O Şimdi Asker Kaçağı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Çalışıyorum istersem aöf kayıt yaptırım askerliği erteleyebilirim. Ama iş yerindeki maaş değişikliği beni zor durumda bırakacak.
Ya da ikinci bir seçenek olarak askere gidebilirim. Şuan askerlik şubesine gittiğim an askerim :D
Bunu şubeden öğrendim. Evet beyler ne diyorsunuz ?

Not : Bayanların konuya girişi yasaklansın :D

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
asker kaçağımısın yoksa yoklama kaçağımısın. ikisi farklı şeyler çünkü.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=29639]Mta[/MENTION]

Ya seve seve yapacan ya da :P

Yani işinden oLamayacaksan ve asker dönüşü aynı işi garanti veriyorLarsa eğer gidip yapmaLısın bir an önce.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Benim merakım; neden mart ayı ? :) Bende gideceğim, mart ayında gitmenin ayrıcalığı, hava şartları mı :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
He aynı soru benden de :D neden mart? Kısa dönemim zaten 30 bin peşin askerlik yedin gerek yok :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
valla iş yerinde ve hayatında ilerki aşamalarda askerlik sorun olabilir diye düşünüyorum ama iş yerinden iyi bir teklif aldıysan oturup patronla bu durumu konuşmalısın

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bence devre kaybı oalrak git kurtul ben 1111 madeye göre kacak olarak göünüyormsum gittim 1 gün sonra gittigime pişman oldum :S ama bitti biran önce gityap yoksa cok ayagına dolanıyor

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Durum öyle demek ki :D Neyse asker yolu gözüküyor bana. Durum şöyle yoklama kacagıyım. 100 Tl para cezam var :)
Askerlik şubesine gittiğim an askerim.
Neden mart ayı diyenlere ise okula kayıt yaptırım normal şekilde gidersem en erken mart ayında gideceğim. Ama her şekilde aralık sonunda işten ayrılacağım.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
20+5*2/50-1+25 :d

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İşte böyle bir durumda caminin ve cuma gününün kıymeti daha bir artıyor. :D 3 hafta camileri gezsen para işi tamamdır. :D :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Parayı toplayıp ne yapacağım ? Bedelli askerlik mi :D

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Askerlik için en iyi dönem aralık bence. madem işten de çıkıyorsun yetişir mi sor istersen. ben arkadaş bakaya kalmıştı. temmuzda şubeye gittiğinde alıyorlardı. memur olunca rica minnet aralığa uzattı. şimdi gidiyor. şimdi her yer ölü. ağaçlar çarşı pazar.. geldiğinde bi bakacak heryer yeşil insanlar bile yeşermiş :P

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Yaşın Genç, Kariyerde Yaparsın Askerlikte, Sıkma Canını :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Askerlik için en iyi dönem aralık bence. madem işten de çıkıyorsun yetişir mi sor istersen. ben arkadaş bakaya kalmıştı. temmuzda şubeye gittiğinde alıyorlardı. memur olunca rica minnet aralığa uzattı. şimdi gidiyor. şimdi her yer ölü. ağaçlar çarşı pazar.. geldiğinde bi bakacak heryer yeşil insanlar bile yeşermiş :P
Almak ne kelime anında görüntü veriyorlar :D Diyorum ya askerlik şubesilerinden her hangi birine gittiğim an askerim :D