NVIDIA GeForce 745M sorunu

omergs41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba herkese. Notebook'um Asus ve ekran kartı ile sorun yaşıyorum. Geforce 745M. Ekran kartı driverını güncel olanı indirdim ve yüklemeye çalıştım. Yükleme sonuna kadar devam ediyor. Ama yüklenmiyor. Birden fazla format attım 8.1 den 8 e sonra tekrar 8.1 ama sorun devam ediyor. Lütfen Yardım edin.
pvdnBZ.png
vNarji.png

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Driver Booster veya başka driver yükleme programları ile denedin mi?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Tam marka model verir misin ? Sürücüyü yüklemeden önce işlemcinin içindeki intel hd grapics ile yükle yeniden başlat ondan sonra NVIDIA'nın sitesinden bu sürücüyü yükle (64 bit) sorun düzelecektir. Hata alıyorum demişsiniz ama nasıl bir hata alıyorsunuz tam olarak neyle güncelliyorsunuz sürücüleri ?

omergs41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driver Booster veya başka driver yükleme programları ile denedin mi?
Hayır denemedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tam marka model verir misin ? Sürücüyü yüklemeden önce işlemcinin içindeki intel hd grapics ile yükle yeniden başlat ondan sonra NVIDIA'nın sitesinden bu sürücüyü yükle (64 bit) sorun düzelecektir. Hata alıyorum demişsiniz ama nasıl bir hata alıyorsunuz tam olarak neyle güncelliyorsunuz sürücüleri ?
Asus Q550L, Ekran kartı Nvidia Geforce GT-745M. Evet öyle yaptım ilk olarak inteli sonra nvidia yı yükledim fakat olmadı. Şöyleki Nvidia driverını yükledim yüklnmiş gibi gözüküyor fakat yönet te yüklenmediği gözüküyor. Yükleme kısmındada hiç bir hata çıkmıyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hayır denemedim

Asus Q550L, Ekran kartı Nvidia Geforce GT-745M. Evet öyle yaptım ilk olarak inteli sonra nvidia yı yükledim fakat olmadı. Şöyleki Nvidia driverını yükledim yüklnmiş gibi gözüküyor fakat yönet te yüklenmediği gözüküyor. Yükleme kısmındada hiç bir hata çıkmıyor.

NVIDIA denetim masasını açabiliyor muydun peki ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hayır basıyorum hiç birşey olmuyor öylece kalıyor. Bide 2 inci foto daki gibi köşede nvida gözükmüyor

Sanırım cihaz freedos. Windows 7 yükleyip denerseniz iyi olur. Ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz ? Daha önceden 8.1 ile rahatlıkla sürücüyü kurup kullanabilidiniz mi ?

omergs41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım cihaz freedos. Windows 7 yükleyip denerseniz iyi olur. Ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz ? Daha önceden 8.1 ile rahatlıkla sürücüyü kurup kullanabilidiniz mi ?
İşlatim sistemi windows 8 di aldığımda. Sanırım Windows 8.1 geçtikten sonra oldu. Şuan Windows 8 yaptım tekrar ama düzelmedi.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İşlatim sistemi windows 8 di aldığımda. Sanırım Windows 8.1 geçtikten sonra oldu. Şuan Windows 8 yaptım tekrar ama düzelmedi.

Windows 7 ye geç istersen ama donanımsal bir sıkıntı olması muhtemel.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Peki Driverlar uyumlu olurmu ?

Driverlarım 8.1 windows 7 de işe yararmı

Sen sürücüleri NVIDIA'nın sitesinden indirmiyor musun ?

cAL614Y.png

Windows 7 64 bite geçip böyle dene

ufo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driyvir yukleyici programlarla yuklemeyi dene.

alprnx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam son çıkan driverda sorun olabilir. Benımde asus laptopum var. İlk aldıgımda en son güncel driveri yükleyememiştin aynı sizin aldıgınız hataları bire bir aldım. Biraz daha eski sürüm yüklemeyi deneyiniz sorun düzelir.Zaten ayda bir güncelleme geliyor biraz zaman sonra en güncelini yüklersiniz.
Eger eski sürümde de sorun çıkarırsa ve driver yükleyici programlarlada olmazsa cihpsette sıkıntı olabılır.
Tavsiyem ilk olarak intel hd graphics en güncell driverini kurmanız sonra restart atıp eski bi sürüm nvdia driverini kurmanız.