HASAN AKÇAY
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar sırf bu konu için forumda konu açtım cok yazı okudum ama bana bir yardımcı olabilecek varmı 4 sene önce pc toplamıştım hiç bi sıkıntı yoktu bugüne kadar cod black ops modern warfare cs go hepsini çok rahat çalıştıran bi pcm vardı şu 5-6 aydır
Cs goda 1 rekabetci giriyorum oyun bitmeden pc ısınıp kapatıyo kendini önceden 5-6 oyun oynardım bişi olmazdı 100 dereceye cıktıgını gördüm
+ parçaları üşenmeden söküp çok güzel bir şekilde temizleyip taktım
+ termal macunum bugün geliyo işlemcidede ekran kartındada macun yok şuan
+ ekran kartının kendi slot fanını kullanıyorum ve fanın pervanelerinden biri koptu ama o yüzden olmicanı söylediler
Bir keresinde ekran kartından yanık kokusu gelmişti pcyi kapatıp temizlemiştim pc acılmıştı ama ısınma olayı ondan sonra oldu
Cs goda 1 rekabetci giriyorum oyun bitmeden pc ısınıp kapatıyo kendini önceden 5-6 oyun oynardım bişi olmazdı 100 dereceye cıktıgını gördüm
+ parçaları üşenmeden söküp çok güzel bir şekilde temizleyip taktım
+ termal macunum bugün geliyo işlemcidede ekran kartındada macun yok şuan
+ ekran kartının kendi slot fanını kullanıyorum ve fanın pervanelerinden biri koptu ama o yüzden olmicanı söylediler
Bir keresinde ekran kartından yanık kokusu gelmişti pcyi kapatıp temizlemiştim pc acılmıştı ama ısınma olayı ondan sonra oldu