"Oblio Nav Plus X" Navigasyon

ykpdvrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. 1ay önce Viaport-ElectroWorld'den Oblio marka navigasyon aldım. Ve size söylemeliyim ki mükemmel bi ürün. Neden diye sorarsanız hemen açıklayayım; Kullanımı gerçekten çok çok kolay ve gerçekten hızlı bir cihaz. Öyle karman çorman yerlere girip kafa karıştırma yok bu cihazda. Sadece 1-2 tıklama ile gideceğimiz yeri seçiyoruz. İçerisinde ki özellikleri ile de keyfimize keyif katıyoruz :laugh:

Cihazda bir çok özellik var,bunlar;

* Bluetooth
* Fm Transmitter
* Geri görüş camera girişi
* Micro SD Card Girişi
* Dahili 2GB hafıza
* Resim ve video oynatabilme,müzik dinleyebilme
* Gece görüş ekranı
* Araç Mod Seçeneği (Araba,Otobüs,Bisiklet,Yaya vb.)
* 2 ve 3 boyutlu ekran görüntüsü
* Sesli yönlendirme
* POI destek
* BAŞARSOFT Yazılımı
* Ömür boyu ücretsiz Harita güncelleme

Yukarıda saydığım özellikler cihazımızın belli başlı özellikleri. İçerisinde aynı zamanda farklı arayüzler,varış süresi belirtme,gidecegimiz yol üzerinde ki paralı noktalar,feribotlar vs. bildirme... Bunun gibi daha bir çok özellik mevcut cihazımızda.

Bluetooth ne işe yarar?
Cihazımızda bulunan Bluetooth özelliği sayesinde cihazımızı telefonumuzla eşleştirip Araç Kiti olarak kullanabiliyoruz :) Gelen aramaları cihazımız dan cevaplaya biliyoruz,aynı şekilde cihazımız dan telefon rehberine girerek arama yapabiliyoruz tabi harici numara ekranından kayıtlı olmayan numarayı da tuşlayarak arama yapabılıyoruz.

Fm Transmitter ne işe yarar?
Bu özellik ile cihazımızı ve boş bir radyo frekansımızı eşleştiriyoruz. Eşleştirmeyi yaptıktan sonra cihazımızdan açacağımız müzik ve videoların sesleri aracımızın ses sisteminden gelmeye başlıyor.

POI Nedir?

Benzin istasyonu,Hastahane,Otel,Alışveriş Mağazası vb. yerleri harita üzerinden görebiliyorsunuz.

Evet arkadaşlar. Burda yazdıklarımdan sonra size söyleyeceğim tek şey pişman olmayacağınız. Kalite ve Kolay kullanımlı başarılı bir cihaz istiyorum diyorsanız Oblio Nav Plus X derim :thumbup:

Buradan da inceleyebilirsiniz. http://store.oblio.com.tr

zazian_12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşa katılıyorum. Alınca pişman olmayacağınız bir üründür. İgo 8 kullanıyor, 3 boyutlu olduğu halde çok akıcı. Oblio'nun diğer bir avantajı da teknik servisi. Ben çok memnun kaldım. Çok ilgililer. Cihazların arkasında duruyorlar. Tavsiye ederim.

Bad_judge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=2]"Oblio Nav Plus X"[/h]Selam arkadaşlar bende bu navigasyon cihazından aldım almasına ama nasıl çalışır bilgiler nasıl girilir bilmiyorum ilk kez böyle bir cihaz kullanacam bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.Az buçuk karıştırdım süper bir cihaz acemi olmama ragmen hoşuma gitti bide kullanmasını öğrenirsem deymeyin keyfime :)))))))

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu ne lan navigasyon diyerekmi kırdınız kafayı :D

Bad_judge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
La burada başlık açılmış bizde yorum yaptık bilgi almak için valla kafa kırmaktan değilde adam gibi yol taririfi yapan olsada bizde haybeye para vermesek :D ama bunu burası istanbul adama x nerde diyon adam sana k noktası gösteriyor yani faydalı bir alet sende al madmex :D :D :D

zazian_12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Oblio Nav Plus X"

Selam arkadaşlar bende bu navigasyon cihazından aldım almasına ama nasıl çalışır bilgiler nasıl girilir bilmiyorum ilk kez böyle bir cihaz kullanacam bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.Az buçuk karıştırdım süper bir cihaz acemi olmama ragmen hoşuma gitti bide kullanmasını öğrenirsem deymeyin keyfime :)))))))

Yani yazarak anlatması çok zor ama burada video linki var. Yardımı olur. Bu arada hayırlı olsun, güle güle kullan.
http://video.google.com/videoplay?docid=-5714434754321727944

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aldım şarj video da hiç gitmiyo 3 klip izle tamam bide müzik çalabiliyo diye aldım ama her kapatışta müzikler başa dönüyo kaldığı yerden devam etmiyo bilginize

tolg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm oblio nav nasıl güncelleniyor

Ben güncelledim programını kur giriş yap yapamazsan üye ol siteye sonra güncellemeler kısmına gelip tara otomatik yükleniyor.(Siteden üyelik alıp cihazını kaydettir.Rahat edersin.Yüklediğin programdan giriş yap)
Yazılımı burdan indir : https://www.naviextras.com/shop/portal/downloads

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cihaz ağırlaştı bazen yönleri geç buluyor.Onun dışında memnunuz.Bilen varsa hızlandırmasını paylaşırsa bizlerle seviniriz :)