• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

NS Yönlendirme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skys

Profesör
Emektar
Arkadaşlar Bir süredir türkiyeden Bir hosting firmasıyla devam ediyordum. Dün Godaddy e geçtim Sadece hosting olarak.Domainim hala Eski firmamda Gerekli Nameserverleri Girdim. Yaklaşık bir 12 Saat geçti yanlız hala eski Hostingime giriyor yenisine değil. Acaba bir yerdemi yanlışlık yaptım. Bilgisi olan yardım edebilirmi acaba?

DNS ler 24 saat yada 48 saat arasında degısen surelerde guncellenır bende 48 saat gecmesını bekle sorunmu var demek ıcın.

Normalde bi kaç saatte geçmiş olması gerekiyor hatta ben isimtescildeki domainlerimi değiştikten beş dk. sonra geçmiş oluyor. Ama genel prosedür 24 saat. O süre zarfı içersinde muhakkak yönlenmesi gerekir.

Teşekkürler Bilgileriniz için. Domainim Yönlendi,Ancak Bir kaç üyem hala eski hostingime bağlanıyor anlam verebilmiş değilim. Herhangi bir yorumu olan varmı acaba ?

O üyelerin dns leri oturduğu zaman yeni hostingini görecektir bu dnsler bilgisayara göre değişiyor onun için seninki bir günde oturuyorsa arkadaşınınki 2 gün sürebilir.

üyelerine söyle dns önbelleklerini temizlesinler :)

Arkadaşım şunu yaparsan düzelecektir;

- başlat
- cmd
- şunu yaz -> ipconfig /flushdns
- enter

kolay gelsin