Nova5t vs a71

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 627182
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Dün akşam media markt a gittik nova5t alıcaktım kesinlikle %1000 a71 iyi dediler antutuya baktım nova fark atmış adam antutu parayla yapılıyor dedi şaka gibi ayrıva ilk nova var dediler sonra a71 i satmakviçin yok dediler daha birçok şey yaşadım sizin görüşünüz nedir hangi telefon iyi sizce bide nova ne zamana kadae güncelleme alır?

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
İkisi de birbirine çok yakın özellikte telefonlar. Nova 5t işlemci olarak daha iyi A71 ram olarak daha iyi. Ama Samsung arayüzü çok ram harcıyor diye biliyorum. yani performans olarak Nova öne çıkar. batarya olarak A71 daha iyi ama ekranı büyük olduğu için ikisi de aynı pil süresini verir. NOva 5t moelinin fotoğraf kalitesini gördüm bana göre oldukça başarılı ama A71!i incelemediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Hangisini alırsan al pişman olacağını sanmıyorum. Eğer büyük ekranlı olsun diyorsan A71 al, ama tek el kullanımı ve taşıması rahat olsun diyorsan Nova 5T öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nova 5T android 9 ile geliyor. İki sistem güncellemesi daha alır. Güvenlik güncellemesi olarak sen telefonu kullandığın sürece gelecektir.

Bu arada işini gerçekten layıkıyla yapan satış danışmanı arkadaşları tenzih ederek söylüyorum, Bazı marka ve modellerde ekstra prim alıyorlar ve bizi o cihazı almamız için yönlendiriyorlar diye biliyorum. Eğer ısrarla belirli bir modele yönlendiriyorlarsa, hatta istediğimiz modeli kötülemeye başlıyorlarsa bence bir durup düşünelim. Bahsettiğin arkadaşların davranışı önerdikleri A71 modelinin iyi bir telefon olduğu gerçeği değiştirmiyor bu arada.

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Dün akşam media markt a gittik nova5t alıcaktım kesinlikle %1000 a71 iyi dediler antutuya baktım nova fark atmış adam antutu parayla yapılıyor dedi şaka gibi ayrıva ilk nova var dediler sonra a71 i satmakviçin yok dediler daha birçok şey yaşadım sizin görüşünüz nedir hangi telefon iyi sizce bide nova ne zamana kadae güncelleme alır?
İkisi arasında Nova5t al geç.A71 e 4000 TL verilmez.

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
o adam kimse artık... @Yusuf ÇALIŞ adlı arkadaş kamerayı test etmiş leş diyor ve arayüzde hızlı geçişlerde takılma olduğunu söylüyor.Nova 5t kesinlikle

Reaksiyon puanı
6,371
o adam kimse artık... @Yusuf ÇALIŞ adlı arkadaş kamerayı test etmiş leş diyor ve arayüzde hızlı geçişlerde takılma olduğunu söylüyor.Nova 5t kesinlikle
Normalden daha hızlı davranırsanız takılıyor. Ama sadece medaimarkt'a gidip iç mekanda bol ışık altında da fotoğraf çekmedim. Dış mekan çekimi de yaptım bir çok farklı fotoğraf çektim.Kamerası kötü. Gerçekten kötü.

Son düzenleme:

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Normalden daha hızlı davranırsanız takılıyor. Ama sadece medaimarkt'a gidip iç mekanda bol ışık altında da fotoğraf çekmedim. Dış mekan çekimi de yaptım bir çok farklı fotoğraf çektim. Zaten bir çok kişi de Kamerası kötü. Gerçekten kötü.
Alınmaz hem kamera kötü hem plastik hem hızlı davranınca takılıyor,gerçekten o fiyata daha iyileri var

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Nova 5T tabiki de A71 gibi balon bir telefon ile cidden kıyaslıyor musun ?
Samsung'un orta segmenti asla alınmaz alacaksan S veya Note alacaksın

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
@Webhead in forumda en çok kurduğu cümle " Samsung'un orta segmenti asla alınmaz alacaksan S veya Note alacaksın" ??? Bu cümlenin panoda, kopyala yapıştır olarak hazır kullanıldığını düşünüyorum:))

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
@Webhead in forumda en çok kurduğu cümle " Samsung'un orta segmenti asla alınmaz alacaksan S veya Note alacaksın" ??? Bu cümlenin panoda, kopyala yapıştır olarak hazır kullanıldığını düşünüyorum:))
Haksız mıyım ama ?
Bunu forumda söyleyen tek üye ben değilim ayrıca kopyala yapıştır yapmıyorum direkt yazıyorum en azından parmaklarım çalışıyor forumda bir kere bile kopyala yapıştır yapmadım :p:p:p

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Haksız mıyım ama ?
Bunu forumda söyleyen tek üye ben değilim ayrıca kopyala yapıştır yapmıyorum direkt yazıyorum en azından parmaklarım çalışıyor kopyala yapıştır kolaya kaçmaktan başka bir şey değil
O zaman gözün kapalı yazıyorsundur artık ??

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Babanıza hangi telefonu almıştınız? Sizin mi9t yi biliyorum elbette. Önceki de iphone 5s dı ?

Ufuukkbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Android 10 alır emui 10.1 zaten direk geliyor işlemci performansı olarak Nova 5t yapay zeka destekli 7nm kirin 980 kullanıyor tartışmasız çok daha iyi ve kamerası da gayet başarılı. Nova 5t al şaşma derim

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Babanıza hangi telefonu almıştınız? Sizin mi9t yi biliyorum elbette. Önceki de iphone 5s dı ?
Babam henüz yeni bir telefona geçmedi eğer bir aksilik çıkmazsa Redmi Note 8'e geçecek arkadaşı Blackberry'den RN8'e geçti boyutundan dolayı alışamadı arkadaşı babama 2000'e satayım dedi bende baba kaçırma dedim ama önce arkadaşının yeni bir telefon alması gerek bütçe sıkıntısı yok babam RN8'e geçince haber veririm şuanda bunu konuşmak için çok erken
Bana danışmadan fikrimi almadan Turkcell'den A10 sipariş etmişti onu da iade etti iyiki de iade etti giriş seviyesi telefon alınmaz

İkisi de birbirine çok yakın özellikte telefonlar. Nova 5t işlemci olarak daha iyi A71 ram olarak daha iyi. Ama Samsung arayüzü çok ram harcıyor diye biliyorum. yani performans olarak Nova öne çıkar. batarya olarak A71 daha iyi ama ekranı büyük olduğu için ikisi de aynı pil süresini verir. NOva 5t moelinin fotoğraf kalitesini gördüm bana göre oldukça başarılı ama A71!i incelemediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Hangisini alırsan al pişman olacağını sanmıyorum. Eğer büyük ekranlı olsun diyorsan A71 al, ama tek el kullanımı ve taşıması rahat olsun diyorsan Nova 5T öneririm.

Nova 5T android 9 ile geliyor. İki sistem güncellemesi daha alır. Güvenlik güncellemesi olarak sen telefonu kullandığın sürece gelecektir.

Bu arada işini gerçekten layıkıyla yapan satış danışmanı arkadaşları tenzih ederek söylüyorum, Bazı marka ve modellerde ekstra prim alıyorlar ve bizi o cihazı almamız için yönlendiriyorlar diye biliyorum. Eğer ısrarla belirli bir modele yönlendiriyorlarsa, hatta istediğimiz modeli kötülemeye başlıyorlarsa bence bir durup düşünelim. Bahsettiğin arkadaşların davranışı önerdikleri A71 modelinin iyi bir telefon olduğu gerçeği değiştirmiyor bu arada.
satış danışmanlarının hepsi ya Oppo'cu ya da Samsung'cu teknosa'da müşterinin birine RN8 Pro önerdim satış danışmanı Helio G90T'yi yerden yere gömdü müşteriye Oppo A9 2020 aldırdı satış danışmanı Oppo'cu çıktı

Son düzenleme: