- Reaksiyon puanı
- 2,122
Ben yatıyorum arkadaşlar. Bilgisayarım açık ama nıhahaha (&
pesimist dedi ki:Ben yatıyorum arkadaşlar. Bilgisayarım açık ama nıhahaha (&
Adını napıcan kaspersky ile evlenecek değilsin ya.Kis7 süper koruyor daha ne..m1903 dedi ki:adında hayır yok kaspersky nin bea
Bende vista üzerinde kis7 kullanıyorum ama şikayetim yok gerçi ben kapalı tutuyorum haftada 1 kere kritik bölgeyi taratmak yetiyor.Saatin yanındaykende 16mb ram yiyor kaspersky işlemciyi fazla kullanmıyo son sürümünde.Diğer antivirüslere 140mb ram verip korunamayanları düşün sen.Neyse konu dağılmasın ödül iyi değil birinin bu ödülü almak için online üyelerin 1 kişiye düşmesini bekleyeceğini sanmam..m1903 dedi ki:nedense benim vista ile yıldızı barışmadı.Ram kullanımına bişey demiyorum ama işlemciyi çok kullanıyor
ssat 14:50 de iki üyemi 3 ağustosda :SSezer SÜMEN dedi ki:
Biri ben biri bi arkadaş sanırım kazandim :L :L :L
durun yaw o 3 ağustosdaki en fazla onlineadobe_microsoft dedi ki:ssat 14:50 de iki üyemi 3 ağustosda :SSezer SÜMEN dedi ki:
Biri ben biri bi arkadaş sanırım kazandim :L :L :L
hele bir kesinleşsin pazarlık yaparımgokhans19 dedi ki:Helal jojoba ama ödülü seveceğini sanmam
napayım forum derken bu forum kasdedilmemişiol dedi ki:
Jojoba dedi ki:napayım forum derken bu forum kasdedilmemişiol dedi ki:
bkz: sayfa 1
eski forumu yansıtıyor o rakam , hem ödülde gözüm yok öylesine aldım o görüntüyü (A)
Milletin Çogu Hediyede Degil Hırs Yaptılargokhans19 dedi ki:Ödül olarak uzay makinası vermiyolarki bitdefenderi veriyolar bedava verseniz kullanmam