NevermoreTR
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
avea'nın 3G hizmeti daha bizim şehirde yok
çekmiyo ondan ucuz avea 

![]()
BTK resmi verileri raporuna göre, resimde de görüldüğü gibi abonesinden en çok kazanan (kaz gibi yolan) vodafon, sonra avea, en az yolan da turkcell oluyor bu durumda.
![]()
abone kaybında yine resimde de görüldüğü üzre avea başı çekmektedir. bu resim aynı zamanda avea reklamlarının havada asılı kaldığının da göstergesidir.
![]()
bütün kampanya, reklam ve çığırtkanlıklarına rağmen vodafone ve avea'nın toplamının Turkcell'in altında kaldığını göstermektedir.
sadece normal görüşme hatlarının sayısı benim etrafımda avea daha çok.
Ben 3ünü de kullandım. Turkcell bin basar ama sadece görüşme yapan ve şehirdışına çıkmayan biri için yani benim için fiyatları çok fahiş.arada 20-30tl oynuyor.yok, bu Türkiye geneli... sizin etrafınızda çok olsa da bütün Türkiyeyi hesaba katınca durum değişiyor tabii.
geçen yıl avea kullanan dayımın oğluyla memlekete(artvin) gitmiştik. (istanbuldan)
daha ordu'ya varınca avea'nın sinyalleri kesilmeye başladı.
bense köyümde bile rahat rahat konuşabildim Turkcell ile...
o gün anladım ki iki firma arasındaki fark murat124 ile mercedes arasındaki fark gibi!
![]()
BTK resmi verileri raporuna göre, resimde de görüldüğü gibi abonesinden en çok kazanan (kaz gibi yolan) vodafon, sonra avea, en az yolan da turkcell oluyor bu durumda.
![]()
abone kaybında yine resimde de görüldüğü üzre avea başı çekmektedir. bu resim aynı zamanda avea reklamlarının havada asılı kaldığının da göstergesidir.
![]()
bütün kampanya, reklam ve çığırtkanlıklarına rağmen vodafone ve avea'nın toplamının Turkcell'in altında kaldığını göstermektedir.