iol dedi ki:RuNaL dedi ki:Troy dedi ki:RuNaL dedi ki:heyecan uyandırıcı bi yarışma sdn den taze fikirler cıkar bekliyoruzz![]()
beklemevideo çek gönder.
ayarlarız telefonla ne kadar olursa![]()
Aman Runal telefonla çektiğin resimler gibi olmasın videoların da![]()
![]()
pesimist dedi ki:Ben de katılıcam sanırım.. Nıhahaa (&![]()
iol dedi ki:Mert kapacak ödülüTek aday o
![]()
Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&![]()
iol dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&![]()
Aslında senin Mert'le buluşmanız çekilse oldukça fazla oy alır![]()
Böyle videoya oyum feda olsuniol dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&![]()
iol dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&![]()
falaka çekebilirsin mesela :}TuningMert dedi ki:iol dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:bende çekicem hadi bakalım güzel kapışma olacak (&![]()
Onunla buluştığımız zaman Videomu çekerim yoksa başka birşeymi çektiririm orası meçhul![]()
TuningMert dedi ki:Ehuehuehuehuehiehaha![]()
emelden dedi ki:TuningMert dedi ki:Ehuehuehuehuehiehaha![]()
Pek bir kefiyli gördüm seni.Çekilmeme rağmen hiç kimse çıkamadı daha
diyorsun belkide.![]()
Bunun üstüne yorum yapamam ben cidden öyle olmuşTuningMert dedi ki:İnsana half-lfie oynuyor gibi bi duygu yaşatıyorsun.Arkadaki şarkıda çok süper olmuş![]()
+1TuningMert dedi ki:İnsana half-lfie oynuyor gibi bi duygu yaşatıyorsun.Arkadaki şarkıda çok süper olmuş![]()
DVD-Writer işine benzemesin Pesimistpesimist dedi ki:Tabiki.. Yollayacağım yalnız şu benim hediyeyi verin bi zahmet. Troy orda mısın Troy?..Kimsenin katılacağı yok başka. tek başıma birinciyim. verin hediyemi
![]()