Notepad'de "_" işareti gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7355608
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

7355608

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Windows 10 bilgisayarımda metin belgesi açtığımda ve "_" yazdığımda _ yerine boşluk çıkıyor. Fakat sorun sadece bunun için geçerli değil. Mesela "g" yazarken de alttaki kısım çıkmıyor ve "q" harfi ile birebir aynı duruyor. Bu arada sorun daha yeni çıkmadı. Daha önce de olan bir şeydi. Bilgisayarımı aldığımdan beri bu sorunun olduğunu hatırlıyorum. Uzun zaman boyunca bu sorun yüzünden sıkıntılar çektim. Bugün _ işaretini çıkarabilmek için her türlü yolu denedim fakat olmadı. Zaten internette de bu konu hakkında hiçbir şey bulamadım. Sizin de çözebileceğinizi sanmıyorum fakat yine de sormak istedim
Pc'mle ilgili bilgi: Windows lisansını yaklaşık 1 yıl önce internetten bulduğum bazı legal olmayan yollarla aldım. Monitörüm oldukça eski, dikdörtgen yeni nesiller gibi değil de daha çok karemsi bir şekli var. Ekran kartı, işlemci vs. hepsi normal. Yazı tipleriyle hiç oynamadım pc ilk geldiği gündeki yazı tipi duruyor.
Not: Sizden ricam lütfen word kullanmamı önermemeniz. Yıllardır notepad kullanıyorum. Bu sade görünüşe artık çok alıştım ve kullanmayı da bırakmam

Ekli dosyalar

• resim_2021-04-05_203422.png
    resim_2021-04-05_203422.png
    5.9 KB · Görüntüleme: 82