Soru Nothing Phone 2a 12/256 telefon 2025 yılında alınır mı ?

Ahmet M.242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Herkese selamlar. 6 yıllık bir telefon olan honor 8a modelini kullanıyorum, telefonu 3 senedir ben kullanıyorum ve bizim aileden 3 kişi kullandı ama artık bir ayağı çukurda .
Yeni ve sıradışı bir telefon arıyordum ki karşıma Nothing markası çıktı, phone 1 ve phone 2a modeli arasında kalmıştım.
Daha uzun süre kullanabilmek için 2a modelinde karar kıldım. Sizce 22.000 TL'ye bu telefon alınır mı ?

Çözüm
Herkese selamlar. 6 yıllık bir telefon olan honor 8a modelini kullanıyorum, telefonu 3 senedir ben kullanıyorum ve bizim aileden 3 kişi kullandı ama artık bir ayağı çukurda .
Yeni ve sıradışı bir telefon arıyordum ki karşıma Nothing markası çıktı, phone 1 ve phone 2a modeli arasında kalmıştım.
Daha uzun süre kullanabilmek için 2a modelinde karar kıldım. Sizce 22.000 TL'ye bu telefon alınır mı ?

Üzerine 6.000 daha koyma ihtimalin varsa S24FE almanı öneririm. Diğer FE telefonlarına da bakabilirsin. Fanteziye gerek yok. Nothing Phone iyi gibi duruyor da kumar gibi biraz.

johnnydoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Alınmaz, Dimensity 7200 var şahsen indirimde 10.500 TL'ye Tecno Camon almışlıgım var tabiki Tecno en iyisi degil ama Dimensity 8020 yani...

22k'ya o işlemci kazık resmen, bir de Nothing hala o igrenç fonta sahip gerçi degiştirilebildigi deniyor bugünlerde. Genede Nothing hippy / boomer markası gibi çok takılıyor, almam şahsen.

22k'ya çok daha baba telefonlar var.

johnnydoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Honor 200 kötü bir alet kesinlikle degil, dediklerinizi çok rahat yapacagını düşünüyorum fakat Honor 200 Pro alırdım Honor alacak olsam.

Oneplus Nord 3 bakabilirsiniz, yerinizde olsam oraya yönelirdim, düz Honor 200'e tercih ederim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,362
Huawei 12s hiç gördünmü?

Git dükkanlarda dene muhteşem telefon olduğunu göreceksin.

Marketten de istediğin google programını kurabilirsin artık emulatörede gerek yok :D

Telefon yağ bal gibi akıyor

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,266

Üzerine 6.000 daha koyma ihtimalin varsa S24FE almanı öneririm. Diğer FE telefonlarına da bakabilirsin. Fanteziye gerek yok. Nothing Phone iyi gibi duruyor da kumar gibi biraz.

Çözüm

Ahmet M.242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Haklısın abi'de şu arka tasarımı güzel ya. Zaten öyle çok performansa gerek yok, bi asphalt legends oynarım bi de günlük kullanım için alıyom.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,266
Haklısın abi'de şu arka tasarımı güzel ya. Zaten öyle çok performansa gerek yok, bi asphalt legends oynarım bi de günlük kullanım için alıyom.

Tasarım konusunda haklısın çoğu firmadan çok daha öndeler. Ama uzun kullanımda performansı nasıl olur, garantisi - teknik servisi iyi midir? Bunları bilmeden almak büyük kumar.

johnnydoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Nothing 2, 2A'dan açık daha iyi. Tasarımın ben fanatigi degilim malum arkada harddisk varmış gibi edgy bir çizim.

Konu içerisi bahsedilen diger telefonlar gene daha iyi. Gerçi bir yıgın 2A'dan iyi telefon var 23k'ya, yani...

Ahmet M.242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Nothin phone 2 alacaktım ama evofone resmi sitesinde kalmamıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk mağazasına gideceğim hangisi varsa onu alacağım. Nasip, kısmet bakalım . . .

quesşwwiti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
alınır aşko niye alınmasın ama paran varsa adam akıllı telefon al

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,704
Nothing phone ile ilgili merak ettiğim iki şey var.

1- kendi standart menüsünü nasıl değiştiririz

Screenshot_2024-12-12-07-24-33-152_com.miui.home.jpg

Bu renk ve deselerde dizilimdeki gibi menü yapılıyor mu?

2. Telefona büyük güncelleme geldi diyelim telefonu nasıl pc ye yedekleyip hard reset atıp sonra geri kuruyoruz.

Bu ikisini yapabiliyor muyuz ve nasıl yapıyoruz?

@Graveworm

@Yahya Furkan

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,614
Nothing phone ile ilgili merak ettiğim iki şey var.

1- kendi standart menüsünü nasıl değiştiririz

Ekli dosyayı görüntüle 194125

Bu renk ve deselerde dizilimdeki gibi menü yapılıyor mu?

2. Telefona büyük güncelleme geldi diyelim telefonu nasıl pc ye yedekleyip hard reset atıp sonra geri kuruyoruz.

Bu ikisini yapabiliyor muyuz ve nasıl yapıyoruz?

@Graveworm

@Yahya Furkan
1) Ayarlardan veya temalar uygulamasından.
2) Google Cloud.