O kadar para verdiğim bilgisayarı düzgün kullanamıyorum

Shanamnala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yeter ya yeter pcye ne yüklesem yada açsam ya çökküyor yada yüklenmiyor dc yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor opera açıyorum 9 kere çöktükten sonra açılıyor oyun oynuyorum grafikler hareket ediyor bazen bozuluyor cyberpunk indirdim önce donuyor sonra oyundan atıyor oyuna girdikten 35 saniye sonra çoğu oyunda bunu yapıyor valorant oynuyorum karakterin ellerinin silahların grafikleri hareket ediyor google tarayıcıda geziyorum metinler birbirine giriyor gta oynuyorum arabalar tam tersine dönüyor yolda giderken bazen sağa sola dönüyor düz yolda koşarken düşüyorum falan gtadaki bayrak yada flama gibi şeyler süreki yırtılacak gibi oluyor pc : ekran kartı rx590 nitro + r5 1600 + 8 gb ram 240 ssd

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Yeter ya yeter pcye ne yüklesem yada açsam ya çökküyor yada yüklenmiyor dc yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor opera açıyorum 9 kere çöktükten sonra açılıyor oyun oynuyorum grafikler hareket ediyor bazen bozuluyor cyberpunk indirdim önce donuyor sonra oyundan atıyor oyuna girdikten 35 saniye sonra çoğu oyunda bunu yapıyor valorant oynuyorum karakterin ellerinin silahların grafikleri hareket ediyor google tarayıcıda geziyorum metinler birbirine giriyor gta oynuyorum arabalar tam tersine dönüyor yolda giderken bazen sağa sola dönüyor düz yolda koşarken düşüyorum falan gtadaki bayrak yada flama gibi şeyler süreki yırtılacak gibi oluyor pc : ekran kartı rx590 nitro + r5 1600 + 8 gb ram 240 ssd
Dediğim gibi bu bilgisayarı garantiye göndemen iyi olur.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Driverları kurdunuz mu?
Crack falan indirdiniz mi?

Shanamnala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hd tune ile tarayabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaklaşık 1 ay önce bu sorunu hala yaşarken hd tune ile taramıştım ssd mi full yeşil çıkmıştı yani hasarsızdı sizin için tekrar tarayabilirim hızlardan anlamadıgım için hız testine bakmamıştım tekrar tarama yapabilirim ve buraya yükleyebilirim nasıl olur

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
yaklaşık 1 ay önce bu sorunu hala yaşarken hd tune ile taramıştım ssd mi full yeşil çıkmıştı yani hasarsızdı sizin için tekrar tarayabilirim hızlardan anlamadıgım için hız testine bakmamıştım tekrar tarama yapabilirim ve buraya yükleyebilirim nasıl olur
O yaptığınız bad sector taraması. Siz sağlığına bakın ve hızını test edin şimdilik.

Shanamnala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
O yaptığınız bad sector taraması. Siz sağlığına bakın ve hızını test edin şimdilik.
hd ttt.PNG
hddt.PNG

Format atmayı denediniz mi?
denedim aynı

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309
hocam ssd alırken keşke danışsaydınız bize

ben ssd aldığımda sormadan aldım bakalım kronik sorunlu sandiski kaç sene gidicek :D

Shanamnala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sağlıkta bir sıkıntı yok ama hızı çok değişken. En yüksek hızı bile düşük.

Ve ısısı biraz fazla
sorun kesinlikle ssdden kaynaklanıyor diyebilir miyiz ona göre ya değiştiricem yada garantiye göndericem yada anlamak için yapabileceğim testler var mıdır

hocam ssd alırken keşke danışsaydınız bize

ben ssd aldığımda sormadan aldım bakalım kronik sorunlu sandiski kaç sene gidicek :D
keşke kanka sorunlu oldugunu bilsem alıcak adam değilim zaten

husenemre

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Ssd hariç tüm parçalarını kontrol etmelisin ölü pinlerde bu tür sorunlara teşkil eder.Eğer hiç bir parçada ölü pin yok ise sorun Ssd den kaynaklanıyordur.

Shanamnala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bu da 10 dklık gpu stress testi
furmark_000002.jpg