Numara değişikliği hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NxeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Numara değişikliği yapmak istiyorum fakat aklıma takılan bir kaç soru var. Numara değişikliği yaptığımda hemen değişiyor mu? Hemen değişiyor ise doğrulama isteyen hesaplardan nasıl güncelleme yapacağız? Yeni hat fiyatı bimcell 40 TL imiş 20 kontör yüklendiği söyleniyor doğru mu?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Yeni aldığınız numara en gec birkaç saat içinde açılması lazım. Ben aldığımda daha dükkandan çıkmadan açılmıştı.
Bimcellde de artık dk sms internet veriyorlsr direk. Sms dk için TL veriyorlardı eskiden

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Yeni aldığınız numara en gec birkaç saat içinde açılması lazım. Ben aldığımda daha dükkandan çıkmadan açılmıştı.
Bimcellde de artık dk sms internet veriyorlsr direk. Sms dk için TL veriyorlardı eskid
Kaç tl'ye aldınız? Birde numara değişikliği aynı hat üzerine sadece no değişiyor onun hakkında bilginiz var mı?

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Kaç tl'ye aldınız? Birde numara değişikliği aynı hat üzerine sadece no değişiyor onun hakkında bilginiz var mı?
Müşteri hizmetlerini arayıp numaranızın son 2 hanesini değiştirebiliyordunuz sanırım bir çok operatörde yeni bir hat almak yerine böyle bir işlem yapmanız sizin daha az uğraşmanızı sağlar bana kalırsa

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Müşteri hizmetlerini arayıp numaranızın son 2 hanesini değiştirebiliyordunuz sanırım bir çok operatörde yeni bir hat almak yerine böyle bir işlem yapmanız sizin daha az uğraşmanızı sağlar bana kalırsa
Aslında soru da onu sormuştum. Yani numara değişiyor fakat hesaplarımdan eski numaramı yenisiyle deiştirmek istesem nasıl olacak onu bilmiyorum. Eğer ki doğrulama ister ise...

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Kaç tl'ye aldınız?
Şuan fiyatlar fırladı. Turk telekom kullanıyorum. Ucuz ve bol İnternetli paketleri var. Turkcell malum pahalı paketleri.
Vodafone de hiç hediye internet vermez. En iyisi tt bizim burda en güzel o çekiyo.
Mesela fiyat olarak da bimcellden 50 TL ye alıp hat açıldıktsn sonra da tt ye yada baska neye geçecekseniz ona Geçebilirsiniz. ??Çünkü bimcell hariç diğerleri min. 100 TL
Birde numara değişikliği aynı hat üzerine sadece no değişiyor onun hakkında bilginiz var mı?
Hyr maalesef ?

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Aslında soru da onu sormuştum. Yani numara değişiyor fakat hesaplarımdan eski numaramı yenisiyle deiştirmek istesem nasıl olacak onu bilmiyorum. Eğer ki doğrulama ister ise...
Doğrulama isterse o konuda birşey yapamazsınız, o yüzden öncelikle hesaplarınızdaki numaraları kaldırın sanal alem içinse dediğiniz.
Eğer bankalar v.s içinde arayarak kimlik bilgilerinizle numara güncellemesi yapabilirsiniz.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Şuan fiyatlar fırladı. Turk telekom kullanıyorum. Ucuz ve bol İnternetli paketleri var. Turkcell malum pahalı paketleri.
Vodafone de hiç hediye internet vermez. En iyisi tt bizim burda en güzel o çekiyo.
Mesela fiyat olarak da bimcellden 50 TL ye alıp hat açıldıktsn sonra da tt ye yada baska neye geçecekseniz ona Geçebilirsiniz. ??Çünkü bimcell hariç diğerleri min. 100 TL

Hyr maalesef ?
Numara seçme hakkımız var mı bimcell de? Hat kendi üstüme değil onun için para vermek yerine yeni hat alıp diğerini kapatmak daha mantıklı o zaman.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Numara seçme hakkımız var mı bimcell de?
Önünüze bir kağıt koyarlar arasından seçersiniz tabi ki. Ama hepsi bit gibi yazıyor ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama özel olarak numara yaptırma yok sanirim

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Önünüze bir kağıt koyarlar arasından seçersiniz tabi ki. Ama hepsi bit gibi yazıyor ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama özel olarak numara yaptırma yok sanirim
Numarayı seçebiliyorsak yeterli olur bimcell de. Ayriyeten tt ben de seviyorum bizim burada da iyi internet hızı olarak verici yakınımız da. Paketleri de çok ucuz ve hesaplı.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
32 tl 750 dk 1000 sms 10 gb
Benim paketim bu. Birkaç ekleme yapıp bazen 50 tlye min. 30 gb yapıyorum
Numarayı seçebiliyorsak yeterli olur bimcell de. Ayriyeten tt ben de seviyorum bizim burada da iyi internet hızı olarak verici yakınımız da. Paketleri de çok ucuz ve hesaplı.

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Kontör diye birşey kalmadı dakika var artık onun dışında , 25 tl'ye bile güzel tarifeler var ama her hat yeni olduğu zaman en az 10 tl diye biliyorum yıllık ödemesi var. Ve hattın açılması 1 saat ile 3 gün arasında değişebiliyor.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Kontör diye birşey kalmadı dakika var artık onun dışında , 25 tl'ye bile güzel tarifeler var ama her hat yeni olduğu zaman en az 10 tl diye biliyorum yıllık ödemesi var. Ve hattın açılması 1 saat ile 3 gün arasında değişebiliyor.
Numara değişikliği yapmak istiyorum fakat onda da doğrulama isteyen hesaplar problem