- Konuyu başlatan
- Admin
bu gece yakalayamadınız demek....

RuNaL dedi ki:KesKin dedi ki:Bu ödülü kimsenin kazanacağını zannetmiyorumBu arada kafama takıldı, resmin sahte(fake) olup olmadığı nereden anlaşılacak ???
TayFun KesKin
senin isminle bi sorunun mu var :L
iol dedi ki:Antivirüs programından vazgeçtim. Bana ofise yeni alınan "Kazım"ı verin Troy (S)![]()
:} :}
PcMaSTeR dedi ki:iol dedi ki:Antivirüs programından vazgeçtim. Bana ofise yeni alınan "Kazım"ı verin Troy (S)![]()
:} :}
bu Kazımın Cinsi ne ?![]()
bugunun yarınıda var mesala bu geceTroy dedi ki:bu gece yakalayamadınız demek....
![]()
o da sana windows vista ultimate hediye edecek diye bekliyorsan çok beklersin ;DPcMaSTeR dedi ki:Ben burdayken Kimseye Kazandırmayacağımben kazansam bile Programı Bill gates'e armağan edeceğim
![]()
PcMaSTeR dedi ki:Ben burdayken Kimseye Kazandırmayacağımben kazansam bile Programı Bill gates'e armağan edeceğim
![]()
emelden dedi ki:PcMaSTeR dedi ki:Ben burdayken Kimseye Kazandırmayacağımben kazansam bile Programı Bill gates'e armağan edeceğim
![]()
Günaydın PcMaSTeRUyanmışsın sen
![]()
olur pazarlık da yaparız üstüne office 2007 de alırızPcMaSTeR dedi ki:Sabahlara Kadar... Sabah Erken uyanmak İsteyenler Sıraya geçsin Sizlerede Troya Gönderdiğim Reiki den göndereyim
![]()
@JojobaValla iyi fikir ha denemekte fayda var. Elimde Orjinal Win98 Cd+ Kitapçıkta var ikisini bir versem bi de bi biskrem versem
![]()
PcMaSTeR dedi ki:emelden dedi ki:PcMaSTeR dedi ki:Ben burdayken Kimseye Kazandırmayacağımben kazansam bile Programı Bill gates'e armağan edeceğim
![]()
Günaydın PcMaSTeRUyanmışsın sen
![]()
Sabah 08:00 de yattım 12:30 da kalkıp bankaya Gittim ve hala Cin gibiyimbu gecede buralardayız.. UYUMAK YOK BEKLEMEYE DEVAM !
![]()
pesimist dedi ki:Konu sabahın 6'sında açıldığı için konu dışında sanırım. Taşıyorum ben bunu.. Ahh kollarım koptu![]()
Jojoba dedi ki:olur pazarlık da yaparız üstüne office 2007 de alırızPcMaSTeR dedi ki:Sabahlara Kadar... Sabah Erken uyanmak İsteyenler Sıraya geçsin Sizlerede Troya Gönderdiğim Reiki den göndereyim
![]()
@JojobaValla iyi fikir ha denemekte fayda var. Elimde Orjinal Win98 Cd+ Kitapçıkta var ikisini bir versem bi de bi biskrem versem
![]()
![]()
PcMaSTeR dedi ki:Jojoba dedi ki:olur pazarlık da yaparız üstüne office 2007 de alırızPcMaSTeR dedi ki:Sabahlara Kadar... Sabah Erken uyanmak İsteyenler Sıraya geçsin Sizlerede Troya Gönderdiğim Reiki den göndereyim
![]()
![]()
![]()
Onu almak İçin Laptop'ın Oem Xp Lisansınıda vermek lazım
@ Şu kazım Nedir? Ne Değildir? Ne Yer? Nerde Gezer ?![]()
ozaman nerde konuşcazPcMaSTeR dedi ki:Madem hep birlikte Sabaha kadar burdayız, bari Online bir Sohbette buluşalım Sohbet edelim yoksa vakit pek geçmiyor![]()
msn ler açık heralde herkesin olabilirPcMaSTeR dedi ki:Madem hep birlikte Sabaha kadar burdayız, bari Online bir Sohbette buluşalım Sohbet edelim yoksa vakit pek geçmiyor![]()