Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acaba 26'nın sonundaki 6'yı bir kaç defa *yanlışlıkla* kopyalamış olabilir misin? Ya da ekran kaymıştır yanlışlıkla sen de o anda çekmişsindir görüntüyü :|
Yanlış hatırlamıyorsam bir sınırı var saklayabileceğiniz mesajların.
[me=Elmacik]der ki; zaten olmasa da birazdan o sınırı ben koyacağım..[/me]
Gereksiz mesajları silin arkadaşlar. Mektup değil ki bu saklayasınız. Önemli olmadığını düşündüğünüz veya düşündüğünüzde sonradan okumayacağınıza veya ihtiyaç duymayacağınıza karar verdiğiniz mesajları silin.
Hayır FTP kapasitesini doldurmuyor. Evet veritabanı kapasitesini dolduruyor, ama önemli değil. Yani yeterince geniş alanımız var; asıl önemli nokta forumun performansını bir ölçüde etkilemesi. Gereksiz çok fazla mesajın saklanması arttıkça performansa etki eder.
Örneğin geçenlerde oyun bölümümüzü size duyurmak için Troy'un hesabından herkese bir özel mesaj gönderdim. Bu da 23.000+ özel mesaj anlamına geliyordu. Hepsini göndermek sadece 8 saniye aldı ama birden veritabanına yüklenmiş olduk. O yüzden oyun bölümü iyice yerleştikten sonra herkesin hesabından o mesajı otomatik olarak sildim. Çünkü biliyorum ki böyle duyuru amaçlı gereksiz bir mesaj bile mesaj kutularında saklanıyor.
Elbette bu bir tehdit değil, kimsenin özel mesajlarını da okumuyoruz. (Ki bunun için forumda bir özellik yok, olmasına da müsade etmeyiz.) O yüzden lazım olan bütün mesajlarınızı saklayabilirsiniz. Veritabanı yerinde durdukça onlara erişiminiz olur, zorla silmenizi istemeyiz. Sadece gereksizleri silseniz kâfi.
Evet bende sonradan farkettim abarttığımı.. 26666 ne demek ya?
Yav bu paintle ben karne bile çıkartırdım küçükken demekki uğraşsaydım, 5.00 ortalama devamsızlık:0 :/ Neden şimdi geldi ki aklıma!