Nvdia GT 9800 GPU ISINMASI

HASAN AKÇAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sırf bu konu için forumda konu açtım cok yazı okudum ama bana bir yardımcı olabilecek varmı 4 sene önce pc toplamıştım hiç bi sıkıntı yoktu bugüne kadar cod black ops modern warfare cs go hepsini çok rahat çalıştıran bi pcm vardı şu 5-6 aydır

Cs goda 1 rekabetci giriyorum oyun bitmeden pc ısınıp kapatıyo kendini önceden 5-6 oyun oynardım bişi olmazdı 100 dereceye cıktıgını gördüm

+ parçaları üşenmeden söküp çok güzel bir şekilde temizleyip taktım

+ termal macunum bugün geliyo işlemcidede ekran kartındada macun yok şuan

+ ekran kartının kendi slot fanını kullanıyorum ve fanın pervanelerinden biri koptu ama o yüzden olmicanı söylediler

Bir keresinde ekran kartından yanık kokusu gelmişti pcyi kapatıp temizlemiştim pc acılmıştı ama ısınma olayı ondan sonra oldu

fy198

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ekran kartın zotacmı benimde aynı ekran kartım var bendede ısınma sorunu var.Ne yaptıysam çözemedim

TheKorsans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Termal macun yok ise zaten pek zorlamanı önermem. GPU'nun da CPU'nun da termal macunlarını yenilemelisin. Fan konusunda da belki bir nebze soğutma performansını düşürmüştür fakat çok büyük etken olacağını düşünmüyorum

HASAN AKÇAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallahi termal macunun bu kadar önemli bişe oldugunu bilmiyordum termal macunu sürdükten sonra 50 c üstüne cıkmıyo ne gpu ne cpu