MERHba oncelıkle ingilizceden hiç anlamama ragmen hocamız performans ödevı olarak geçmiş gelecek şimdiki zaman olarak bize bi şehri tanıtın dedi ben hiç bilmiyorum malesef hiç çekmedi ilgimi hep zayıftır o yüzden bugun bu odeve bıraz ugrastım çeviriden filan sildm ekledım sozlukten buldm bu cümleleri düzeltebilirmisiniz
about 80 km from Izmir to Cesme can be reached from two different highway
Çeşme İzmir arası yaklaşık 80 km, iki farklı karayolundan ulaşılabilir.
has come to the fore with sandy beaches and facilities. Only domestic tourists but also foreign tourists are in the area where the most preferred.
kumlu plajları ve tesisleri ile ön plana çıkmıştır. Sadece yerli turistlerin değil aynı zamanda yabancı turistlerin en çok tercih edilen bölgesinde bulunmaktadır.
You can eat anything you want in the fountain's numerous restaurants.
Çeşme'nin çeşitli restoranlarda istediğiniz her şeyi yiyebilirsiniz.
You can **** yourself a nice restaurant
Kendine güzel bir restoran bulabilirsiniz
You can visit Çeşme Castle. Sen Çeşme Kalesi'ni ziyaret edebilirsiniz.
can **** healing by going to the hot springs.Kaplıcalar giderek şifa bulabilirsiniz.
Great Ilica beach, can enjoy the sea from entering.
can visit the fountain CaravanseraBüyük Ilıca plajının girmesini denizin keyfini çıkarabilirsiniz.
çeşme Caravansera ziyaret edebilirsiniz
Olive and fountain can try wine made ​​from grapes. Zeytin ve çeşme üzümlerinden yapılan şarap deneyebilirsiniz.
bunlar aynı sırayla yazıcam düzeltirmisiniz yanlıs bısı varsa bırde geniş geçmiş ve gelecek zamanla ılgılı iki 3 cümle sıkıstırıcam arasına soylermısınız cidden hiç anlamıyorum .s
about 80 km from Izmir to Cesme can be reached from two different highway
Çeşme İzmir arası yaklaşık 80 km, iki farklı karayolundan ulaşılabilir.
has come to the fore with sandy beaches and facilities. Only domestic tourists but also foreign tourists are in the area where the most preferred.
kumlu plajları ve tesisleri ile ön plana çıkmıştır. Sadece yerli turistlerin değil aynı zamanda yabancı turistlerin en çok tercih edilen bölgesinde bulunmaktadır.
You can eat anything you want in the fountain's numerous restaurants.
Çeşme'nin çeşitli restoranlarda istediğiniz her şeyi yiyebilirsiniz.
You can **** yourself a nice restaurant
Kendine güzel bir restoran bulabilirsiniz
You can visit Çeşme Castle. Sen Çeşme Kalesi'ni ziyaret edebilirsiniz.
can **** healing by going to the hot springs.Kaplıcalar giderek şifa bulabilirsiniz.
Great Ilica beach, can enjoy the sea from entering.
can visit the fountain CaravanseraBüyük Ilıca plajının girmesini denizin keyfini çıkarabilirsiniz.
çeşme Caravansera ziyaret edebilirsiniz
Olive and fountain can try wine made ​​from grapes. Zeytin ve çeşme üzümlerinden yapılan şarap deneyebilirsiniz.
bunlar aynı sırayla yazıcam düzeltirmisiniz yanlıs bısı varsa bırde geniş geçmiş ve gelecek zamanla ılgılı iki 3 cümle sıkıstırıcam arasına soylermısınız cidden hiç anlamıyorum .s