çekebilirsin mesela :}TuningMert dedi ki:iol dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&
Onunla buluştığımız zaman Videomu çekerim yoksa başka birşeymi çektiririm orası meçhul
TuningMert dedi ki:Ehuehuehuehuehiehaha
emelden dedi ki:TuningMert dedi ki:Ehuehuehuehuehiehaha
Pek bir kefiyli gördüm seni. Çekilmeme rağmen hiç kimse çıkamadı daha
diyorsun belkide.
Bunun üstüne yorum yapamam ben cidden öyle olmuşTuningMert dedi ki:İnsana half-lfie oynuyor gibi bi duygu yaşatıyorsun.Arkadaki şarkıda çok süper olmuş
+1TuningMert dedi ki:İnsana half-lfie oynuyor gibi bi duygu yaşatıyorsun.Arkadaki şarkıda çok süper olmuş
DVD-Writer işine benzemesin Pesimistpesimist dedi ki:Tabiki.. Yollayacağım yalnız şu benim hediyeyi verin bi zahmet. Troy orda mısın Troy?.. Kimsenin katılacağı yok başka. tek başıma birinciyim. verin hediyemi