Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ödüllü Anket: WinFast TVPro 1680 sizin olabilir mi? Tek soru, kolay cevap!
a) Günü birlik üyeler ortaya çıkıyor
b) Konuyu okuyan kişi sayısı rekoru kırılıyor
c) Güzel ürün reklamı yapılıyor
d) Lan acaba bana çıkarmı heyacanı yaşanıyor
e) Hepsi
a) Günü birlik üyeler ortaya çıkıyor
b) Konuyu okuyan kişi sayısı rekoru kırılıyor
c) Güzel ürün reklamı yapılıyor
d) Lan acaba bana çıkarmı heyacanı yaşanıyor
e) Hepsi
Ne yazıkki anket sorusunu hatalı buldum "Leadtek Winfast TVPro 1680 TV Box'a aşağıdaki cihazlardan hangisi ile bağlanılır?" daha anlaşılır "Leadtek Winfast TVPro 1680 TV Box'a aşağıdaki cihazlardan hangisi (bağlanır veya bağlanabilir gibi) olabilirdi.
Hepsiyle kablo (Giriş-Çıkış) bağlantısı yapılabilir tabiiki
Ürün tüm görüntü sistemlerini düşünülerek hazırlandığından ve ekstra bir sisteme gerek duymadan tüm görüntü sistemlerine baglanıp calısıtırılıyor bu nedenle bende hepsi dedim.
Evdeki Atıl Durumdaki LCD Bilgisayar Mönitörünüzü LCD TV ye Çeviren Güzel Bir Alet . İçe içe Girmesini Engelleyen işlemciside Varmış . Bu Tip Ürünlerde En Çok Şikayet Edilen Konudur Hızlı Haraketlenmelerde Görüntü tam olarak Yansıltımamaktadır . Sanırım Bu ürünün İşlemcisi bu işi Çözmüş
Ürün Bütün Cihazlara Bağlanırmı Bilemem Ama Temelde Asıl Amacı Bilgisayar Mönitörünü TV çevirmek için Hazırlanmış Bir Harici Ekran Kartı Bilgisayar Kasasına İhtiyaç Duyulmuyor.!
Hayatta Hiç Bir Yarışmadan Ödül Kazanamadım ama Bu Sefer Olacak Hissediyorum
Eşimle Evdeki TV Kavgasınıda Son Verin Size Çok Dua Ederim SDN
Not: Konudaki "Hepsi" Seçeneği Bir Yarışma Özelliğini Kaybettiriyor!
Günümüzde dijital tv kartlarının olması sebebiyle analog tv bizlere pek de sıcak gelmiyor.Hatta çok yakın zamanda ttnetin çıkaracağı ıptv ile decoderlerlere bile ihtiyaç kalmayacak ama neyse.Ürüne hayırlı satışlar.