bosbrisiişte
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
geforce experience uygulaması ile yaptığım güncelleme sayılıyorsa evetSürücünüz güncel mi?
Laptop mu kullanıyorsunuz?geforce experience uygulaması ile yaptığım güncelleme sayılıyorsa evet
hayır masaüstü bilgisayar kullanıyorumLaptop mu kullanıyorsunuz?
aslında dün sürücülerimi silip tekrardan indirmiştim. Çözüme ulasamayınca bugun format attım ve sorun hala devam ediyor.Sürücüyü silip tekrardan indirmenin fayda edeceğini düsünmüyorumDDU ile sürücünüzü silip yeniden yükleyin. Eğer dahili ekran kartınız varsa dahili ekran kartınızın denetim masasından çözünürlüğü ve doygunluk ayarını oradan ayarlayabiliyorsunuz. (İntel Grafik Kontrol Merkezi vb.)
Bu siteden güncelleyin.![]()
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.com
@EFI Shell belki direkt olarak çözümü sunabilir.
İşlemcinizde dahili grafik kartı var mı?aslında dün sürücülerimi silip tekrardan indirmiştim. Çözüme ulasamayınca bugun format attım ve sorun hala devam ediyor.Sürücüyü silip tekrardan indirmenin fayda edeceğini düsünmüyorum
dahili ve harici ekran kartı hakkında bir bilgim yok sizden fotoğraftan sonuç çıkarmanızı rica ederimİşlemcinizde dahili grafik kartı var mı?
Buradan sürücünüzü güncelleyin, güncellemeden önce sol altta Windows logosunun yanındaki arama kısmına ''İntel Grafik Kontrol Merkezi'' yazın, arattığınızda bahsi geçen yazılım geliyorsa açın ve renk ayarlarını istediğiniz gibi ayarların.dahili ve harici ekran kartı hakkında bir bilgim yok sizden fotoğraftan sonuç çıkarmanızı rica ederim
Bahsettiğiniz uygulama çıkıyor fakat renk ayarlarında benim aradığım bölüm (doygunluk kısmı gözükmüyor)Buradan sürücünüzü güncelleyin, güncellemeden önce sol altta Windows logosunun yanındaki arama kısmına ''İntel Grafik Kontrol Merkezi'' yazın, arattığınızda bahsi geçen yazılım geliyorsa açın ve renk ayarlarını istediğiniz gibi ayarların.
Sürücüyü güncellediğiniz takdirde doygunluk kısmı gözükecektir.Bahsettiğiniz uygulama çıkıyor fakat renk ayarlarında benim aradığım bölüm (doygunluk kısmı gözükmüyor)
sürücü güncellemelesini detaylı anlatan bir video varsa elinizde linkini atma şansınız var mı? Çünkü verdiğiniz sitede kafam karıştıHocam sürücüyü güncellediğiniz takdirde doygunluk kısmı gözükecektir.
sürücü güncellemelesini detaylı anlatan bir video varsa elinizde linkini atma şansınız var mı? Çünkü verdiğiniz sitede kafam karıştı
hocam herseyi anladımda benim ekran kartını nvidia olarak biliyordum simdi intel driverlarını kurmamın sebebi nvidia ekran kartını artık kullanamayacak olmam mı?
sürücüyü temiz şekilde güncelleştirdim fakat intel grafik merkezinde de nvidia denetim masasında da sorunum düzelmedisürücü güncellemelesini detaylı anlatan bir video varsa elinizde linkini atma şansınız var mı? Çünkü verdiğiniz sitede kafam karıştı
Çünkü Intel UHD Graphics etkin. BIOS'a girip, devre dışı bırakmak sorununuzu çözer İnşAllah. Ayrıca şu yüklenmemiş iki adet Chipset sürücüsünü, internete girip, donanım kimliklerini aratıp, sürücüleri indirip yükler misiniz?çözünürlük ve doygunluk ayarını değiştirmek istiyorum ama denetim masasında ekran bölümü görünmüyor çözüm nedir?
Hocam biraz araştırdımda tuf gaming bios ayarları için ekran kartını değiştirme yerini bulamadım bununla alakalı video yazı vb. varsa atma şansınız var mıÇünkü Intel UHD Graphics etkin. BIOS'a girip, devre dışı bırakmak sorununuzu çözer İnşAllah. Ayrıca şu yüklenmemiş iki adet Chipset sürücüsünü, internete girip, donanım kimliklerini aratıp, sürücüleri indirip yükler misiniz?
BIOS'unuzun bütün sekmelerinden resimler atabilir misiniz? Dosya boyutuna büyük derse, galeriden resimlerin SS'ini alıp atın.Hocam biraz araştırdımda tuf gaming bios ayarları için ekran kartını değiştirme yerini bulamadım bununla alakalı video yazı vb. varsa atma şansınız var mı
BIOS'unuzun bütün sekmelerinden resimler atabilir misiniz? Dosya boyutuna büyük derse, galeriden resimlerin SS'ini alıp atın.
Main sekmesini detaylı bir şekilde resimlerini yollayabilir misiniz?
varsayılanlara sıfırlamak bilgisayar ile ilgili bir sorun çıkarır mı?8. fotoğrafaki Load Optimized Defaults'a tıklayın sonrasında BIOS'dan çıkın.
Eğer yine olmazsa BIOS'dan dahili ekran kartınızı devre dışı bırakın, önce üstte yazdığımı deneyin eğer olmazsa yardımcı oluruz.
Birde Advanced'tan detaylı atabilir misiniz resim?Mesaj otomatik birleştirildi:
varsayılanlara sıfırlamak bilgisayar ile ilgili bir sorun çıkarır mı?
arkadaşın dediği gibi varsayılanlara çevirsem sıkıntı olur mu?Birde Advanced'tan detaylı atabilir misiniz resim?
Onboard Devices sekmesinden resim atın.arkadaşın dediği gibi varsayılanlara çevirsem sıkıntı olur mu?
Onboard Devices sekmesinden resim atın.
monitor cozunurlugunu kendim degistirdim monitor 1920x1080 normaldeGPU ayarı gizli ve otomatikte herhalde. Her neyse çözümü kolay. Monitörü anakarta değil, ekran kartına takmanız lazım. Ama siz 1280x1024 bir VGA/DVI monitör kullanıyor olmalısınız. Öyleyse yeni monitör alın.
bios ayarlarını varsayılana döndürsem işe yarar mıGPU ayarı gizli ve otomatikte herhalde. Her neyse çözümü kolay. Monitörü anakarta değil, ekran kartına takmanız lazım. Ama siz 1280x1024 bir VGA/DVI monitör kullanıyor olmalısınız. Öyleyse yeni monitör alın.
Hayır, dediğimi yapmanız gerekiyor. Kabloyu ekran kartına takmanız yetiyor. Ama takılıysa dediğim sebepten.monitor cozunurlugunu kendim degistirdim monitor 1920x1080 normalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
bios ayarlarını varsayılana döndürsem işe yarar mı