Teşekkürler yorumunuz için benim kafam çok karıştı sistemimi novadan topluycam bi ekran kartı markasının 3-4 tane modeli var adı farklı çözemedimEn hızlısı ROG STRIX O.C. olan versiyondur. En serin çalışan ise Gigabyte G1 Gaming diye biliyorum. En sessiz çalışan MSI , en iyi O.C. potansiyeli olan ise Zotac AMP Extreme ve EVGA FTW . Ama hiç bir O.C. yapmadan hepsini fabrika çıkışlı test etsen aralarında en fazla 3-4 FPS fark oluyor. Benim tavsiyem en güzel gözüken ve O.C. yapmayacaksan en ucuzunu alman
Attığın linkteki ekran kartlarından isimlerine göre söyleyim. İlk önce Founders Edition olanlar stok soğutma kullanır ve herhangi bir O.C. içermez. Yani NVIDIA nın bizlere sunduğu ilk sürüm diyebiliriz. Ben onları almanı önermem. Oradaki Zotac ve Evga nın Founders Edition modelleri var onları ele. Ben olsam kesinlikle ASUS GTX 1080 STRIX OC modelini alırdım. Aralarında en fazla fabrika çıkışlı O.C. sağlayan odur. Ha sen diyorsun ki fabrika çıkışı önemli değil ben manuel O.C. yapıp sınırları zorlarım o zaman Zotac AMP Extreme ve ya EVGA FTW senin için daha ideal çünkü daha fazla güç çıkışlarıyla voltaj artırımlarını daha iyi sağlar. Ama dediğim gibi 5-10 FPS fazla almak için zaten fabrika çıkışlı O.C. üzerine bir de ben binmezdim ve ASUS GTX 1080 STRIX OC alır keyfime bakardım.