Nvidia Drivers 327.23WHQL Sürücü Güncellemesi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Nvidia 327.23WHQ numaralı yeni güncellemesi yayınlandı. Nvidia ekran kartına sahipseniz yeni sürücünüz hazır güncelleyin derim :)

GeForce-GTX-780-Teardown.jpg

Sürücüleri yüklemek için:

http://www.nvidia.com.tr/drivers adresinden manuel yada otomatik olarak kartınızı bulup yeni sürücüyü yükleyebilirsiniz.

erhan.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bu güccelleme bana otomatik geldi. Tamam güncelle dedim GRAFİK kartı hatası verdi. Manuel indirdim aynı hatayı verdi. Zaten güncellerken daha dogrusu güncellemeye çalişirken var olan driverida sildi reset attım geri geldi. Sence neden güncellemez sıkıntı çıkarır ??

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=368231]erhan.er[/MENTION]

Ne yazdigini bize de söylersen yardimci olabiliriz.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sisteminizle alakalı bir durum olabilir yada güncellemeyi yeniden indirip kurmayı deneyin. İki makineye kurdum hiç bir sıkıntı olmadı.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

Herhangi bir performans artisi var mi?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

Bir ara yükleyip denemek lazim.

Arkadaki resimde "sürücünüz güncel" yaziyor.

erhan.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürücü güncel diyor evet ama bu güncelleme daha dün çıktı ve ben güncelleyemedim sürekli hata veriyor. Eğer gerçekten sürüm güncel olsa kurulum sırasında belirtir diye düsünüyorum. Bir de PES14 yüklü sürücüm güncel olmadığı için İNTEL HD 4000 grafik kartını görüyor şuan kullandığım güncelleme 320.49 olarak görünüyor :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Program kaldirda nvidia hangi sürümü gösteriyor?

erhan.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
320.49 diye blirtmiştim suan kullandığım :) Ayrica güncelleme sırasında hata aldığım için şuan SİSTEMİNİZDE NVDİA EKRAN KARTI BULUNAMADI diye hata veriyor. Dünde böyle yaptı. Reset atıcam düzelicek. Ama güncelleme yine başarısız olacak :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Ekran kartini, yüklü olan sistemi + kac bit oldugunu yazabilir misin?

erhan.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geforce gt635 128mb ekran kartı. (laptop) Sistemim Win8 64 bit

erhan.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mevcut sürücü derken geforce experince + Hd ses sürücüsü + PhysX sistem yazılımı + Virtual Audio hepsi NVDİA nın ayrı ayrı kaldırım mı hepsini ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Nvidia sürücüsü ve PhysX sürücüsünü kaldir, digerlerini birakabilirsin.

erhan.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurulmuyor büyük ihtimal physX i kaldırdığım için sistem uyumluluğunda direk hata veriyor. Kuruluma bile geçmiyor yani.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Notebook'un marka ve modelini yazabilir misin sana zahmet.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bu yeni güncellemeyi kurdum.. kurduktan sora oyunlarda donma başladı. önceden en ufak bir kasma bile yoktu şimdi donuyor. ekran kartım gt740m nedenini sölerseniz sevinirim..

zgn90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benımkı de yüklenmıyo ge60 414xtr kullanıyorum.gtx660m ekran kartım var ve hata verıyo nasıl düzelticez bu problemı bılgısı olan var mı?

Teşekkürler

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

http://www.nvidia.com.tr/Drivers/Results/66755

Eski sürücüyü tekrar sil. Bunu yaptiktan sonra "ccleaner" programiyla kayit defterinde nvidia'ya ait gereksiz dosyalari temizle. Nasil yapacagini bilmiyorsan yardimci olabilirim. Reset atmayi unutma..

Islem bittikten sonra yeni sürücüyü indirip yüklemeye calis.

Bu arada: Notebook'un chipset sürücüsü yüklü mü? Aygit yöneticisinde herhangi bir hata var mi?

Birde dxdiag'in ( display bölümü ) resmini buraya yükleyebilir misin? Baslat'a dxdiag yazdiktan sonra ikinci sekme olacak.

dxdiag.jpg

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
pes 2013 e girmiyordu guncelledim girdi saçmalığa bak

erhan.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler ben laptop zaten yeni olduğu için driverleri daha dogrusu ekran kartı driverini kurduğum tarihe sistemi geri aldım. Direk yeni çıkan güncelleştirmeyi yükledim sorun çözüldü. Ama pc'de optimus özelliği olduğu için dxiag'da İNTEL HD 4000 kartı görünüyor + Aygıt yöneticisinden Gt 635 ve intel kartları görünüyor sorun yok. Pes14 e'de sıkıntısız yüksek ayarlarda girebiliyorum ama oyun özelliklerinde halâ İntel 4000'i görüyor. Neyse teşekkürler fikirleriniz için :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
msi g60 marka gtx 660m e kuruyorum bakalım neler olacak...
Bu arada ben 296.31 den 327.23 e yükseltiyorum bir sorun olmaz değil mi?