Ekran kartında sorun yokken ?Peki dostlar Ben eskiden yani ekran kartında sorun yokken nvdia experience banabilgisayarımda geforge 400 üstü ekran kartı yok diyordu hala diyor acaba neden
sorun yoktu diyom sürücü yokken ekran kartı çalışır mı ki sorun olmasınEkran kartında sorun yokken ?
Driver(sürücü) olmadığı için olabilir.gormüyor olabilir yani.
Experience in bütün ozelliklerini kullanabilecegin ekran kartin olmadigindan olabilir.Peki dostlar Ben eskiden yani ekran kartında sorun yokken nvdia experience banabilgisayarımda geforge 400 üstü ekran kartı yok diyordu hala diyor acaba neden
nvdia denetim masasını açamıyorum ve mesela eskiden oyunları optimize ediyordu 2 haftada ne değişti de ekran kartın uyumlu ekran kartı yok desin üstelik 400 üstü yok diyor benim 820mExperience in bütün ozelliklerini kullanabilecegin ekran kartin olmadigindan olabilir.
Bu arada experience kurulu ve aciliyorsa pc ekran kartini goruyor demektir.
Nvidia denetim masasi - yardim- teknik bilgilerden surucu turunuz standart mi dch mi bakar misiniz?
Dch olanaz diye biliyorumda bir degisiklik yaptiysa veya sorun ciktiysa diye
Ddu programi ile ekran kartini tamamen silip manuel olarak tekrar driver kurulabilir.
ben driveri silip yükledim ve ondan sonre ne yeni driver kuruldu ne de denetim masası açıldıExperience in bütün ozelliklerini kullanabilecegin ekran kartin olmadigindan olabilir.
Bu arada experience kurulu ve aciliyorsa pc ekran kartini goruyor demektir.
Nvidia denetim masasi - yardim- teknik bilgilerden surucu turunuz standart mi dch mi bakar misiniz?
Dch olanaz diye biliyorumda nvidia bir degisiklik yaptiysa veya sorun ciktiysa diye
En iyisi Ddu programi ile ekran kartini tamamen silip manuel olarak tekrar driver kurulabilir.
Sizin 2 tane ekran kartınız olamsin yoksa?nvdia denetim masasını açamıyorum ve mesela eskiden oyunları optimize ediyordu 2 haftada ne değişti de ekran kartın uyumlu ekran kartı yok desin üstelik 400 üstü yok diyor benim 820m
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben driveri silip yükledim ve ondan sonre ne yeni driver kuruldu ne de denetim masası açıldı
820m lerde i5 4200u 5200u tarz islemciler oluyordu. Bu sebeple intel graphics vardirSizin 2 tane ekran kartınız olamsin yoksa?
Yani arkadaşımızın 2 tane ekran kartı var?820m lerde i5 4200u 5200u tarz islemciler oluyordu. Bu sebeple intel graphics vardir
Sanirim kaldirma asamasinda veya hizmetlerde nvidia dp de problem cikmisnvdia denetim masasını açamıyorum ve mesela eskiden oyunları optimize ediyordu 2 haftada ne değişti de ekran kartın uyumlu ekran kartı yok desin üstelik 400 üstü yok diyor benim 820m
ben driveri silip yükledim ve ondan sonre ne yeni driver kuruldu ne de denetim masası açıldı
Cok buyuk ihtimal. Amd islemcili 820m gpulu laptop gormedim hicYani arkadaşımızın 2 tane ekran kartı var?
O zaman BENİM anladığım kadarıyla arkadaşımızın yaşadığı sorun normal.Sanirim kaldirma asamasinda veya hizmetlerde nvidia dp de problem cikmis
Cok buyuk ihtimal. Amd islemcili 820m gpulu laptop gormedim hic
Ekran kartınız iyi değil o yüzden öyle diyor ?
O zaman öyle bir sürüm yokmuş demekkidostlar driver booster ile kurmayı başardım artık çalışıyor ama denetim masası yok ve driveride 391.38 kurmuş yani en güncel ve ekran kartımın desteklediği 425.18 değil
alakasız 400 üstü diyor bwnimki 800O zaman BENİM anladığım kadarıyla arkadaşımızın yaşadığı sorun normal.
Ekran kartınız iyi değil o yüzden öyle diyor ?
var aç bak siteye geforge 820m driver e bak nvdia sitesindenO zaman öyle bir sürüm yokmuş demekki
Dediğim gibi sürücünüz güncelleyin tekrar bakın.eğer öyle diyorsa yazılım yalan söylüyordur ?alakasız 400 üstü diyor bwnimki 800
var aç bak siteye geforge 820m driver e bak nvdia sitesinden
Arama kismina hizmetler yaz nvidiaya ait hizmetlere sag tikla yeniden baslat de denetim masasi duzelir.dostlar driver booster ile kurmayı başardım artık çalışıyor ama denetim masası yok ve driveride 391.38 kurmuş yani en güncel ve ekran kartımın desteklediği 425.18 değil
Peki neden ordan indirmediniz?alakasız 400 üstü diyor bwnimki 800
var aç bak siteye geforge 820m driver e bak nvdia sitesinden
indirdiğimde uyumlu ekran kartı yok diyor tıpkı experience gibiPeki neden ordan indirmediniz?
Aslında daha doğrusu ekran kartı driver olmadığı için denetim masası açılmaz.Garip.internetten araştırdım driver eski olunca denetim masası açılmıyormuş
denedim 1 tane nvdia hizmeti var o da aktif durdur başlat yaprım olmuyor pc yi yeniden başlattım olmuyorArama kismina hizmetler yaz nvidiaya ait hizmetlere sag tikla yeniden baslat de denetim masasi duzelir.
Devredisi varsa etkinlestir
Ben böyle zor soru görmedim.?internetten araştırdım driver eski olunca denetim masası açılmıyormuş
indirdiğimde uyumlu ekran kartı yok diyor tıpkı experience gibi
%99 ihtimalle experience nin hatasıdır.Bende böyle bir sorun hiç olmadı.Experience yi tekrar yükleyin.hala oluyorsa başka bir şey diyemeyecigim artık.farkındayım herşey çok garip experience güncelleme var diyo yükle diyom zaten güncel diyor
maalesef onu da denedim%99 ihtimalle experience nin hatasıdır.Bende böyle bir sorun hiç olmadı.Experience yi tekrar yükleyin.hala oluyorsa başka bir şey diyemeyecigim artık.
Kayıt defteri girişleri bozulmus da olabilirfarkındayım herşey çok garip experience güncelleme var diyo yükle diyom zaten güncel diyor
neyse artık uğraşmıcam denetim masasız kullanırım en azından çalışıyor![]()
Formatı düzgün yapamadıysanız bu sorunlar çoook doğal.herşey 1 ay önce ssd alıp pc ye format atmamla başladı
he 10 defa format attım şimdi sorun yaptıFormatı düzgün yapamadıysanız bu sorunlar çoook doğal.
bu arada benim pc deki sürücü okadar eski kieski ve beta sürümleri aradığımda bil çekmıyor yüklenen driver 2018 in
he 10 defa format attım şimdi sorun yaptı
zatren kurulumda driveri ben yklüyom benim hatamFormatı düzgün yapamadıysanız bu sorunlar çoook doğal.
Anladığım kadarıyla baştan sona kadar okuduğumda(konuyu)sadece experince de sıkıntı yok,sisteminizde ki hizmetlerde de sıkıntı var.bu yüzden benim önerim,tekrardan temiz kurulum yapmak.bu arada benim pc deki sürücü okadar eski kieski ve beta sürümleri aradığımda bil çekmıyor yüklenen driver 2018 in
he 10 defa format attım şimdi sorun yaptı
zatren kurulumda driveri ben yklüyom benim hatam
ısın galiba nvdiaya reportladım 1-2 hafata beklicem zaten şimdilik çalışıyorAnladığım kadarıyla baştan sona kadar okuduğumda(konuyu)sadece experince de sıkıntı yok,sisteminizde ki hizmetlerde de sıkıntı var.bu yüzden benim önerim,tekrardan temiz kurulum yapmak.