NVIDIA Denetim Masasında Ekran Menüsü Yok

Mehmet Alan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler abilerim kardeşlerim.Dizüstü bilgisayarımda Intel HD 4000 ve NVIDIA GT630M ekran kartları bulunmakta.Oyunlarda nvidia kullanıyorum o konuda sıkıntı yok fakat renk ayarları görüntü ayarları vs. sadece intel in denetim masasından yapılıyor ben nvidia nın yapmasını istiyorum nvidia da sadece 3d ayarlarını değiştirebiliyorum bunun bir çözümü yok mu yardımlarınızı bekliyorum

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
sürücüyü güncelle yada denetim masasından ulaş. nvidia denetim masası olması gerek.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bende de yok kardeş 710m olduğu halde ve son sürüm güncellemeye sahip olduğum halde yok.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,241
İyi günler abilerim kardeşlerim.Dizüstü bilgisayarımda Intel HD 4000 ve NVIDIA GT630M ekran kartları bulunmakta.Oyunlarda nvidia kullanıyorum o konuda sıkıntı yok fakat renk ayarları görüntü ayarları vs. sadece intel in denetim masasından yapılıyor ben nvidia nın yapmasını istiyorum nvidia da sadece 3d ayarlarını değiştirebiliyorum bunun bir çözümü yok mu yardımlarınızı bekliyorum

kardeş aynı sorun bendede var biri yardım ederse sevinirim

sürücüyü güncelle yada denetim masasından ulaş. nvidia denetim masası olması gerek.

Bende de yok kardeş 710m olduğu halde ve son sürüm güncellemeye sahip olduğum halde yok.
yapmanız gereken tek şey intelin hd sürücüsünü kurmak. Oyunları açmıyor diye kurmuyosunuz ne alakası var diyenlere sesleniyorum bende oldu inteli yükledim missss

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
@utkuversus ee nasıl yükledin peki her şey son güncelleme de diyor update ayrıca slimdrivers yükledim oda yükledi hala bir şey yok.

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33

NVIDIA nın sitesine gir bunun için bir program var orda oradan yapabiliyorsun bende aynı sorunu yaşamıştım. O programla oyun optimizasyonlarına kadar yapabiliyorsun.

amazoom

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
aynı sorun bendede var nvidia denetim masası renk ayarları kayboldu ayrıca nvidianın sitesinde var olan hangi programdır lütfen bir link rica edebilirmiyiz..?