Notebook Tavsiyesi

redali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar üniversiteye gideceğim bilgisayar programcılığı üzerine yurtda gideceğim için canım makinam evde kalıyor :( Yeni bir notebook almak zorunda kalıyorum.Bilgisayarda sanal makina, visual, c#, c++, cs6, sunucu vs ile uğraşıyorum onun için sağlam bir bilgisayar lazım.Olursa ise 4.nesil i5 i7 veya 3.nesil bunlardan önce bilgisayarın ince olmasını isterim yok msi ge60 alacaktım fakat kalın(H:32.3mm) ve ağır makina.8gb ram,ekran full hd mat veya parlak fark etmez, disk önemli değil ssd kendim alacağım,harici ekran kartı olmasıda önemli oyunda oynuyorum bana göre uygun bilgisayar tavsiyelerinizi bekliyorum.Bütçem 2.000 - 2.300 ₺
Hatta olursa dvd-rom olmasın :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
başka kasaya koyamazlar çünkü onlar zaten üretilmiş şeyler ayrıca mühendislikleri bulundukları kasaya göre yapılır... yani başka kasa olmaz

redali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özellikler vs istediklerime çok uyuyor aslında ama şu 16.3~42.7 (H) bozuyor 42.7 yerine 3 olsa gözüm kapalı alacam ama yapacak bişey yok :(

redali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoğunlukla dışarıya çıkartacağım takoz gibi alet olması istemiyorum açıkçası.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Çoğunlukla dışarıya çıkartacağım takoz gibi alet olması istemiyorum açıkçası.
2.jpg

MSI tercih edilebilir aslında kütük gibi değil :)

redali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tercih edilebilir fakat o en altaki ayakları beni rahatsız ediyor(daha detaylı bakmam lazım) + monsterda attığım linkiteki bilgisayardan daha düşük fakat fiyat olarak aynı.Aslında msi dahada inceltebilir ürünü ama böyle bırakmışlar + gaming tagı vererek fiyatı biraz yukarı almışlar.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
tercih edilebilir fakat o en altaki ayakları beni rahatsız ediyor(daha detaylı bakmam lazım) + monsterda attığım linkiteki bilgisayardan daha düşük fakat fiyat olarak aynı.Aslında msi dahada inceltebilir ürünü ama böyle bırakmışlar + gaming tagı vererek fiyatı biraz yukarı almışlar.
o ayakalrın 2 işlevi var 1 laptop kaymasın diye benim sol ön taraftaki çıktı ssd takıcam diye söküp takarken 2-3 kere 1mt yükseklikten yere düştüğü oldu laptopun bi sorun olmadı 2. işlevi ise soğuması için hava almasını sağlamak oradan gelen havayla sirkülasyon sağlanıyor yani ayaklar olmalı :)

redali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi mağazadan ürünü bi daha incelemem lazım ilk elime aldım dizimin üstüne koyduğumda ortalarda bulunan ayaklar batmıştım dört köşedekinler tamam ama ortalarada koydukları olmamıştı.Tekrardan bi inceleme yapayım 1 ayım kaldı bi süre içersinde artık bişey alacağım.

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3